• Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • Bustroll
    Kickis skrev 2009-04-03 10:31:45 följande:
    Kan se det framför mig :D. Kör - skitkul ju!
    vore skitkul!
    Jag tror min mormor skulle få en hjärtinfarkt dock...hon är så...speciell. hon har läst psykologi nyligen och allt lustigt jag gör beror på trauman i min barndom :) det är så man stroknar ibland...

    vore extremt roligt dock...
  • Bustroll
    skål skrev 2009-04-03 10:35:44 följande:
    Hoppas jag får hänga på här.....Vi gifter oss den 10 oktober. Började planera i augusti. Då kändes det som en evighet men OJ så snabbt tiden går. Än så länge känns det som om läget är under kontroll.
    Tiden bara susar förbi. men ingen idee att stressa upp sig för det. allt löser sig, på något vis.
  • Boomtown

    Skål:

    Välkommen till tråden. Du får gärna berätta lite mer. Färgtema, hur ni har tänkt att lägga upp det och allt.

    Allihop!

    Varför valde ni oktober? Är det ett speciellt datum eller älskar ni bara hösten? Vi älskar hösten och färgerna. Och så är det lite svalare. Och lättare att boka och planera saker.

    Bustroll:

    Det kan nog bli en häftig diagnos på er!! Vilken mormor du har. Den diagnosen kanske vi kan utveckla här

  • Bustroll

    det var min m2b som ville ha på hösten, jag var inne på vintern först. men vi valde främst pga att vi vill ha häftiga utebilder.

  • skål

    Tänk nu sitter man vid datorn igen. Man blir ju beroende av BT.
    Vi har valt hösten för att vi helt enkelt gillar hösten plus att det är sååå många i familjen/släkten som fyller på sommaren. Våren/vintern tänkte vi inte alls på.
    Det som är klart:klänning,skor, ring, frisör, smink, fotograf, solist tror jag, näbbklänningen kom idag - jättefin!!!!, inbjudningskorten har jag börjat med. Temat el. färgvalet är guld, svart och rosa. Kyrkan + festlokalen är bokad.
    Lyssnade på starwars låten innan. Min m2b skulle nog oxå gilla den....

  • Bustroll
    skål skrev 2009-04-03 12:37:02 följande:
    Tänk nu sitter man vid datorn igen. Man blir ju beroende av BT.Vi har valt hösten för att vi helt enkelt gillar hösten plus att det är sååå många i familjen/släkten som fyller på sommaren. Våren/vintern tänkte vi inte alls på.Det som är klart:klänning,skor, ring, frisör, smink, fotograf, solist tror jag, näbbklänningen kom idag - jättefin!!!!, inbjudningskorten har jag börjat med. Temat el. färgvalet är guld, svart och rosa. Kyrkan + festlokalen är bokad. Lyssnade på starwars låten innan. Min m2b skulle nog oxå gilla den....
    den är pampig :) inte jättepositiv kanske, men släkten kommer nog inte annat än kunna le lite.
  • skål

    Kul att de blir lite överaskade!!! Tycker det är viktigt att man väljer låtar efter eget tycke och smak. Vi ska ha Gabriellas sång som ing.musik och änglagård som utg.musik. Om vi inte hinner ändra oss, haha.
    Vilken jättevacker klänning du ska ha. Jag har inga bilder i mitt galleri men ska snart fixa det. Jag ska ha en lilly-klänning. Har beställt ett par guldskor från pernillasbrudbutik.se. Ska bli spännande när de kommer.Vad ska du ha för skor? Vilken av alla tårtorna i ditt galleri (bustrollet)lutar det mot? Vi har inte funderat så mycket ang tårtan. Men vi väljer kanske att ha cupcakes i stället. Vet ej. Vad ska ni har för blommor?

  • Bustroll

    Kul att ni ska ha änglagård...vi ska ha det på vägen ut med. Vi har filmtema (i princip...) på vår musik i kyrkan.

    Jag kommer att ha mina skor jag hade på min student. vita med strassband över tårna. Inte så höga så jag kanske kan gå i dom hela kvällen :)

    jag funderar på att ha en enkel vit tårta men med röda rosor sporadiskt placerade runtomkring. Jag har jättesvårt att välja, är utbildad konditor så jag har gjort och sett massor av varianter men ingen som är jag ännu. Är kanske för kräsen...

  • Bustroll

    Vi kommer nog att ha mörkröda rosor och vita gerbera, och rosenblad som dekor på våra bord.

  • MTTM

    En oktoberbrud till! Jag var med i förra tråden också - för lääääänge sen - men den kom nog av sig lite... Men nu är det ju bara ett halvår kvar så nu får man kavla upp ärmarna!

    Vi gifter oss den 10/10 & har bokat kyrka & prel.bokat lokal, men inte så mycket mer...... Ska kolla på lokalen i morgon, för första gången! *spännande*

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?