• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Frejis? *spanar*

    Liten: håller med dig!

    Vi var på dagisvisning igår - Moa ville inte gå därifrån De hade ju roliga leksaker där och en massa kompisar. Verkar lovande!

  • muggles

    EA, Liten mfl: jag är med på en SKÅL! *slurp*

    Lappis: Jag tror att du har testat för tidigt dock men vad jobbigt!!! gah!

  • muggles

    Koko: jobbigt med besked om din farmor!

    BS: ja vi har bestämt oss för att tacka ja till den platsen även om det inte var vårt förstaval. Vi står kvar i byteskön så får vi se. Det här är ju ett litet dagis med få barn men bara småbarn så det är säkert både nackdelar och fördelar med det. Personalen kändes bra (de är 3,5 personal på 13 st 1-1,5 åringar) även om det inte verkade som att de hade ngn ambitiös pedagogisk plan direkt. Men jag vet inte hur mkt pedagogik man kan köra med så små barn (?). Det är väl mest blöjbyten och matning, sova och leka antar jag. Men de hade blöjrutiner (påstod de iaf)!

    Vi ska gå ner till 90% båda två och saxa så att Moa får så korta dagar som möjligt iaf tills hon blir 2. Det känns jättebra att vi har råd med det. Först var maken inne på att han skulle gå ner till 80% iom att jag tjänar bättre än honom men sedan räknade vi på det och det slog på några 100-lappar. Och jag vill ju också träffa Moa!

    Hon har förresten blivit totalpappig nu! Det första hon säger när man hämtar henne i hennes rum när hon vaknat är "pappa?". Mamma verkar hon ha slutat att säga... jag har väl varit borta för mkt Nåja, bra för maken att få känna sig som nr 1 - i somras var det ju tvärtom!

  • muggles

    "tjänar bättre" - bra svenska?! jaja ni förstår vad jag menar iaf...

  • muggles

    jag vill skåla i PR!!! men först lunch...

  • muggles

    Frejis: läste igår i bilen påväg till Värmland (och blev åksjuk på kuppen) att tanten kommit - SKIT också! Blev så ledsen för din skull!

    Lappis: det här är ju helskumt. Någonstans hoppas jag faktiskt ändå iom att tempen ligger kvar på 0,2 över. Och tanten som faktiskt inte har kommit. Visst kan hon komma imorgon men borde inte tempen ha gått ner redan idag då?

    När BIMar Nenne förresten?

    Ore: hur har det gått?

    EA: BIMar du också denna helg? Det är ju inte klokt vad synkade ni är allihopa!

  • muggles

    Håller på och läser ikapp - jaha Nenne BIMar först nästa vecka.

    Tinga: en sak du kan fundera på ang matningen: om ngn av dina killar visar intresse för att äta själv så kan du börja med småbitar av macka ganska tidigt. Jag tror jag gjorde det med Moa när hon var ca 5-6 mån men hon har iofs alltid varit tidig med finmotoriken (till skillnad från att krypa/gå). Men om det skulle funka så kan du ju mata den andra samtidigt, inte alla mål såklart men kanske mellanmål tex. Det finns ju mkt de kan äta själva så småningom (fruktbitar, ostbitar mm).

  • muggles

    Izzie: viktig fråga - chokladshopen???

    koko: vad kul att Conny redan går!!!

  • muggles

    Lappis: aha skit också! Det värsta är att du brukar ha rätt ang din kropp. Dubbelskit.

    Ore: du verkar ha tagit reda på det nu men i V Götaland så har ingen fått KUB gratis men det ändras from 1/1-09. Då får kvinnor över 35 (tror jag) det gratis. Vi betalade 1800 kr för det - det var ju surt att man tydligen kunde ha fått det gratis om man hade vetat vad man skulle säga Men nu vet du ju det Ore! Jag gjorde mitt på BMG precis som Piggelin och Tinga.

  • muggles

    Nenne: HA - vilken tur att du förklarade - jag undrade så vad det var för utklädning. Jag har tänkt ut en skitbra utklädning - för Lappis, om du plussar så KOMMER JAG!!! För vi från väst är väl också inbjudna va?! *orolig*

    Cicci: vinki!!!

    Jag har också undrat vart Mrs_B tagit vägen -usch för magsjuka!

    Lappis: för varje dag som går utan tant så... Du vet hur det var för frullan... *keeping my thumbs*

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!