• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Börjar jag redan bli påverkad??!!! Måste nog träna upp mig i sommar.

  • Lapinette

    Så ingen skumpa till BS men desto mer till oss andra !!!

  • Lapinette

    Vad gullig mugglan! Hoppas ni har många lastbilar i Götet .

    Balkongen har bara sol fram till 11.30 så jag satt där ute i förmiddags och korrekturläste. Nu är jag inne och försöker jobba.

  • Lapinette

    Så snart dags att gå hem mugglan och öppna ytterligare en skumpa med maken?

  • Lapinette

    mugglan - ahhh den årliga tjejhelgen. Ha det så himla mysigt och hälsa Piggelin.

    Hoppas inte för mycket mugglan. Jag litar på testet.

  • Lapinette

    Låter härligt med en nakensemester utan barnen på Tynningö! Ha de så himla gott i solen!

  • Lapinette

    Skulle titta in här för att meddela TANT och så ringer min pappa via skype så nu har jag avverkat ytterligare 40 minuter inomhus när det är strålande väder ute.

    Som sagt, såg skymt av tant igår men det är inte förrän nu hon börjat visa sitt rätta jag med värk och allt . Kunde hon inte ha väntat till söndag kväll.

    Ska nu ta oss ut någonstans, lägga sig på en filt och läsa en bok. Ingen tur till skärgården idag, känns bättre men något ställe nära hem och värktabletter.

  • Lapinette

    snaily - låter superhärligt med besök, vanding och krokodilvalp.

    Själva tog vi skumpan ikväll (och inte igår som vi hade hoppats). Men min värk och störtflod så har jag bara tagit mig så långt som till Vasaparken idag. Legat där i ett par timmar med en bok innan vi lullade genom parken för att köpa hummer, räkor och löjrom på Melanders. Rakt över ligger sedan världens godaste italienska glasstället med det otroligt enkla namnet GLASS. Så det blev glass i stora lass i solen!

    Tankarna finns hela tiden i min skalle. Tankar som att jag faktiskt aldrig kommer att bli mamma, att vi aldrig kommer få ett barn som liknar oss (fast det vet man ju inte ändå) och att jag aldrig kommer att få vara gravid. Dessa tankar lär nog alltid dyka upp i huvudet. Tror aldrig att de riktigt kommer att försvinna.

  • Lapinette

    gosnosen - saknat dig och undrar så hur ni har det? Kom tillbaka och berätta lite om era tankar och funderingar. Ni står väl i ÄD-kön om jag inte minns helt fel.

    Attans vad det är varmt idag! Jag tycker om sol och värme men temperaturen är helt klart bäst kring 25 grader och inte vid 30.

Svar på tråden Livets stora och små frågor