Barnkarusellen snurrar vidare
Lappis, samma sak här, vi förlovade oss och gifte oss för tre år sen. Och sen dess ... naaaaadaaaaa.
Lappis, samma sak här, vi förlovade oss och gifte oss för tre år sen. Och sen dess ... naaaaadaaaaa.
Är det någon här förresten som är bra på att göra pizzasallad? I lööööööve pizzasallad men får den aldrig lika god som på pizzerian.
Jag har hittat ett recept, man ska visst "slaka" vitkålen först. Sånt är man ju inte van vid. Det här ska bli spännande....
*försvinner ut i köket*
kängu, jag har provat det här receptet:
kryddburken.wordpress.com/2008/04/18/extra-god-pizzasallad/
Den står och svalnar nu så jag vet inte hur det smakar men det verkar lovande!
BS, usch vad jobbigt att vara osams med maken. Hoppas att ni hinner bli sams så ni hinner med lite makeupsex ikväll!
Okej, första recensionen av spikmattan är att det gör j*vligt ont. Så ont att det är på gränsen till outhärdligt. Men efter kanske tio minuter blir det mer skönt ont och ganska avslappnande. Man ska ligga 20-40 minuter och gärna varje dag. Ska bli intressant att se om det onda går över fortare när man använt den ett tag.
Vickan, hoppas att det värsta blåst över på jobbet nu, det där låter verkligen apjobbigt! Kramar!!
Hej!
Pizzasalladen blev perfekt i konsistensen men jag hade tagit en ganska speciell kallpressad rapsolja och den smakade nog lite för mycket just i det här fallet. Jag tror att med en mildare raps- eller solrosolja så blir den perfekt!
Vickan, om ni vill ha vita möbler och gillar Grythyttan, kanske dom här skulle passa? www.mio.se/templates/MioProdukt.aspx&p=1
Vickan, ojdå sorry, jag hade fått för mig att Grythyttan var mycket dyrare än så där.
Nu ska jag plocka in mina dumlekakor som står ute för att svalna och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det fredag! Tjohoo.
Gonattkramar!
Gomorron, gomorron, gomorron!
Äntligen fredag! Och nästa vecka är kortvecka. Och solen skiner. Tjohoo!
Här är förresten receptet på världens lättaste (och godaste) Dumlekakor:
Dumle-kakor
(24 st)
200 g matfett
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
12 st Dumlekolor
1 ask Noblesse (rosa)
folieformar (mazarinformar i folie)
1. Blanda fett, mjöl, socker och bakpulver. Låt degen stå kallt i 30 min.
2. Dela degen i 24 bitar och rulla till bollar. Tryck ner en halv kola i varje. Lägg i form.
3. Grädda mitt i ugnen, 200 grader i c:a 10 minuter.
4. Ta ut kakorna och lägg på en bit Noblesse på varje så att chokladen smälter.
5. Ställ sedan kakorna i kylen.
Socker, smör, vetemjöl och Dumlekolor - kan det bli annat än gott?
muggles, en sån där säng sover vi alltid i i Göteborg. Inte så värst bekväm men den är ju himla smart som gästsäng.
nenne, när får ni veta om det blir något med katten?
Jag ska nog också köpa ett par kaneltofflor, det lät ju kanontrevligt! Jag går ju dessutom förbi där nästan varenda dag.
Åh, vad mysigt, nenne! Klart att den kommer att vilja ha er.
EA, din lilla bakgalning , har du provat att baka med fluff någon gång? Jag är väldigt nyfiken på att prova men har inte gjort det än.
koko, man smälter choklad eller gelatingodis, som tex After Eight eller Ahlgrens bilar eller Zoo. Man kan ta vilket godis man vill så länge som det inne innehåller tex kex eller nötter (bitar alltså). Sen blandar man det med grädde och vispar. Beroende på vad man har gjort det av så blir det fluffigt eller fastare som mousse. Används till tårtfyllning eller som grädde till tex fruktsallad osv.
Åh, AM, det hade varit jättetrevligt! Men jag har en dejt med två kollegor om en halvtimme.