• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Fast det var bra länge sedan någon sådan dök upp här inne.

  • Lapinette

    Om jag ska skriva upp alla symptom jag har så blir listan ooääändligt lång . Kommer tanten ikväll kommer jag att gå i bitar. Så är det ju, ju längre tid det går, ju mer hopp och mer symptom desto högre blir det jäkla fallet. I helgen ska jag bara ligga på en filt och slicka såren.

  • Lapinette

    Telis - jag trodde du menade tanten och fattade som vanligt nada .

  • Lapinette

    Kängu - grattis till sonen!

    Och gällande fina handväskor no problemas men dock inte riktigt i Mulberry prisklassen ... än och så är det främst maken som köper dem till mig ... liksom dyra klänningar och smycken.

    Vickan - jobbigt med AW och jag förstår det där med att man normalt inte spottar i glaset. Jag har dock en superbra ursäkt och det är att vi försöker bli gravida. Alla runt om mig vet t ex att jag knappt drack något alls i höstas och det kör jag med just nu också. Svårt för dig att komma med den ursäkten. Förresten, hur mår du? Vilka symptom har du?

    Själv så mådde jag skit igår kväll. Efter att suttit och frusit på jobbet med halsbränna så åkte vi ut till min bror och satt på deras terrass hela kvällen. Supermysigt och skönt för det fick mig på andra tankar MEN vid 22.30 satt jag nästan och skakade för jag frös så in i helvete. Bad om att få åka hem, satte mig framför So you think you can dance med en stor bläd om mig men var likt förbenat superkall. Inte förrän jag låg i säng kom värmen och det med besked. Tog tempen och hade 38,2 så lite febrig.

    Idag är tempen nere på 37,1 igen och jag känner mig bättre .

  • Lapinette

    AM - man kan väl få både fin handväska, päls och stor diamant! Det ena utesluter väl inte det andra!

    nenne - härligt med sex. Det var ett tag sen hemma hos oss. Har inte blivit av när svärmor sover i rummet bredvid.

  • Lapinette

    passionsblomman - åhhh vilken härlig kompis!!!

  • Lapinette

    ps - jag hade också en vän som jag varit kompis med i lekis. Vi gick sedan i samma klass i 12 år men för 4-5 år sedan bad jag henne "dra åt skogen" och sen dess har vi inte hörts. Jag tänker på henne ibland.

  • Lapinette

    EA - oj, började skriva här för att förklara och det blev en hel jäkla bok. Om vi säger så här, jobba inte för din närmaste kompis OM du inte vet att denna person är en jäkligt bra chef. Det blev för mycket och jag sa tillslut att jag inte orkade träffa henne då hon gjort mig mycket besviken. Hon blev chockad och tyckte nog att jag var/är riktigt oförskämd eftersom hon hjälpt mig att få jobb. Sen är hon jäkligt långsint så när vi träffades ett år senare tillsammans med vårt kompisgäng så pratade hon aldrig direkt till mig och när vi skulle säga hejdå undvek hon men jag som inte alls är långsint försökte och kramade om henne ... men hon kramade aldrig tillbaka. Så uppenbart tog hon min uppriktighet jäkligt hårt.

  • Lapinette

    BS - du borde nog ligga runt 37,2 just nu, när du är gravid.

  • Lapinette

    Ore - så hade jag förut. Röda skor, röd handväska men sen jag börjat samla på mig lite dyrare (någonstans mellan H&M och Mulberry) så har jag köpt handväskor i färger som inte alls har med kläder eller skor att göra vilket gör att jag kan använda dem jämnt och inte behöver ta med mig 3 handväskor på semestern för att matcha.

Svar på tråden Livets stora och små frågor