• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Härligt, kämpa på!!


    090414 skrev 2009-03-04 12:45:55 följande:
    Dag 3 o det känns helt ok..lite trött i huvudet, kanske kan bero på att jag druckit på tok för lite än så länge idag. Har varit på ett möte o glömde ta med vattenflaskan eller rättare sagt flaskan låg tom i väskan.Ska försöka mig på ett spinningpass ikväll.Har nu provat banan, ja det var ju som att dricka skumbanan :)Hur är det med te, kan man dricka alla sorter (frukt te)?
  • Pentan

    Ha ha jag tycker de är riktigt goda! Bra att du gillar dem bättre nu!


    Heloise skrev 2009-03-04 14:27:51 följande:
    måste säga att ck har ryckt upp sig sen jag provade det sist, då var det avskyvärt värre än nutrilett men nu är det helt annan smak på dem. Positivt överraskad måste jag säga.
  • Pentan

    JOBBIGT!!! Det är sjukt svårt med bakslag när man går på kur. Stor stor kram till dig och hoppas att du kan jobba dig igenom detta.


    knyjoy skrev 2009-03-04 19:21:42 följande:
    Fan har precis haft en "diskussion" med han som inte är min kille men som jag mer eller mindre levt ihop med de senaste 2 åren.Vi har bestämt att vi inte ska ses så mycket längre, gemensamt. Och jag ifrågasätter hur det ska gå till... och då blev vi osams.. Fyfan vilket jävla nedslag det här känns som. Jag har ingen lust att äta min middag för det känns så jävla onödigt och jag har desto större lust att gå till ica och köpa ett kg godis som jag kan trycka i mig och tycka synd om mig själv med.Det kommer jag ju inte göra... men det är verkligen vad jag vill just nu...Oj vilket tycka synd om inlägg det här blev... det var inte meningen...iaf minus 0,4 kg till idag. Det är ju bra.
  • Pentan

    Kan inte leva utan Fun Light nu när jag kurar, dricker säkert 2-3 l vatten med fun light. Ska slopa all sötningsmedel sen när kuren är klar, men nu behöver jag det för att fixa detta.


    lönnsjö skrev 2009-03-04 21:07:04 följande:
    Dag 1 avklarad. Gått bra, inte varit sugen på vanlig mat. Inte så som förra gången, skönt!! Har frusit mycket men raggsockarna och fleecetröjan åkte på Barnen sover så nu ska jag passa på att krypa ner i soffan och titta på tv. Hmm...det känns ovanligt bra än så länge. Kan man smaksätta vattnet med lite Fun light emellanåt? Ha det så bra alla duktiga kämpar!!
  • Pentan

    Knyjoy

    Skitbra, härligt att du kör på så fint med motionen!!

    Dag 64
    -21,6 kg
    77,4 kg

    Mår skiiiit.... Vill äta och är så jäkla deppig!! Känns som om jag har sorg. Kan nästan börja gråta för inget! Har kännt så här i 2 veckor nu och det börjar tära sjukt på psyket.

  • Pentan

    Ok jag kommer köpa 1 hg färska räkor med mig hem i dag efter jobbet. Jag känner att jag behöver det. Mår inte bra och själva valet att kunna få äta dessa räkor eller ej kanske får mig på rätt köl igen.

    Är jag dålig nu..?

  • Pentan

    Tack, jag ska hem och vila, kanske äter några räkor bara för att få lite energi och en "ny grej"...

    Bara det att jag hela tiden stöttar alla i min närhet, hemma, jobbet och vännerna. Känner att jag ställer upp hela tiden och lägger tid och energi på andras saker. MEn så står man här mitt i allt och mår så jäkla dåligt och så är det ingen som ser eller märker det. Då faller man lite extra.
    Detta är inget jag kan skriva på bloggen eftersom så många läser den, men här bland er så känner jag mig trygg.


    lönnsjö skrev 2009-03-05 11:15:36 följande:
    Pentan: Jobbigt!! Hittar inga peppande ord att ge dig. Du har varit så jäkla stark och duktig, läste din blogg igår. Jag beundrar dig till 110 %. Vilken prestation du har gjort och du är så himla söt. Vilket du självklart var innan också. Kan vi göra något för dig? Stor styrkekram till dig.
  • Pentan

    Cbk09

    Vi har längtat efter dig och du är grymt välkommen hit igen!!!
    Svinet till karl har du hanterat på rätt sätt. Shit vad stark du är, toppentjej är vad du är!!

  • Pentan

    Du är bäst!!
    Vi har verkligen kunnat fäljas åt nu när vå gått nästan precis lika länge!! Det är så härligt och betyder massor.
    Du är grymt duktig!!!


    1augusti2009 skrev 2009-03-05 14:21:27 följande:
    Har inte haft så mkt tid över har varit tokmkt i skolan, jobbet, hemma osv.... Har inte skrivit på ett tag!Men såg ditt inlägg Pentan: Om du är dålig nu, VERKLIGEN INTE!Tvärtom du är så jäkla duktig och sporrande tror att du har iaf 50% cred till att jag lyckas stå ut fortfarande, känns skönt att vi hållit på nästan lika länge +- 5 dagar.Jag tycker du ska njuta av dina räkor och tror att du kommer må mkt bättre efter. Men vi vet båda två att vi med vånda börjar närma oss den dagen vi ska äta igen, kommer vi klara det där ggn? Och JA jag tror det Stor varm vår kram till dig från mig å tänk på våra stundade bröllop
  • Pentan

    Angående mina räkor...

    Har tuggat på en liten rosavit kropp som jag skalade. Smakade precis som jag kom ihåg dem, inte märkvärdigare än så. Jag spottade ut allt sen, så jag har bara tuggat.
    Blir inte mer än så tror jag. Min sambo som jobbar sa att vi annars kunde göra lite mysigt i kväll när han kom hem och äta lite ihop. Men bara om jag vill. Tror inte att jag vill. Men gärna mysa...
    Mår bättre!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!