• Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • ToastmasterMarie

    Oj oj fick brev på posten idag. Skorna jag efter många om och men besluta att testa beställa via nätet har kommit. Kan hämta dem i morgon. Väntar med spänning om de passar.


    HelenaOlivia skrev 2009-06-30 23:11:31 följande:
    ja skor på rean vore inte helt fel:) Vi får hålla tummarna och vara ute och spana efter fina skor, jag kan ju oxå tänka mig ett par lila skor.
  • ToastmasterMarie

    Välkommen hit, det är nog ingen fara med tidsplanen

    Då jag hittade hit för tre månader sedan så kände jag också att jag var långt efter men för mig gick det ganska fort att boka lokal, kläning, kyrka, tårta, förfrågan till cateringfirma, inbjudningskort och band ca. 1 månad, så känner man att man är med på banan.

    fru okt skrev 2009-06-30 23:22:03 följande:


    Hejsan! Kanske jag oxå passar in här nu? Bokade kyrka och festlokal i måndags, 17 oktober blir vi man och fru.
  • Tojk

    Är också oktoberbrud.. shit vad långt ni har kommit!!
    Jag kanske borde känna mig stressad..?

    Knappt jag orkar tänka på klänning just nu.. haha :D

  • Bustroll

    Insåg nyss att det bara är en månad kvar på OSA:t hihi
    Kanske skulle börja leta upp fotograf...kan vara läge

  • HelenaOlivia

    Åh vad spännande!!! Du får berätta imorgon hur de passade. Nyfiken!


    ToastmasterMarie skrev 2009-07-01 19:36:52 följande:
    Oj oj fick brev på posten idag. Skorna jag efter många om och men besluta att testa beställa via nätet har kommit. Kan hämta dem i morgon. Väntar med spänning om de passar.
  • HelenaOlivia

    Tojk och fru okt- Ni hinner få allt klart, jag tror vi alla kommit lite olika långt, har själv inte börjat styra upp klänningen ännu eller skor och båda dom sakerna börjar stressa mig lite nu.
    Lycka till och välkomna hit!

  • Bustroll

    Oj, är det bara jag som är tidigt ute... kanske är kontrollfreak

  • fru okt
    Bustroll skrev 2009-07-01 21:58:28 följande:
    Oj, är det bara jag som är tidigt ute... kanske är kontrollfreak
    Säkert flera som oxå är tidigt ute. Att vi är såhär sent ute som vi verkligen är beror helt på min m2b, har har velat fram och tillbaka (han är nog en sann tidsoptimist som inte förstår hur mycket planering som krävs för ett bröllop )

    Nåja, känner mig ännu rätt lugn. Ska försöka boka band imorgon (vet vem vi vill ha men de brukar vara rätt uppbokade), men har ställt in mig på cd spelaren ifall det blir svårt att få tag i ett band. (man måste nog räkna med att inte få allt precis på pricken då man börjar planera 3 månader på förhand)

    Men tror nog vi kommer att få ihop till ett sådant bröllop vi vill ha Tur att oktober inte är högsäsong för bröllop, men det är det som är lite charmen med att gifta sig på hösten. Hösten är annars så mörk och trist tror de flesta lägtar efter att få komma på fest! Varför har ni andra valt oktober som månad att gifta er?
  • Bustroll

    Det har varit mycket som spelat in på hur vi skulle välja... Vi ville helst ha under sommaren var tanken(vi ville NUUUUUU ), jag har alltid drömt om ett vinterbröllop dock men det hade inte min m2b
    Hur som helst så kändes det lite för nära inpå under sommaren, vi förlovade oss i dec så det har gått ganska fort ändå. Plus att det är skönt att få in en månad med extrapengar efter sommaren, jag lyckades tyvärr inte få tag på ett sommarjobb...(student...)
    Sedan så vill vi båda gärna ha utomhusbilder och en höstbild är sååå vackert

  • ToastmasterMarie

    Varför oktober

    Jag har nog tänkt att om jag gifter mig så vill jag gärna ha ett höstbröllop med alla de underbara färgerna. Ibland har jag funderat även på tidig vår maj men har alltid varit mer för de lite mörkare färgerna som hör mer hösten till röd grön rost brun mfl. sommaren har aldrig varit en dröm för mig då jag tycker det är väldigt varm och tycker kanske mest synd om herrarna i kostym.

    Då min m2b friade så ville han gifta sig inom ett år. Han hade egentligen tänkt ett vårbröllop typ maj men eftersom han friade den 3/4 och ville gifta sig inom ett år och jag tyckte det blev lite väl stressigt med maj i år så blev det höst. Vi valde oktober eftersom det är då löven går över i färgprakt och man kan använda massor av materiall från naturen att dekorera med. Hoppas på vackert väder så man kan fotograferas utomhus, blir helt underbara bilder med höstfärgerna.

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?