• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Oj Telis vad du redan har förberett allt! *imponerad* Vad ska du göra imorgon - ligga på soffan?!

  • muggles

    koko: definitivt! Hon härmar ju allt hon kan... och snart börjar hon på dagis..

    Vi ska också bort på middag (och övernattning tack och lov så vi slipper väcka Moa mitt i natten). Maken har dock handlat allt idag och imorgon bryner vi nog på oxfilén, sedan kör vi klart den i ugnen just-in-time. Vi ska köra plockmat till förrätt (perfa när man ska lägga barn ngn stans däri krokarna också), oxfilé med getost, hasselbackspotatis och sherrysås. Efterrätten ska värdparet fixa så det vet jag inte vad det blir, tror det lutade åt smördegsknyten med äpple och mandelmassa, lät gott. Det blir ju lite Ripasso, Roodeberg och äkta champagne också. I år kan man ju dricka rubbet (förra året ammade jag)! Jippieee!!!!

  • muggles

    Izzie: skönt att du fick hjälp av dina föräldrar med barnpassning - lät lite småtufft att fixa allt själv... Hur har det annars gått med det där Xtravaganza el vad det hette - har det gett några resultat?

  • muggles

    koko: förresten, varför VUL - är du orolig???

  • muggles

    koko: aha då förstår jag! Men sålänge du mår illa så är det nog ett pickande hjärta...

    Nä nu måste jag iväg och treine!

  • muggles

    MrsB: låter ju som en trolig orsak. Hoppas att det ordnar sig för er nu och att ni blir utskrivna på fre! Lamm låter smaskens även om innerfilén är ännu mörare... *slurp*

    BS: tror att den är godast varm el åtminstone ljummen.

  • muggles

    koko: vart i Thailand skulle ni? *nyfiken*

    MSW: klart du ska ha en hel natt snart! Om du inte klarar att pumpa ur så ge ersättning på flaska (alltså låt din man ge). Sålänge du ammar åtminstone en gång per dag så får A immunförsvaret så att ge ersättning på natten är absolut ingen fara (dvs om du nu inte får ihop tillräckliga mängder egen mjölk). Det ÄR jobbigare att ta hand om ett litet barn en hel dag än att jobba, om man dessutom har sovit dåligt/för lite. Det är det många som vittnar om. På jobbet kan man ta det lite lugnt emellan varven, sätta sig ner och ta en kopp kaffe mm. Men ett litet barn är så intensivt och behöver uppmärksamhet nästan hela tiden. Bra med storkarna!!!

    Vi har haft en mysig förmiddag. Moa sover numera ofta till 7-7.30 vilket är såå skönt. Sedan äter vi långfrukost och eftersom hon numera äter själv så blir det mkt tid över till att läsa tidningen, dricka kaffe i lugn och ro mm. Sedan var vi en sväng till en lekpark med ett café i närheten där jag tog mig en take-a-way kaffe. Och nu är det väl snart dags att packa ihop pinalerna för att åka ut till "bushen" (Torslanda ).

    Gott nytt år på er allihop!

  • muggles

    Nenne: fy fasen vad glad jag blir!!! Vad roligt - då fick du vad du begärde mao (lön alltså)?? Och nu kan ni ju ställa er i adoptionskö... (jag tror fortfarandet det kommer att funka för er men det är ju inte fel att stå i kö).

    Telis: det lät lite lagom kryptiskt... *nyfiken gul*

    MSW: klart du ska be honom hjälpa till!

    frullan: lät jobbigt med Borrens förkylning (så länge också)!

    Vi blev med espressomaskin igår (vännerna vi var hos hade pensionerat sin för de har köpt ny men den är inget fel på så vi fick den), så vi har käkat pizza och druckit espresso.

    Förresten hälsade jag ordentligt på Polaren Roger igår

  • muggles

    Just det - Izzie: tänk att det redan gått ett år!

    AM: det där lät supermumsigt!

  • muggles

    BS: det låter inte som att maken din haft många rätt på senaste! Jag håller helt med dig, han borde ta initiativ själv och hjälpa till. Men kan du inte kommendera honom till kökstjänst mot att du tar Iris, el som nu, skicka ut honom med henne helt enkelt. Ge honom orders då om han nu vill att du ska "säga till". Bra att du ryter ifrån istället för att gå och tiga och lida iaf...

    AM: grattis! Vi tycker vi har sovmorgon när Moa sover till halv åtta (vilket händer oftare och oftare). Tyvärr passade hon på att vakna 06 efter nyår (har inte hänt på länge nu), typiskt.

    Nä nu är det ut på stan och jaga skidbyxor som gäller!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!