• Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • Carolina1979

    Här kommer en till som ska stå brud i oktober, den 10:e i Lindome Kyrka (utanför Göteborg)

  • Bustroll

    Mina inbjudningskort kom idag
    De blev så fina

  • Boomtown

    Fick ett samtal igår...
    Från herrgården vi skulle vara på. Vi har lyckats att bli dubbelbokade! Jag blir så less. Ändå så har jag hållt kontakten med ägaren hela tiden. Men det är inte första gången det blir så för gästerna där har jag hört. Men vi fick ett annat datum som hade blivit avbokat. 29 augusti. Det blir nog jättefint, högsommar och allt. Fan ta någon om det krånglar till sig igen. Vi har ju inte lika lång tid på oss att spara pengar nu heller. Så nu får jag väl hoppa av tråden. Snyft. Fast jag kommer nog gå in och smygkika lite på er. Det har ju samlats sig så många roliga personer här.

    Helt plötsligt känner jag mig ganska stressad...

  • Cisslan

    Oj oj, vad jobbigt för er! Tur att era inbjudningskort inte var färdiga. Men 29 augusti är ju nästan oktober så hoppa av behöver du ju inte, om du inte vill...

  • Kickis

    Nej, du får inte hoppa av tråden! Du kommer ju vara vår försökskanin som kan komma med massor av kloka råd när vi har vårt kvar


    Boomtown skrev 2009-05-06 19:52:55 följande:
    Fick ett samtal igår...Från herrgården vi skulle vara på. Vi har lyckats att bli dubbelbokade! Jag blir så less. Ändå så har jag hållt kontakten med ägaren hela tiden. Men det är inte första gången det blir så för gästerna där har jag hört. Men vi fick ett annat datum som hade blivit avbokat. 29 augusti. Det blir nog jättefint, högsommar och allt. Fan ta någon om det krånglar till sig igen. Vi har ju inte lika lång tid på oss att spara pengar nu heller. Så nu får jag väl hoppa av tråden. Snyft. Fast jag kommer nog gå in och smygkika lite på er. Det har ju samlats sig så många roliga personer här. Helt plötsligt känner jag mig ganska stressad...
  • Cisslan

    Jag har precis läst den sjukaste roligaste tråden jag sett här!! Ni måste läsa den, helt sjukt knasig: Vad är en m2b och måste man verkligen ha en?

  • Boomtown

    Då hänger jag kvar hos er
    Ja det var tur att inbjudningskorten inte var färdiga för då hade jag kastat pengarna i sjön. Men jag fick en hel del gjort igår faktist. Man får ju tummen ur nu. Fotograf bokad, ett prov på inbjudningskort beställt och frisör bokad. Föressten, där jag ska beställa mina kort:
    www.spira-kortdesign.se/
    Där höjer dom priserna den 1 juni tror jag det var. Kan vara bra att veta. Och så tyckte jag att dom hade vettiga priser. Jag kan stanna kvar och tipsa lite om ni vill. Eftersom min dag blir före er. För vi kommer inte att hoppa av, vi får ta det som det kommer.

    m2b tråden låtr det som om jag får gå igenom

  • Kickis

    Hur långt har ni kommit med klänningen? Jag har inte beställt än (blir från Kina) men varit på stan coh provat lite olika modeller. Läste precis en tråd om klänningar och fick för mig att jag är sent ute... Kan det vara så? Bör jag känna mig stressad?

  • Boomtown

    Lite stressad får du nog bli. Man ska inte riktigt lita på deras korta leveranstider. Jag har stött på mer än en brud som inte har fått klänningen klar i tid. Så börja att bestämma dig nu. Du hade jättefina klänningar i galleriet. Jag hoppas att vi får se bilder på den färdiga och att du håller oss uppdaterade

  • fjärilen84

    Jag fick min klänning idag :) en nixa 8535 , beställde den i en affär för 1½ månad sedan.. De sa att det skulle ta ca 4 - 5 månader.. Så gissa om jag blev förvånad när de ringde och sa att den kommit!

    Med lite småändringar blir den perfekt och jag är såå glad..

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?