• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    nenne - tuttolåda??!! vad är det? Ja, attans vi är unika ... fertila men jäkligt ofertila! Argggghhhh....

  • Lapinette

    Sitter och printar hotellbokningar och info som jag sparat inför Kalifornien !!!! Attans vad jag ser fram emot den här resan.

  • Lapinette

    Morning ladies!

    Sweet ? nej maken har sett till så vi slipper mellan landning i USA utan istället blir det ett stopp i Amsterdam och sen direkt SF. Jag kommer absolut att meddela dig om vi har vägarna för NY.

    Snaily ? ja du träffade verkligen mitt i prick när ni bokade årets regnigaste dag för en tur ut i skärgården. Hoppas ni får det mysigt i alla fall.

    Snorfröken ? gratulerar till katten. Attans vad många katter det har tillkommit på tråden de senaste månaderna.

    BS ? grattis till KUB-resultatet och härligt med restaurangbesök.

    Själva körde vi spinning och sen blev det också restaurangbesök för vår del. Vi hamnade på Haga Delikatessen och satt ute och njöt med kallskuret, pizza/pasta och tiramisu. Sen skyndade vi hem till kaninen som vi tyckte hade varit ensam aldeles för länge.

  • Lapinette

    Snaily - jag vet att det inte är någon tröst men spottings säger faktiskt ingenting - det kan lika gärna ha funkat. Du får slå på mig för att jag säger så. Jag vet själv hur jag hatar alla uppmuntrande ord och förklaringar när jag SJÄLV VET att det har gått åt helvete.

    Hoppas ni får det mysigt i skärgården trots storm och regn. KRAM på dig!

  • Lapinette

    AM - kan inte välja, tycker om allihop men har mest spenderat tid på Grill och Wasahof ... my neighbourhood. Vad är du sugen på? Grill är ju grill, mysig inredning och goda coctails medan Wasahof är skaldjur och bistro.

  • Lapinette

    Haga Delikatessen ligger på Hagagatan. Har funnits där i evigheter känns det som för jag har hunnit avverka flera middagar där genom åren bl a med tjejerna från min italienskagrupp på Medborgarskolan som ligger precis bredvid, en otroligt misslyckad dejt ... ingen av oss ringde efter den och så trevliga tjejmiddagar. Igår var det första gången med maken. Har inte varit där på evigheter fast den ligger på promenadavstånd.

    info.aos.se/sajter/hagadeli/1.html

  • Lapinette

    Har precis haft ett långt och mysigt samtal med BS syssling. Hon är så jäkla bra på att ringa ... och jag har blivit superdålig på att hålla kontakt via telefon numera ... allt sker via datorn. Ska nog träffa henne + lilltjejen innan jag drar till USA i nästa vecka. Härligt med en förstående kompis som absolut tycker att jag gör rätt - adoption och som förstår mitt lidande.

    Sorry ego-inlägg men jag känner att jag mår bra! Det var länge sen jag mådde så här och kände att det finns hopp inför framtiden. Förresten, har hittat ett nytt hus idag. Vem fasen har visning mån-tisdag mitt i sommaren ... desperata kanske?

  • Lapinette

    Oj, skrev jag att vi ska titta på hus!? Det var inte meningen ... för maken tycker absolut inte att vi ska flytta MEN jag tittar hela tiden . Telis, visste inte att ni letade hus. Trodde det var lägenhet med vacker utsikt som gällde. På vilken sida om stan ska ni?

    Koko - sorry, kommer förmodligen aldrig att flytta norröver. Uppväxt, död och begraven söder om stan.

  • Lapinette

    Stockholm - ja vad kan man då hitta på i Stockholm? Det finns en uppsjö av restauranger så det beror nog lite på vad ni är ute efter och i vilken stadsdel.

    Böcker - själv köpte jag 3 pocket i förgår. Det blev Aldrig fucka upp av Jens Lapidus, Sonat till Miriam av Linda Olsson och Människohamn av John Ajvide Lindqvist.

Svar på tråden Livets stora och små frågor