• Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • ToastmasterMarie

    vi köpte pappret på panduro hobby kollade på nätet först men tyckte det var svårt att se färgerna där.

  • MTTM
    Kickis skrev 2009-05-19 22:26:08 följande:
    Funderar själv på "höstfärger", mer exakt rostrött, beige (linne) och guld. Vad tror ni om det? Svårt att hitta papper i rätt färg till inbjudningarna bara. Vart har ni köpt era? Min bukett kommer få lite fler färger. Vill ha den ganska stor och inte så "stel". Mamma är florist så det fixar hon =)Guldet får komma igen i ett band runt buketten och i tärnornas klänningar. Nån mer än jag som har svårt att tänka "höst" nu när det är så himla ljust, grönt och blommande ute? Vet att jag kommer tycka det är jättemysigt när det blir höst men just nu har jag lite svårt att få till den känslan.[citat]Vi hade också tänkt använda oss av höst färger. Jag har börjat fila på inbjudningskorten och de är vaniljfärgade med en vinröd rand och sedan ett pressat höstlöv.
    Vi köpte våra papper på panduro (ska lägga ut bilder på "inbjudan 1.0" nästa vecka) - "vanliga" cremevita kort som vi sedan kommer att fylla på med "våra" färger grönt och guld. Hittar du inga i rätt färg går det ju alltid att använda vitt som grund och bygga på med det rostfärgade och guldet!
  • Kickis

    Tack - bra idé. Har en bild av hur jag vill att det ska se ut, måste bara jobba på att få det så också Ser fram emot att se din 1.0.

  • Hjartafró
    Rodenröd skrev 2009-05-17 21:42:13 följande:
    Hej!!Vi gifter oss oxå i oktober, 10:e! Har skummet igenom det ni tidigare skrivit.... Spännande!!Vi har redan skickat vår inbjudingskort, gjorde det före jul. Vi ville att ALLA skulle få veta att vi skulle gifta oss via inbjudan..... Det var så vi ville ha det!Vill gärna hänga på och diskutera.Mitt stora problem just nu är färger...Tycker det är jätte svårt, vi har valt höstfärger som tema men jag tycker det är så svårt vilkan man kan blanda....Kan gärna tänka mig callor i min bukett,men sen är frågan om man ska ha de med i dukningen. Och vilken färg är det då på dom.....Hmmmm
    Vi ska också gifta oss den 10 oktober, förlovade oss i april och har nyss inlett planeringen. :)
  • Hjartafró
    ToastmasterMarie skrev 2009-05-16 07:34:03 följande:
    Håller på att finslipa gästlistan. Tufft vem ska man bjuda och vilka ska man låta bli. Jag har tagit bort några kusiner som vi aldrig täffar medan andra kommer bli bjudna. Hur har ni gjort? Man blir lätt många vi är upp i 90 personer nu och vill nog inte att vi ska bli fler. Min föräldrar har tillsammans 9 syskon så det är massor av kusiner. Har ni bjudit prästen/vigselförättaren?
    Vi kommer att bjuda våra familjer (mamma, pappa, syskon) och utöver den enbart vänner. Tror gästlistan hamnar på 70-80 personer. Och ja, vi kommer att bjuda prästen då han är är min blivande mans far.
  • HelenaOlivia

    Vad kul och läsa att det går bra för er och det låter smart att köpa inbjudningsmaterial i butik då färger på nätet kan va svårt att riktigt se.
    Kan hålla med om att det är svårt att tänka höst nu när man bara vill tänka sommar men det första gången jag längtar till hösten :)

    Toastmastermarie, lät ju kanon med lokalen och kul att den var ledig!

    Vårat tema är lila då det är min favoritfärg men nån mer färg blir det oxå.

  • Hjartafró

    Vi kommer ha turkos och orange/klementin som färger. :)

  • Snoddasen

    Vi gifter oss också den 10:e oktober!
    Hur stor budget har ni?

    Vi tyckte vi hade en stor budget, men ack vad vi bedrog oss...det är ju verkligen dyrt att gifta sig..

  • Cisslan

    Ja, det är inte gratis direkt. Vi satte en budget på 100 000:- och sedan räknade vi vad vi trodde allt skulle kosta. Nu ligger vi på 97 000 så det är ganska nära. Det enda vi inte vet priset på ännu är blommorna och det kan dra iväg mycket... Det är väldigt mycket pengar att lägga på en dag, men det får det vara värt. Vi får vårt dröm bröllop så vi är nöjda!

    Vi gifter oss också den 10 oktober och våra färger är lila och silver. Det blev väldigt snygga inbjudningskort tycker vi själva iaf. Vi köpte lila kort och alla detaljer på framsida är i silver. Vi ska skicka ut dem nästa vecka... så spännande!

  • Cisslan

    Grattis förresten Snoddasen! Måste kännas skönt att få gifta sig på riktigt! Lycka till.

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?