Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Frejis, jag förstår, vi får väl se vilken dag ÄL blir då, kanske behöver du inte fundera mer på det den här månaden. Håller så klart tummarna för att du får det spännande jobbet också.

  • BrudSommar2006

    Izzie, jag minns på pricken hur det var fortfarande och jag vill fasen inte ha mer än ett barn när jag tänker på det! Fast så tänker jag att vi ju faktiskt så gärna vill ha ett syskon och på något sätt så blir jag ju tvungen. Antagligen kommer jag att vara ett vrak i nio månader om jag blir gravid igen och bara gå och vilja få eländet överstökat. Inte har man någon lust att bli uppskuren i onödan heller så jag tror inte att jag vill tjata mig till ett snitt heller. Jag ville ju absolut ha ryggbedövning men så kom vi in för sent sade de och då var det ju ändå typ sju timmar kvar. Man skulle vara mer som Cicci.

  • BrudSommar2006

    Vi kommer nog bara till ställen där man kan ha med sig bilen den närmsta tiden med tanke på Iris vällingkonsumtion. Fast det gör inget, vi hinner nog.

    Märkligt att det ska göra så ont vid så tidigt MF, att en förlossning eller sent MF gör ont när det är någonting så pass stort som ska tryckas ut men egentligen borde det ju knappt märkas tycker man. Jag tycker att jag har läst att folk gått på toaletten, sett blod och så vips, missfall, men utan att det gjort vidare ont.

    Apropå pianot så vill vi gärna att Iris ska få möjlighet att lära sig spela om hon vill och om hon aldrig visar intresse och jag inte sätter fart och börjar lära mig igen så kanske det åker ut men inte innan dess. Däremot skulle jag vilja byta ut det mot ett snyggare, helst vitt, men det är ju så bökigt.

    Vad det gäller att hålla på och fixa hemma så är det svårt att få till för när Iris är vaken går det inte att hålla på och när hon sover så törs vi inte föra oväsen ifall vi väcker henne. Det är ju mer att sätta upp tavlor, möblera om och annat sånt bök som vi har kvar, plus att komma iväg och titta på de saker som fattas.

  • BrudSommar2006

    Det är ju många som säger att det är lättare andra gången så jag får tänka på det!

    Izzie, funderar du på planerat snitt andra gången tror du om det blir aktuellt? Du måste väl ha kommit tillräckligt långt i förlossningsarbetet första gången för att det ska räknas som att det blir lättare inför en andra i alla fall? Hur var det, hade du trångt bäcken eller hittade de aldrig något sådant fel?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det förstås, du kan ju ha haft sådan otur att du blev magsjuk precis samtidigt. Ligger husen i de gamla vanliga kvarteren och prisklass, kanske hittar jag dem på Hemnet?

  • BrudSommar2006

    Kan det vara Västerängsvägen? Eller Långängsvägen?? Nej, Spindelvägen?! Jag snokar vidare, det fanns ju mycket fint.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, vad det gäller att föda fram barn så håller jag med dig!!!

    Izzie, jag minns ingen jäkla glädje i att få upp Iris på bröstet, jag hade fortfarande ont, jag hade frossa, skakade, frös, orkade inte hålla henne så jag trodde att jag skulle tappa henne och så skulle man krysta ut den där förbaskade moderkakan som aldrig kom, det tog ju en hel timme innan jag fick ut den. Önskar nästan att någon annan hade tagit hand om henne ett tag efteråt...

    Min syssling som fick barn nyss lyckades visst hålla sig hemma tills det var ingen tid alls mellan värkarna och kom in 45 minuter innan tjejen tittade ut, det låter lagom tycker jag...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag fastnade också för det röda huset först när jag såg det men upptäckte snabbt att det hade två nackdelar för oss, vi vill ha tre sovrum på samma vångingsplan plus att vår säng är för bred för att gå in i den där alkovsdelen där de har sin dubbelsäng. Det andra huset såg jag också, det är helt perfekt invändigt men tristare utvändigt. Jag vill ha huset på Spindelvägen!!!

  • BrudSommar2006

    En sak till bara om förlossningar, jag tror inte att de låter en hålla på i tre dygn längre, det säger de ju åtminstone på de där föreläsningarna man fick gå på?

    Piggelin, jag har ofta tänkt att när du skrivit något om förlossningen tidigare så skulle det kunna vara jag som skrivit det!

    Lapinette, ja, det är din väninna jag tänker på, jag har inte pratat med henne själv för jag tänkte vänta lite, idag tror jag att maken jobbar och hennes föräldrar håller henne sällskap tex så då kanske jag bara stör, men mamma har pratat med sin kusin, alltså hennes mamma, så jag har hört en del den vägen. Ser fram emot att få höra mer så småningom.

  • BrudSommar2006

    Kängu, ursäkta, menade inte att prata på så där om förlossningar så att du blir skrämd! Du har faktiskt otur också och vi med de sämsta förlossningarna råkar vara här och beklaga oss samtidigt! Fast jag vet iofs inte ens om jag kan "stoltsera" med en dålig förlossning, bara en upplevd sådan. Cicci och FruLlan skulle vad jag förstår gärna föda fram en liten krabat i veckan!

    Piggelin, oj, tänk om Telis inte var Telis, vad trist det skulle vara!!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!