• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    För mig har ALLTID mensen kommit senast dag 15 efter IVF och inseminationer ... samt när jag tempat eller kissat på sticka och kan se ägglossning. Fast man vet ju aldrig, för kroppen är ett jäkla mysterium.

  • Lapinette

    Ahhh... så nu är du inte så säker längre kokisen! Vet du hur Frullan och den lille mår?

  • Lapinette

    Jag är skitdålig på namn men kommer oftast ihåg utseenden/bilder.

  • Lapinette

    kokisen - fasen vad najs det låter! Själv ska jag på Wasahof (min idé) med svärmor och vill helst bara gå hem och vara otrevlig och ligga och slöa på soffan. Orkar inte vara social och trevlig längre ... sen tar ju det här nojjandet på krafterna.

  • Lapinette

    BS ? jag blir kvar här i ytterligare 3 veckor ? sen drar vi till Kalifornien. Så jäkla härligt!

    Min profil på FB är stängd. Insåg när jag fått en vänförfrågan från det där svartsjuka exet att jag hade vissa fotoalbum öppna, så nu har jag gått igenom och stängt allt. Jag lägger ju upp en hel del semesterbilder på FB men aldrig på kompisar och släkt mest för att jag tycker att sånt är personligt och något man ska fråga om innan man lägger upp dem på internet. Så det är mest bilder på vackra hus och landskap och så på mig och maken (maken har godkänt de bilder jag lagt upp på honom). Håll till godo!

    Snorfröken ? måste kolla upp vilka modeller jag har. Troligen finns de inte med i sortimentet längre.

    Piggelin ? jag har varit med på Linkedin sedan länge men utnyttjar den inte alls medan min make nätverkar där och har fått en del jobbförfrågningar etc.

    Ego - jag testade negativt imorse! Orkade inte vänta längre och vara paranoid. Skitkonstigt men så är det! Tempen gick även ned så nu sitter jag och inväntar mens som med största sannolikhet kommer idag. Tänk att jag för 2 dagar sedan var helt övertygad om att jag var gravid. Sa till maken igår kväll att jag inte kände likadant, inga frysattacker, inget molande i magen ... han svarade så diplomatiskt med att alla mår inte dåligt som är gravida.

    Annars så mår jag faktiskt helt ok. Kanske kommer reaktionen senare, kanske inte. Jag tycker mest att det känns skönt att veta, att lägga allt detta bakom mig och gå vidare. Den jag är orolig för är maken. Han blev så himla glad när jag sa till honom för ett par dagar sedan att jag trodde jag var gravid och imorse såg han så trött och ledsen ut. Han säger att han mår ok och är orolig för min skull men jag tror det ligger mer bakom.

  • Lapinette

    Frejis - jag tror på testet medan maken försöker komma på alla möjliga anledningar till att det visar fel. Kommer inte tanten (vilket jag är säker på att hon gör idag) så kommer jag att testa igen på lördag.

  • Lapinette

    muggles - det blev en snabbsked imorse . Vi får prata mer och dricka skumpa i helgen. Ikväll skutsar vi svärmor till flygplatsen.

  • Lapinette

    nenne - den sjönk från att ha legat på 37,1 nästan hela tiden till 36,8 imorse. Den betedde sig likadant förra månaden den dagen jag fick mens. Det konstiga är bara att jag verkligen aldrig har fått mens 17 dagar efter ÄL tidigare och att jag mådde som jag mådde i söndags - tisdags men, men som jag sagt tidigare kroppen är verkligen ett mysterium.

  • Lapinette

    Kram tillbaka Telis! Ja, du vet verkligen hur det är att vara i den här jäkla karusellen. Ska samla tankarna i sommar och bestämma åt vilket håll vi ska gå blir det ett nytt och sista försök under hösten, äggdonation utomlands eller går vi direkt till adoption? Just nu känner jag mest för det sista alternativet, orkar inte med denna press längre.

Svar på tråden Livets stora och små frågor