• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Sorry, lådan ... det låter som han sitter i en liten låda men han har en stor bur. Såg föresten tre söta kaninungar uppe i djuraffären. De låg tätt, tätt varav den ena hade lagt tassen över en av sina vänner. Såg så sött ut!

  • Lapinette

    Mascaran - så är jag ett Kanebofan men vad fasen vad dyr den har blivit 300 kr!!!

    Bikinin - så blev det min andra Calvin Klein. Den första (svart) köpte maken åt mig. Denna går i flera fäger, typ rosa, lila, svart.

    Handväskor - så hittade jag faktiskt en Biasia på rean i förra veckan. En svart som passade jättefint när jag hängde den över axeln MEN den hade en stor och hård botten vilket gjorde den opraktisk och klumpig som handväska. Förnuftet tog överhanden denna gång.

    Shit, har blivit shopoholic efter mitt minus. Skulle kunna shoppa ihjäl mig just nu.

  • Lapinette

    Förra gången jag köpte den kostade den lite drygt 200 kr ... sen ändrades förpackningen från vit till svart och ooooppss, priset bleb 300 kr jämnt.

  • Lapinette

    Dagens i-landsproblem - vilken handväska ska få följa med till USA?

  • Lapinette

    Snorkfröken - maken handlar ofta saker åt mig när vi är på stan tillsammans. Jag provar, tycker det är för dyrt och då betalar han .

    Handväskor - (sorry nenne) så har jag en beige med ett stort silverspänne, en grön ganska stor som är min sommarväska och så har jag min första och mest klassiska favorit i skimrande lila/bordeaux/brunt. Allihop rymmer solglasögon + paraply men den sistnämna är den minst rymliga ... men troligen den som går bäst till kläderna. Hmmm... måste tänka lite.

  • Lapinette

    Snorfröken - i princip spelar det ingen roll heller vem som betalar eftersom vi är gifta men vi har fortfarande separata konton där lönen kommer in. Han tjänar bättre och shoppar mindre så emellanåt blir det ett par skor, klänning eller som i fjol en bikini.

    Ryggsäck ska absolut med till USA. En som vi har kameran i (kameraväska à la ryggsäck) och så en för lite vandring i Yosemite.

  • Lapinette

    Telis - trist med arg kund som inte vill svara i telefon!!! Och jag som trodde jag hade skrivit och tjatat sönder alla på restråden gällande vår Kaliforniatripp. I SD blev det en nödlösning. Inte det hotellet jag först hade kollat upp nere i hamnen men ett motell som ska vara bra enligt Tripadvisor. Jag går in och skriver lite mer på andra tråden ... för arbetslusten har totalt försvunnit.

  • Lapinette

    Ore - jag röstar på första trappan.

  • Lapinette

    Ska vi ses utanför Saluhallen ... annars finns risken att jag står utan för Vinbaren istället .

  • Lapinette

    Snaily - kaninen har fått hö tidigare i sitt liv vet inte varför han inte hade någon nu. Nå väl, ett måste för en kanin så det vara bara att springa iväg och köpa. Han äter så dåligt så jag hoppas hö ska väl smaka.

Svar på tråden Livets stora och små frågor