• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkommen Grodan! Vill du vara med på trådträff el är det för långt??? Kanske för dramatiskt att komma ut ur garderoben så fullständigt?

    Japp härinne får man mkt stöttning vilket ämne det än är - det är BRA!

  • muggles

    Cicci: sökte på en kollega på FB och fick då upp din man i listan - vilken söt bild på Vickevire han har som profilbild!!!

  • muggles

    Liten: trist men ingen katastrof (än) väl?

    Bliv fruL: välkommen du också! Du har nog inte bara nicket gemensamt med frullan - har för mig att hon också gillar öl?!
    Du får äta vit choklad då!

    För dem som ännu inte är begåvade med barn så har jag för mig att man ska ange antal försök på den fronten. Lappis hade några mer frågor på sin lista också...

  • muggles

    MSW: tack för infon! Har aldrig varit interesserad av sådant här förut, därför har inget fastnat när folk har diskuterat de här sakerna.

  • muggles

    BS: börjar inte Let's dance snart också (följer det inte men har sett trailern).

    Igår såg jag 3 avsnitt av SATC - fick the shoebox edition av maken i julklapp. Så sköna skratt man får!!! Jag skrattade så jag grät när de i en taxi diskuterar huruvida Charlotte ska acceptera analsex el inte

  • muggles

    BS: mörk choklad är väl det bästa godiset man kan äta, minst antal kalorier har jag för mig att jag läste ganska nyss. Dessutom brukar det räcka med en ruta el två, sedan vill man inte ha mer. I ljus choklad är det tydligen mer socker än kakao, vilket gör att man får det där suget att smälla i sig hela kakan.

  • muggles

    Alltså jag är så jäkla skeptisk till sådana shaker och snabbkurer (förlåt Izzie!). Jag tror inte det finns några quick fixes för en vikt som man ansamlat under lång tid. Snabbkurer slår ju ut kroppens ämnesomsättning och sätter den på svält och någonstans läste jag att upprepade kurer får ämnesomsättningen att åka jojo vilket i sin tur ökar på vikten långsiktigt (man slår liksom ut den normala regleringen). Viktväktarna och träning tror jag på... Men det tar ju sin tid... Som sagt (i ett annat ämne), man vill ju inte vänta

  • muggles

    BS: jag tror jag klår dig på att hinna först till 38-klubben (nu i jan).

  • muggles

    BS: jag tror det kan fungera kortsiktigt som en snabb viktnedgång men det man tappar mest är vätska (ung som när jag gick ner 3kg på en vecka när jag varit magsjuk). Sedan när man går över till vanlig kost så går man upp igen. MEN om man använder det som en kickstart på en viktnedgång för att tex se resultat snabbt (och hålla motivationen uppe) och sedan går över till nyttig mat och träning då kan det säkert fungera också. Men jag känner ganska många som kör en quick fix (dvs en nutrilettkur tex) då och då och däremellan svullar de - och då tror jag inte det är bra för kroppen.

  • muggles

    Jag blir lite orolig att hon ligger hemma och deppar när det dröjer såhär...? Nä jag borde väl ta mig hem till maken och goa Moa - vi ska käka räkmacka idag. Maken har säkert förståelse om jag måste logga in här senare för att polla resultatet!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!