• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Wiihiiii!!! Du är så jäkla duktig som hållit på så länge!! Helt otroligt, för jag VET vad det krävs av en!!!


    1augusti2009 skrev 2009-03-06 08:51:50 följande:
    Dag 60 på ren kur:-2,7 denna veckaTotalt -18,7kg
  • Pentan

    Kopierat från min blogg då jag inte orkar skriva om allt...

    Snälla underbara Patrik fixade så fint till mig i går när jag mådde som sämst. Köpte ju med mig färska smögenräkor hem i föreställning att jag skulle äta. Huvudet var helt inställt på detta och det kändes bra.

    Kom hem och Patrik var i väg p¨å jobb, men han sa ta en nu och se hur det känns, så kan vi göra det lite mysigt när jag kommer hem och äta tillsammans.

    Ok skalade en liten kropp och tuggade på det, smakade precis så som jag kom i håg det. Var inte så mycket märkvärdigare än så. Men spottade ut den sen, svalde aldrig.

    Så när Patrik väl kom hem så hade jag bestämt mig för att inte äta. Och det kändes bra. Men vi pratade om det och det är ju så att när man går på ren kur så är det just räkor man kan äta utan att bryta eller förstöra sin kur. Och tre st är den mägnd de rekommenderar.

    Vi mös i ljuset från de små värmeljusen och det smakade riktigt gott!!!! Har fått ny energi och känner att jag kan och vill klara av detta!

    Dag 65

    76,8 kg!!
    -22,2 kg
    Jisses, men jag fick gå på toaletten i går... 2 ggr... Och det måste ha varit över en vecka sist! Så det kan vara en förklaring till detta megahopp - som gör att jag sen typ 8 år tillbaka nu äntligen väger mindre än Patrik!!!!

    Vågen för mig!!

  • Pentan

    Det är bra att din kille tar hand om dig!
    Ladda upp med bra grejer i kylen och frysen så kommer det gå galant!
    Grattis till att du går ned, jättebra verkligen!!


    Ninni och P3 skrev 2009-03-06 14:31:57 följande:


    jag känner att jag måste få fösvara min kille som köpte pizzan och mig lite..Jag låg avtuppad i 5min när jag börja vakn te liv skaka hela min kropp och jag va svimmfärdig och mådde illa i flera timmar sen + att det inte hjälpte att dricka en schake till.Min kille ville inte se mig sån och eftersom vi inte hade något hemma så blev det snabbas möjliga en pizza. Men jag ser inte det som att allt är förstört. det blev ju nya tag dagen efter plus att konsulenten informerade mig om att jag fortfarande gjick ner så efter andra veckan har jag nu gått ner 6kilo. jag är nöjd :)Jag tycker ni alla är sååå duktiga även om ni får motgångar så kämpar ni på och det ger mig kraft att kämpa på fasst min kropp värker så in i "busan".Kram och ha en underbar helg/Ninni
  • Pentan

    Fru Nolsu

    Grattis och välkommen!!
    Jättebra jobbat!!

  • Pentan

    HAR ÄTIT!!!

    Inne på min 10:e vecka.
    4 räkor, 25 gr kalkon, 30 gram forellrom....
    Känns bra och gott och jag behövde det verkligen! Kroppen och psyket bara skrek efter mat.

    Vet ännu inte hur jag ska göra om jag fortsätter med helt ren kur - inga räkor eller någonting, som jag gjort hela tiden innan, eller börja blanda in mer protein i liten liten mängd.

  • Pentan

    Jag väger ju nu 76,8 kg och ska absolut under 75 kg inom 4 veckor. Sen ska jag ligga runt 65-68 kg till mitt bröllop om 5 mån.
    Men runt 70 kg är den vikt jag vill ligga på.


    1augusti2009 skrev 2009-03-07 09:10:29 följande:
    Hur många kilon har du kvar?
  • Pentan

    Ja, jag gifter mig 15 augusti enligt planerna. Den långa framförhållningen gör också sitt till att ren-kur-motivationen knakar lite i fogarna. Dessutom har jag varit så ledsen och sorgsen på något konstigt vis de senaste veckorna.

    Vad vägde du vid start och vad står vågen på nu? *dåligt minne=proteinbrist...*

    Tack för allt stöd.

  • Pentan

    Prata med någon utanför BT..? Va? Finns det ett utanför? Nä det tror jag inte...


    1augusti2009 skrev 2009-03-07 11:20:47 följande:
    Då e jag 2 veckor innan å kan tipsa om allt som gick fel, hihi... Får hoppas att det blir lyckat.Nu när jag började med CK så stod vågen på 115,3 hos konsulenten, imorse på min våg som inte väger exakt lika så var det 94,5.Har som mål runt 70 till den 1 augusti så jag får stå ut med ren kur ett tag till haha...FY FASIKEN vad vi kommer var snygga brudar på våra dagar!Hoppas nu när du får i dig lite protein att du blir lite gladare, men det är nog mkt blandat det beror på som att du har förlorat vikten, fast det är ngt positivt så är det ju ändå ngt du har mist, mm.Kan du prata med ngn utomstående mer än med oss?Kanske kan vara till hjälp SKÖT OM DIG, nu ska jg på bröllopsmässa. kram H
  • Pentan

    Back on track!

    Jag har ätit kombinerad kur dessa dagar under helgen och känner mig nöjd med det. Tog det väldigt lugnt och startade långsamt med mycket lite mat. Ägg, kalkon, räkor, kyckling. I går söndag ökade jag på lite för mycket vilket resulterade i magsmärtor.

    Men nu är det så att jag ska fortsätta min rena kur till det datum jag satt som mål. Jag behövde ladda om batterierna, både kroppsligt och psykiskt. 9 hela veckor med endast ren kur är tufft. Det tar på huvudet, i alla fall för mig. Och nu känner jag mig redo att ta den sista sträckan på min resa och gå i mål med dunder och brak!

  • Pentan

    Nej inte alls tyvärr. Men illamående kan jag bli när jag inte druckit på länge och sen dricker massor i ett svep.


    Cbk09 skrev 2009-03-10 14:45:22 följande:
    Någon mer än jag på ren kur som känner sig illamående, svullen och jäst i magen?Jag har alltid gjort det på ren kur och undrar om det är normalt?E ganska jobbigt.... :(
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!