Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Telis, vad trist att få så ont, det är verkligen orättvist, stor kram! Vilket skräp att bli av med datorn också.

    Gosnosen, vad läskigt, jag har aldrig hört talas om att det kan bli så efter ÄP. Vilken tur att du inte gick och drog på det ännu längre utan har fått hjälp.

    AM, jaha, då är Iris overall för kort i ryggen helt klart. Vad bökigt att hon har lång rygg i kombination med korta armar och ben då!

  • BrudSommar2006

    Frejis, så om ÄL alltid kommer så att man behöver åka in på helgen så kan det i princip aldrig bli något då???

  • BrudSommar2006

    Hej FruLlan! Skönt att höra att allt är bra!

    AM, väldigt fina ringar, hade aldrig kommit på att man kan göra så själv.

    Skulle egentligen gärna skrivit mer nu men orkar inte, måste nog gå och lägga mig.

    På återseende!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag tänkte att era tyska tårtor måste vara samma som de goda engelska black forest gateau men så verkar inte vara fallet. Det är ju annars också choklad och körsbär som är basen, det finns ju väldigt ofta som efterrätt på restauranger där också, väldigt mumsigt. Era tårtor ser i alla fall fantastiskt goda ut!

  • BrudSommar2006

    Har äntligen tagit tag i saken och beställt gyn-tid, tycker inte alls om att gå dit och nu när jag väger så mycket så känns det otroligt pinsamt. Nåväl, allt känns inte helt som det ska efter förlossningen, det känns som om allt där nere liksom inte sitter på plats längre och jag har ju blivit varnad för livmoderframfall så jag är ju så klart extra nervös och har varit så ett längre tag. Tänk om det är farligt för mig att skaffa fler barn eller så. Usch, men nu har jag i alla fall tid om två veckor så jag får ge mig till tåls tills dess.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, aha, då kanske det är samma i alla fall då.

    I flera dagar nu har jag funderat på att slå till på den här overallen men jag kan aldrig bestämma mig:
    www.blocket.se/vi/18066764.htm
    Vet dessutom inte när jag skulle få tid att hämta den, har ingen möjlighet att ta mig till stan idag och helgen är också lite körig även om det inte är helt omöjligt antar jag. Nåja, det blir nog inte av, kanske ska åka till babyland och kolla på deras reima-overaller och sedan eventuellt skicka efter på nätet om de inte har något bra.

  • BrudSommar2006

    AM, nej, ingen sugklocka men jag sprack ju rätt mycket. Fast det är inte det utan mer att det känns som att livmodertappen har hasat ner rejält och så svag molvärk i magen hela tiden, som mycket väl kan vara psykologisk eller relaterad till mitt ryggproblem. Skulle behöva träna både rygg- och magmuskler och hoppas att jag kan få en diagnos så att jag kan få komma till en sjukgymnast efter nästa vecka.

  • BrudSommar2006

    AM, ja det är resår och det är väl därför jag tvekat lite, det och så öronen på huvan gör att det känns tveksamt. Jag ser nog vad jag kan hitta i helgen först.

    Mrs B, Malte har visst namnsdag idag, blir det tårta kanske? Tror absolut att allt rubbats av tabletten.

  • BrudSommar2006

    Knipövningar ja, har nog aldrig gjort några, oops... Tror inte att jag har någon bra vardagsklänning men får väl leta fram en lång tröja, det får duga.

  • BrudSommar2006

    EA, åh hoppas, hoppas! Synd att du inte har ett digitalt test men det får väl gå med det vanliga då, förhoppningsvis ger det rätt resultat i alla fall.

    Vickan, dag 16 var nog för sent, ni får se till att få till det rätt den här gången då nu när stämningen är bra!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!