• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    nenne - stackars dig!

  • Lapinette

    Piggelin - ja, speciellt om mailet handlade om snuskheter och annat skoj !

    Nu skiner solen i Stockholm men det blåser rejält! Känns faktiskt mer som höst än sommar ... men vad gör väl det? I Kalifornien skiner solen varje dag.

  • Lapinette

    Piggelin ... tidigt, tidigt på torsdag morgon för att sedan bli upphämtade på SF torsdag eftermiddag av en kompis.

  • Lapinette

    Vad ni har varit aktiva här inne. Själv gick jag från jobbet 15.00 i fredags och har sedan dess undvikit att göra någon som helst nytta . Har lyckats riktigt bra!

    Telis ? grattis till att inte behöva ta proggisar förstår den underbara känslan att slippa ?kladd?.

    Snaily ? såg att du och Telis ska utbyta proggisar men behöver du fler så säg till för jag har ett antal kartonger som står här och skräpar.

    Tinga ? vad trist att det inte blir någon England/Normandie semester! Hoppas ni får det skönt ändå och att Piff och Puffs matvanor går i rätt riktning.

    Mugglan ? skönt att du kollade pigmentfläcken. Jag har lovat maken att gå och kolla mig efter sommaren. Har ett par fläckar som borde kollas upp.

    Snorfröken ? trist reaktion från din mamma men hon förstod nog inte att hon bara satte kniven djupare i din mage. Jag fick också (i början) några korkade kommentarer från min mamma bl a talade hon om för mig att hon minsann blev gravid på första försöket när hon slutat med p-piller. Tack mamma, det är bara jag som är infertil i denna släkt .

    Detta med att ge massor med namn så har jag två medan maken endast har ett och det är hans tilltalsnamn. Hans mamma och pappa (maken har samma åsikt) är varför ha en massa namn som man måste fylla i när man skriver blanketter och sen vet inte folk vilket som är tilltalsnamnet etc. Det är ju endast tilltalsnamnet man använder sig av i alla fall och på tal om det så har maken namnsdag idag ? i Frankrike.

  • Lapinette

    hur kunde jag glömma - grattis vänner!!!!

  • Lapinette

    I Stockholm mulet men ca 20 grader. Helt ok för att pyssla lite inomhus . Igår kväll satt vi ute på min brors stora altan till klockan var 01.30 funkar helt ok med gasolvärmare och filtar.

  • Lapinette

    BS - så familjen har snart växt ur huset. Det är lite så min make tänker när vi tittar på hus. Om vi ändå ska köpa så vill han inte att vi köper för litet. Själv tycker jag att ett litet hus är aldeles lagom åt oss. För vi kommer att bli en liten familj.

    Fira maken? Ja, jag får göra en god middag annars firar vi inte namnsdagar nämnvärt. Vi firade i fredags då jag startade min semester med att maken lagade mat och hade lagt skumpa på kylning.

    Här har det dammats, lite målning i hallen och snart ska vi äta lunch och sen ta en promenad i solen.

  • Lapinette

    AM - röstar för Korsika ... bara för att jag själv vill dit.

    Snaily - åt skogen med tanten och lång cykel. Ha en fortsatt skön semester!

    Mrs B - gott med sockerkakor!

    Själv har jag färgat bort allt grått (tack kokisen för tipset) och städat lägenheten. Ska ha BS syssling här på lunch tillsammans med hennes lilla dotter (snart 7 mån). Stressigt att ha semester .

  • Lapinette

    Vad är galltvål? Jag har också en fettfläck på min fina Bossklänning som inte går bort . Nu är den så långt ned att jag inte tror att den märks förutom att jag vet att den finns där.

    På tal om semester ... idag gick jag till ICA, inte de som ligger närmast utan en liten promenad iväg för att handla till lunchen och när jag ska betala upptäcker jag att mitt VISA kort inte är där. Har inga sedlar alls i plånboken. Snacka om semestervarning! Det var bara att gå hem igen, hämta VISA-kortet (som jag la ur igår för att ha det i shortsfickan när vi var ute och promenerade) och traska tillbaka.

    Inväntar nu mitt lunchbesök.

Svar på tråden Livets stora och små frågor