• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Enligt denna familj så var det adoption det gällde men att hon just nu (har bara varit i familjen i två veckor) bor som fosterbarn tills papprena är klara. Fast detta har jag ju hört från min mamma som ibland hör lite vad hon vill . Lär nog få mer info den dagen det blir intressant för vår del.

    Tror jag ska smita iväg snart och se om skorna finns kvar.

  • Lapinette

    Snaily ? har också fått höra att varannan dag är bra och när de skulle testa simmarna och vid våra inseminationer så fick maken rådet att avvakta 2-3 dagar.

    Telis ? vet inte om detta håller på och ändras (gällande svensk adoption) men damen som hade denna lilla 2-åriga flicka sa att det fanns MASSOR av svenska barn som behövde hem. Men som sagt, jag har hört och läst samma sak som dig och vet ju inte hur mycket min mamma eller damen överdriver (vet att min mamma har en lätt tendens till att förstora upp saker).

    Ore ? vilken tråd har du varit i och gormat?

    ETT STORT GRATTIS till liten och pappa2010!!!

    Vilken babyboom det blir här i tråden i februari-mars. Önskar så jag hade kunnat joina .

  • Lapinette

    nenne - STOR KRAM!!! Du får vänta till maj 2010 ... kanske blir det en liten bebis på min 40-års dag?! Själv får vi nog så vackert vänta i ytterligare 1,5-3 år.

  • Lapinette

    Jag menar självfallet inte att du ska vänta på semestern så länge!

  • Lapinette

    Själv kan jag inte låta bli att börja fundera på nästa års semester ... eftersom det verkar bli ytterligare ett barnlöst år för vår del.

  • Lapinette

    nenne - jag smygstartar vecka 29 .. maken jobbar halva den veckan fram tills vi åker medan jag tänkte gå de första dagarna hemma och lata mig .

    Nej, ingen cab och ingen scarf men attans vad jag ser fram emot resan. Har legat hemma om kvällarna ... japp jag vet det är sommar och sol och man ska sitta ute i parkerna och pimpla vin .. men, men vi har sen i fredags legat hemma i soffan och avverkat två säsonger av Entourage. Som summa summarum utspelar sig i Los Angeles, San Diego, Napa ...

  • Lapinette

    Trist med bråk BS och Mrs B. Kanske ska ni ta några dagar från varandra som du önskar BS? Bara för att få vara själv och kunna längta lite efter varandra?

  • Lapinette

    Jag och maken bråkar sällan men igår retade jag visst honom hela tiden så han blev aldeles matt. Tror det är värmen som gör en extra stingslig och lättänd (på alla de sätt ).

  • Lapinette

    EA - håller tummarna för att tanten INTE kommer alls.

Svar på tråden Livets stora och små frågor