• Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • Boomtown

    grattis till klänningen får man väl säga. Kul. hoppas att vi får se lite bilder

  • Kickis

    Vet ju vad jag vill ha, typ, men inte hittat den perfekt. Blir en sista runda i provhyttarna med tärnan imorgon. Nån här som beställt från Kina? Funderar på hur besvärligt det är att göra ändringar på någon av de klänningar de visar i galleriet. Senaste klänningen jag lagt in i galleriet är perfekt... om axelbanden var lite bredare, släpet lite längre och inte en "puff" över stjärten samt en v-ringad rygg... Förstår ni vilken jobbig kund de kommer tycka att jag är! Hur hittade ni drömklänningen?

  • Cisslan

    Jag och min tärna ska titta på klänningar imorgon! Vet redan ungefär vad jag vill ha men det ska bli spännande!

  • MTTM
    Boomtown skrev 2009-05-06 19:52:55 följande:
    Fick ett samtal igår...Från herrgården vi skulle vara på. Vi har lyckats att bli dubbelbokade! Jag blir så less. Ändå så har jag hållt kontakten med ägaren hela tiden. Men det är inte första gången det blir så för gästerna där har jag hört. Men vi fick ett annat datum som hade blivit avbokat. 29 augusti. Det blir nog jättefint, högsommar och allt. Fan ta någon om det krånglar till sig igen. Vi har ju inte lika lång tid på oss att spara pengar nu heller. Så nu får jag väl hoppa av tråden. Snyft. Fast jag kommer nog gå in och smygkika lite på er. Det har ju samlats sig så många roliga personer här. Helt plötsligt känner jag mig ganska stressad...
    Som sagt tidigare: häng kvar i tråden! Försök se det från den ljusa sidan: de rosa färgerna du pratat om tidigare kommer ju att bli perfekta när det fortf är högsommar!

    Hur ser provet på inbjudningskort ut, förresten? *nyfiken* Och ni andra - hur långt har ni kommit med ev inbjudningskort? Köper, gör själv... osv...??
  • MTTM
    Kickis skrev 2009-05-08 08:55:23 följande:
    Vet ju vad jag vill ha, typ, men inte hittat den perfekt. Blir en sista runda i provhyttarna med tärnan imorgon. Nån här som beställt från Kina? Funderar på hur besvärligt det är att göra ändringar på någon av de klänningar de visar i galleriet. Senaste klänningen jag lagt in i galleriet är perfekt... om axelbanden var lite bredare, släpet lite längre och inte en "puff" över stjärten samt en v-ringad rygg... Förstår ni vilken jobbig kund de kommer tycka att jag är! Hur hittade ni drömklänningen?
    De är nog vana vid "jobbiga" brudar! Själv letar jag fortf efter drömklänningen... Mamma, jag, m2b och bästa kompisen var och kollade för några veckor sedan och vi har nog fastnat för en halterneck-modell som mamma ska sy. Sen hittade vi ett mönster - som inte fanns kvar i lager längre, naturligtvis! Så nu ska vi titta vidare... Tanken är att mamma ska sy, men hittar vi någon annan "perfekt" modell till bra pris, så kanske jag köper istället. Vi var och köpte kostym till m2b i veckan, känns skönt att ha det klart i a f....
  • Boomtown
    MTTM skrev 2009-05-08 21:45:56 följande:
    Som sagt tidigare: häng kvar i tråden! Försök se det från den ljusa sidan: de rosa färgerna du pratat om tidigare kommer ju att bli perfekta när det fortf är högsommar! Hur ser provet på inbjudningskort ut, förresten? *nyfiken* Och ni andra - hur långt har ni kommit med ev inbjudningskort? Köper, gör själv... osv...??
    Det känns fint att vara kvar i tråden Man har ju fått lite gemenskap här nu. Kul att ni vill ha mig kvar. Ja mitt färgtema blir ju klockrent med min dröm om rosa, så det ordnar sig ju verkligen.

    Var köpte ni kostym? På någon känd kedja? Vi funderar på Kapahl eller Dressman. Alla andra, tipsa gärna.

    Jag har beställt det här kortet fast i vitt med grått mönster på. Hoppas länken funkar.
    www.spira-kortdesign.se/broellopskort/inbjudningskort/hand_inbj_klass.html

    Svart snirklig text inuti. Jag hoppas att jag får ett prov snart. Jag tänkte att rosa, vitt och silver (grått) får bli temat. Lite basfärger med så. Det blir väl bra? Restaurangen kommer att ha vita linnedukar och silverljustakar.

    Igår fick jag tag i en näbbklänning från Lindex till min snart 9-åriga tös. 229 kr och rabatt på det. Det kan inte bli billigare. Den var jättefin, jag är så nöjd. Så om ni vill hålla ner kostnaderna så passa på att kolla in examenskläderna nu. Det fanns mycket att välja på. Jag kan försöka ta en bild och lägga i galleriet senare
  • MTTM
    Boomtown skrev 2009-05-09 10:52:06 följande:
    Det känns fint att vara kvar i tråden Man har ju fått lite gemenskap här nu. Kul att ni vill ha mig kvar. Ja mitt färgtema blir ju klockrent med min dröm om rosa, så det ordnar sig ju verkligen.Var köpte ni kostym? På någon känd kedja? Vi funderar på Kapahl eller Dressman. Alla andra, tipsa gärna.Jag har beställt det här kortet fast i vitt med grått mönster på. Hoppas länken funkar.www.spira-kortdesign.se/broellopskort/inbjudn... Svart snirklig text inuti. Jag hoppas att jag får ett prov snart. Jag tänkte att rosa, vitt och silver (grått) får bli temat. Lite basfärger med så. Det blir väl bra? Restaurangen kommer att ha vita linnedukar och silverljustakar.Igår fick jag tag i en näbbklänning från Lindex till min snart 9-åriga tös. 229 kr och rabatt på det. Det kan inte bli billigare. Den var jättefin, jag är så nöjd. Så om ni vill hålla ner kostnaderna så passa på att kolla in examenskläderna nu. Det fanns mycket att välja på. Jag kan försöka ta en bild och lägga i galleriet senare
    Vilket jättesnyggt inbjudningskort! Verkligen superfint!

    Vi köpte kostym till m2b på vingåker factory outlet - kan verkligen rekommendera en resa dit om man ska ha en kvalitetskostym till ett bra pris! Vi hade kollat på Dressmann, Brothers m fl innan, men inte hittat någon riktigt bra. Nu fick vi tag i en jättesnygg Tiger-kostym som satt perfekt för 2600 (mot normalpris drygt 4000 för det märket), så vi är jättenöjda. Köpte dessutom skor där! Har ni vägarna åt det hållet så är Vingåker helt klart värt ett besök. De hade ett oerhört stort sortiment av kostymer, så de flesta killar lär hitta något + att man fick mycket kunnig hjälp!
  • Boomtown
    MTTM skrev 2009-05-09 18:54:03 följande:
    Vilket jättesnyggt inbjudningskort! Verkligen superfint! Vi köpte kostym till m2b på vingåker factory outlet - kan verkligen rekommendera en resa dit om man ska ha en kvalitetskostym till ett bra pris! Vi hade kollat på Dressmann, Brothers m fl innan, men inte hittat någon riktigt bra. Nu fick vi tag i en jättesnygg Tiger-kostym som satt perfekt för 2600 (mot normalpris drygt 4000 för det märket), så vi är jättenöjda. Köpte dessutom skor där! Har ni vägarna åt det hållet så är Vingåker helt klart värt ett besök. De hade ett oerhört stort sortiment av kostymer, så de flesta killar lär hitta något + att man fick mycket kunnig hjälp!
    Jag måste bara få fråga, har de kostymer till större killar i Vingåker? Typ Xl-XXL?

    Kul att du gillade inbjudningskortet. Så fort jag får hem det jag ska ha nästa vecka så ska jag ta kort på det så ni får se det i rätt färger. Alltid kul med smakråd.
  • MTTM
    Boomtown skrev 2009-05-09 18:59:22 följande:
    Jag måste bara få fråga, har de kostymer till större killar i Vingåker? Typ Xl-XXL?Kul att du gillade inbjudningskortet. Så fort jag får hem det jag ska ha nästa vecka så ska jag ta kort på det så ni får se det i rätt färger. Alltid kul med smakråd.
    Ja, de hade ett väldigt stort sortiment. Min sambo köpte 54 på kavaj och 56 på byxor, och han har XL normalt. Skulle faktiskt tro att de även har 58 om man behöver det, men det säkraste är nog att isf ringa och fråga innan (det är ju en bit att åka om man gör det "i onödan"!)
  • Cisslan

    Jag har köpt min klänning idag!! Är så nöjd och glad!! Jag och min syster (som ska vara tärna) åkte till en butik strax utanför Göteborg och hittade MIN klänning så fort vi kom in i butiken. Den första jag provade. Personalen var väldigt duktiga, kunniga och hjälpsamma. Min tärna hittade sin brudtärneklänning så det var en lyckad dag!

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?