• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Jag hittade en kjol och ett par byxor på deras rea precis innan Midsommar men köpte inget av dem ... trots att byxorna bara kostade 200 kr. Ibland är jag knäpp! Byxorna är garanterat mycket mer användbara än de där lyxiga, högklackade skorna jag siktat in mig på.

  • Lapinette

    EA - hittade en jättefin ballongkjol MEN jag har så jäkla många fina kjolar som jag nästan aldrig använder. Varför köpa en till?! Tänk om jag kunde tänka likadant med skorna?!!? Tycker det är bättre med klänningar ... för då behöve man inte tänka på vilken jäkla topp som ska passa till.

  • Lapinette

    nenne - har så svårt att se dig som en traktor-kulstötar-kvinna!

    EA - jag går alltid in på Esprits avdelning som heter Collection. Där har de kjolar, klänningar, kavajer etc.

  • Lapinette

    Ingen husvagn, inget tält men väl en filt på Djurgården med trevlig väninna .

  • Lapinette

    Trodde det stog kaNin!!!!!!!!! de värmer säkert också.

  • Lapinette

    Fick precis veta att min bror köpt motorcykel och håller på och tar mc-kort. Analkandes 50-års kris?!!!

  • Lapinette

    Min mamma ringde och sa att hon idag höll på att bli med barn. Jaha... tänkte jag, tanten kom i klimakteriet vid 45-års åldern så hur skulle nu detta ha gått till. Jo, en bortglömd jacka på midsommarfesten skulle lämnas åter och i den familjen var det ett litet adopterat (svensk!) flicka som vägrade släppa taget om min mamma. Hon var van att umgås med vuxna, äldre damer och min mamma passade ju in i den kategorin så hon kände sig hemma. Mammas sambo satt i bilen och ropade, hon är söt och verkar ok, ta med henne till Kaninen. Hi, hi ... så jag kunde ha blivit med barn idag !

    Enligt denna familj finns det massor med svenska barn som behöver hem. Har inte ens funderat på att adoptera ett svenskt barn.

  • Lapinette

    Telis - grattis!

    Nej, gravid längtar jag faktiskt inte efter att vara. Det räckte med de där dagarna då jag hade utomex ... eller i förra veckan då jag var skengravid och mådde piss . Ha, ha ... det är det närmaste jag har kommit och det har bara känts deprimerande och jobbigt.

Svar på tråden Livets stora och små frågor