• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    BS - det är ju inget fel på oss och allt ser bra ut så förmodligen skulle vi kunna, eventuellt... vi får se ... lyckas en dag. Men jag orkar inte med ytterligare 2-3 år så här. Jag gillar att leva för mycket och är allt för egoistisk att tycka att ett barn är värt all denna uppoffring och nervpress. Vi har det så jäkla bra jag och maken så i sådana fall lever jag hellre fullt ut tills det är dags att hämta hem ett litet sött barn från andra sidan jordklotet.

    Det jag ska börja med nästa vecka är att TRÄNA, gå till SATS och köra järnet, sätta på mig mina nya (hann bara använda dem 2-3 ggr) löparskor och det jag ska börja med redan i helgen är att dricka mig full . Har redan sagt åt maken att det blir en sväng förbi Melanders fisk och sen öppna en flaska champagne på lördag kväll ... eller varför inte redan imorgon kväll. Ska nu inte sitta hemma och deppa utan ge mig ut och leva.

    Sen får vi väl se när den där jäkla tanten kommer. För min del kan hon dra dit pepparn växer dvs hon behöver inte komma alls. Kan lika gärna gå in i klimakteriet på en gång så slipper jag ha mens varje månad.

  • Lapinette

    BS - Januari är väl bättre än i december! Trist att fylla år kring julafton eller nyår och alltid vara yngst. Min brorsa skulle ha kommit på min mammas födelsedag den 4 januari men kom istället den 30 december.

    Sen säger jag så här - skit i samma när barnet kommer BARA det KOMMER! Shit, det får vara på självaste julafton eller midsommar och jag skulle gråta av lycka.

  • Lapinette

    Dessa dagar uppskattar jag SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket att jag är gift med min man. Skrev även det till honom (vi messar alltid arbetstid) och han undrade om det bara var i motgång som jag kände så. Självfallet inte men det är då jag behöver honom mest.

  • Lapinette

    BS - men någon månad hit eller dit spelar väl ingen roll och varför 2 år. Trodde det idealiska mellan barn var 3-4 år.

  • Lapinette

    Skrämde jag iväg alla med min dysterhet?!

  • Lapinette

    BS - såg att du skrev om skärgården tidigare och jag/vi funderar på att åka ut en sväng i helgen. Har printat lite tidtabeller. Vårt problem är bara att vi är så slöa på mornarna att vi inte kommer iväg. Det är så mycket enklare med bil men jag hoppas vi får aschlet ur vagnen. Sen finns det ju ett annat krux i helgen ... störtfloden Oskar som jag brukar ha de första dagarna.

  • Lapinette

    Har aldrig varit på Grinda och där ska ju vara fint samt att det inte är allt för långt bort. Hade min andra dejt med maken på Sandhamn. Minns att vi låg i en skreva och hånglade som nyförälskade tonåringar. Those were the days!

  • Lapinette

    AM - maken poängterade (åt precis lunch med honom på innergården på Historiska) att vi faktiskt varit på en annan ö i skärgården - Tynningö! Vi landade där när vi åkte luftballong förra sommaren. Fast det var ju sent på kvällen och vi såg mest små idylliska sommarhus + dess ägare som kom ut och hjälpte upp oss från vattnet.

  • Lapinette

    BS - jag kan absolut tänka mig att göra det igen för det var så himla vackert men då självfallet landa på torra land.

    AM - motivera mig, varför Tynningö? Kan man som ej boende på ön hitta trevliga badstränder etc.

    muggles - jag känner mig faktiskt inte alls deppig men jag har ju redan deppat flera gånger den senaste veckan och det lär nog komma ögonblick där några tårar faller. Åt lunch med maken och han verkade faktiskt också ok. Så himla mycket lättare när solen skiner och man har en superhärlig semester framför sig.

  • Lapinette

    Varför ska det bli oväder den 8 augusti??!! Måste ha missat något här. Det får absolut inte bli oväder den 8:e för då är vi i Göteborg ... och den 9 aug ska vi ha en superhärlig sommarkväll tillsammans med Madonna.

Svar på tråden Livets stora och små frågor