• Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • Hjartafró
    Snoddasen skrev 2009-05-21 23:08:41 följande:
    Vi gifter oss också den 10:e oktober!Hur stor budget har ni?Vi tyckte vi hade en stor budget, men ack vad vi bedrog oss...det är ju verkligen dyrt att gifta sig..
    Vi siktar mot 70-80 000 kr, men det kan nog bli svårt. Vi bjuder 80 gäster och har festen på Söder i Sthlm.
  • MTTM
    Kickis skrev 2009-05-20 21:02:29 följande:
    Tack - bra idé. Har en bild av hur jag vill att det ska se ut, måste bara jobba på att få det så också Ser fram emot att se din 1.0.
    Ett tips till dig, Kickis, och alla andra som är sugna på höstfärger till sina bröllop: bläddrade precis i en info-broschyr från Calligraphen och såg att de har små "konfetti-höstlöv" i höstfärger att pryda bordet med. Borde ju passa perfekt för er som tänker er höstfärgerna!
  • MTTM
    Snoddasen skrev 2009-05-21 23:08:41 följande:
    Vi gifter oss också den 10:e oktober!Hur stor budget har ni?Vi tyckte vi hade en stor budget, men ack vad vi bedrog oss...det är ju verkligen dyrt att gifta sig..
    Välkommen! Ja, vi trodde (i vår enfald!) från början att vi skulle kunna landa runt 30 000, men det blir nog snarare 50. Men även det verkar ju gå som "budgetbröllop"... Hur som helst hoppas jag att det inte blir mycket mer än så... men många bäckar små...
  • ToastmasterMarie
    Snoddasen skrev 2009-05-21 23:08:41 följande:
    Vi gifter oss också den 10:e oktober!Hur stor budget har ni?Vi tyckte vi hade en stor budget, men ack vad vi bedrog oss...det är ju verkligen dyrt att gifta sig..
    Välkomna!

    Grattis till er att ni nu får gifta er. Roligt att läsa om er frieri det verkade mysigt.

    Vi kommer kommer bjuda mellan 100-110 perosner och räknar med ca. 90 gäster. Budgett 75.000 kr hittentills håller vi den men räknar med att maten blir den stora utgiften för oss.
  • ToastmasterMarie

    Vi kommer plocka höstlöv i naturen och pressa dessa som dekration på vissa platser i lokalen. Ett billigt tips.

    Hösten 2008 pressade jag löv som jag skulle ha på höstmiddag med vänner, tyvärr blev jag sjuk och glömde bort löven. Som en blixt från klar himmel kom jag på det då vi jobbade med inbjudningskorten och vips så blev korten verkligen unika.

  • Rodenröd
    Kickis skrev 2009-05-19 22:26:08 följande:
    Funderar själv på "höstfärger", mer exakt rostrött, beige (linne) och guld. Vad tror ni om det? Svårt att hitta papper i rätt färg till inbjudningarna bara. Vart har ni köpt era? Min bukett kommer få lite fler färger. Vill ha den ganska stor och inte så "stel". Mamma är florist så det fixar hon =)Guldet får komma igen i ett band runt buketten och i tärnornas klänningar. Nån mer än jag som har svårt att tänka "höst" nu när det är så himla ljust, grönt och blommande ute? Vet att jag kommer tycka det är jättemysigt när det blir höst men just nu har jag lite svårt att få till den känslan.
    [citat]Vi hade också tänkt använda oss av höst färger. Jag har börjat fila på inbjudningskorten och de är vaniljfärgade med en vinröd rand och sedan ett pressat höstlöv.
    Ja det är jätte svårt att tänka hur det kommer se ut... Jag skulle gärna provduka, men det är ju inte så lätt när man inte har löven att tillgå.............

    Jag har nog bestämt att jag kör på en bordsdekoration. Som INTE utgår från brudbuketten, för jag tycker det blir jätte svårt med färgerna.
  • Rodenröd

    Musik....

    Har precis pratat med killen som ska ha hand om musiken i kyrkan.

    Vi har inte exakt bestämt oss men vi skulle vilja ha Nu är tid att leva med Åsa Jinder till ingång eller innan vi går in (Tror jag läst hos nån av er att ni ska ha det...)

    Sen ska vi ha solosång, Om du tvekar med sarek...

    Som utgång tror vi att vi ska ha Änglagård...

  • Snoddasen

    Vi satte 65.000:- först men den ökar och ökar hela tiden...men man gifter sig ju bara en gång i livet!Vår största post är ringarna, 20.000:- sen alla de här småkostanderna blir ju också stora summor.Inbjudningskort, festprogram och vigselprogram kostade 4400:-.
    Men det är värt varenda krona, det är ju så kul att planera!


    Cisslan skrev 2009-05-22 09:25:58 följande:
    Ja, det är inte gratis direkt. Vi satte en budget på 100 000:- och sedan räknade vi vad vi trodde allt skulle kosta. Nu ligger vi på 97 000 så det är ganska nära. Det enda vi inte vet priset på ännu är blommorna och det kan dra iväg mycket... Det är väldigt mycket pengar att lägga på en dag, men det får det vara värt. Vi får vårt dröm bröllop så vi är nöjda!Vi gifter oss också den 10 oktober och våra färger är lila och silver. Det blev väldigt snygga inbjudningskort tycker vi själva iaf. Vi köpte lila kort och alla detaljer på framsida är i silver. Vi ska skicka ut dem nästa vecka... så spännande!
  • Snoddasen

    Tack så mycket!Det känns underbart att få gifta sig på "riktigt" =).

    Vi ska ha ca 30 gäster och vår budget ligger för närvarande på 73.000 kr.Hur gör ni för att pengarna ska räcka? Men så mycket gäster?Jag beundrar er tjejer!


    ToastmasterMarie skrev 2009-05-23 11:46:52 följande:
    Välkomna!Grattis till er att ni nu får gifta er. Roligt att läsa om er frieri det verkade mysigt.Vi kommer kommer bjuda mellan 100-110 perosner och räknar med ca. 90 gäster. Budgett 75.000 kr hittentills håller vi den men räknar med att maten blir den stora utgiften för oss.
  • Cisslan

    I söndags skickade vi våra inbjudningskort och idag ska de ha kommit fram! Det är så spännande att det äntligen har börjat rulla igång nu!

    Hur går det med era kort?

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?