• Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • HelenaOlivia

    det var ett fint kort, hjärtat var jätte fint.


    Bustroll skrev 2009-05-15 21:19:21 följande:
    Jag har en bild på kortens framsidan bara
  • HelenaOlivia

    Jag lovar att lägga ut bild på mina när de börjar bli klara

  • Bustroll

    att vi gör som vi vill, vill säga

  • ToastmasterMarie

    Håller på att finslipa gästlistan. Tufft vem ska man bjuda och vilka ska man låta bli. Jag har tagit bort några kusiner som vi aldrig täffar medan andra kommer bli bjudna. Hur har ni gjort? Man blir lätt många vi är upp i 90 personer nu och vill nog inte att vi ska bli fler. Min föräldrar har tillsammans 9 syskon så det är massor av kusiner. Har ni bjudit prästen/vigselförättaren?

  • Rodenröd

    Hej!!

    Vi gifter oss oxå i oktober, 10:e! Har skummet igenom det ni tidigare skrivit.... Spännande!!

    Vi har redan skickat vår inbjudingskort, gjorde det före jul. Vi ville att ALLA skulle få veta att vi skulle gifta oss via inbjudan..... Det var så vi ville ha det!

    Vill gärna hänga på och diskutera.

    Mitt stora problem just nu är färger...
    Tycker det är jätte svårt, vi har valt höstfärger som tema men jag tycker det är så svårt vilkan man kan blanda....
    Kan gärna tänka mig callor i min bukett,men sen är frågan om man ska ha de med i dukningen. Och vilken färg är det då på dom.....Hmmmm

  • ToastmasterMarie

    Vi hade också tänkt använda oss av höst färger. Jag har börjat fila på inbjudningskorten och de är vaniljfärgade med en vinröd rand och sedan ett pressat höstlöv. Finns bland min bilder nu.

    Om man kollar i galleriet så är de flesta buketter i rosa och rött. Min fundering just nu är att ha röda rosor, vanlijfärgade orkiderer, trollhassel och höstlöv. Kan ändra sig, har funderat i en vecka.

    Callor finns väl både i gult, orange och rött. Skulle kunna bli snyggt i en lite högre vas med tre st eller en med något grönt eller höstlöv.

    Jag funderar på att dekorera bordet med kastanjer, rosenblad, små orkiderier i kruka och massa silverljusstakar.

    Det är roligt att ha kommit igång. Är så tacksam för min kära Jonas som satt halva lördagen och klippte och klistra med mig för att få fram ett inbjudningskort.

    Hittade perfekta festlokalen idag, ska ringa i morgon och kolla om den är ledig håller tummarna.

  • MTTM
    ToastmasterMarie skrev 2009-05-17 22:46:34 följande:
    Vi hade också tänkt använda oss av höst färger. Jag har börjat fila på inbjudningskorten och de är vaniljfärgade med en vinröd rand och sedan ett pressat höstlöv. Finns bland min bilder nu. Om man kollar i galleriet så är de flesta buketter i rosa och rött. Min fundering just nu är att ha röda rosor, vanlijfärgade orkiderer, trollhassel och höstlöv. Kan ändra sig, har funderat i en vecka.Callor finns väl både i gult, orange och rött. Skulle kunna bli snyggt i en lite högre vas med tre st eller en med något grönt eller höstlöv. Jag funderar på att dekorera bordet med kastanjer, rosenblad, små orkiderier i kruka och massa silverljusstakar. Det är roligt att ha kommit igång. Är så tacksam för min kära Jonas som satt halva lördagen och klippte och klistra med mig för att få fram ett inbjudningskort. Hittade perfekta festlokalen idag, ska ringa i morgon och kolla om den är ledig håller tummarna.
    Vilka fantastiskt snygga inbjudningskort, ToastmasterMarie!
  • MTTM
    Rodenröd skrev 2009-05-17 21:42:13 följande:
    Hej!!Vi gifter oss oxå i oktober, 10:e! Har skummet igenom det ni tidigare skrivit.... Spännande!!Vi har redan skickat vår inbjudingskort, gjorde det före jul. Vi ville att ALLA skulle få veta att vi skulle gifta oss via inbjudan..... Det var så vi ville ha det!Vill gärna hänga på och diskutera.Mitt stora problem just nu är färger...Tycker det är jätte svårt, vi har valt höstfärger som tema men jag tycker det är så svårt vilkan man kan blanda....Kan gärna tänka mig callor i min bukett,men sen är frågan om man ska ha de med i dukningen. Och vilken färg är det då på dom.....Hmmmm
    Välkommen hit! Vi gifter oss också den 10/10! "Höstfärger" låter som ett fint och naturligt, men ganska brett tema - kan ju vara alltifrån brunt och rostrött till gult och orange....
    Om jag var som er skulle jag tänka ut en av dessa färger som "huvudfärg" och utgå från och sen komplettera med detaljer som matchar. Har du några idéer...?
  • Kickis

    Funderar själv på "höstfärger", mer exakt rostrött, beige (linne) och guld. Vad tror ni om det? Svårt att hitta papper i rätt färg till inbjudningarna bara. Vart har ni köpt era? Min bukett kommer få lite fler färger. Vill ha den ganska stor och inte så "stel". Mamma är florist så det fixar hon =)Guldet får komma igen i ett band runt buketten och i tärnornas klänningar. Nån mer än jag som har svårt att tänka "höst" nu när det är så himla ljust, grönt och blommande ute? Vet att jag kommer tycka det är jättemysigt när det blir höst men just nu har jag lite svårt att få till den känslan.


    Rodenröd skrev 2009-05-17 21:42:13 följande:
    Mitt stora problem just nu är färger...Tycker det är jätte svårt, vi har valt höstfärger som tema men jag tycker det är så svårt vilkan man kan blanda....
    ToastmasterMarie skrev 2009-05-17 22:46:34 följande:
    [citat]
    Vi hade också tänkt använda oss av höst färger. Jag har börjat fila på inbjudningskorten och de är vaniljfärgade med en vinröd rand och sedan ett pressat höstlöv.
  • ToastmasterMarie

    Festlokalen är vår och jag tycket det var ett ok pris.
    3500 inkl porslin för 100 gäster. Vi ska dit igen i morgon och titta lite mer.

    De som ägde lokalen hade bra tips även på en kock och tre servitriser som brukade hjälpa till på bröllop till en bra peng.

    Igår ringde även bandet tillbaka som vi tänkt boka och gav grönt ljus så nu har vi även musiken klar.

    roligt att ni tycket korten blev finna.

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?