• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Men först ska jag jobba ... nenne önskar att det vore en hel dag på Djurgården och inte enbart en lunch.

  • Lapinette

    Förresten måste bara dryfta ett i-landsproblem. Hittade ett par superläckra högklackade, totalt onödiga skor igår för halva priset. Hann inte ta beslut då jag var på väg till SATS men sprang tillbaka efteråt men då hade butiken precis stängt. Berättade för maken när jag kom hem och han tyckte det var lika bra för sådana där dyra festskor har jag en tendens att bara använda en gång, vid ett specifikt tillfälle och sen aldrig mer. Men shit, de var läckra och skulle pass fint till klänningen maken köpte i påskpresent. Finns de kvar idag efter jobbet så tror jag att det var meningen att de skulle bli mina .

  • Lapinette

    snorfröken - min mamma blev gravid 34 år gammal, månaden efter hon slutat med p-piller. Jag slutade med mina piller i slutet av maj 2006.

  • Lapinette

    Ahhh... vilka köpte du? Själv har jag min första Biasia sittandes här bredvid mig på skrivbordet.

  • Lapinette

    snorfröken - tjatet tar slut! I promise you, det är ingen som tjatar på oss eftersom de vet att vi försökt, försökt och åter försökt. Att vi genomgått IVF, inseminationer, akupunktur och allt man kan göra för att få till ett litet barn. Om de tjatar så får du fräsa tillbaka och säga åt dem att sluta eller helt enkelt säga som det är ... vi försöker, snälla sluta stressa oss.

    nenne - alla mina kompisar har familj och de har väldigt sällan tid att träffas och hör nästan aldrig av sig. Tyvärr blir det ofta så! De kompisar jag umgås med mest är de som fortfarande är singlar.

  • Lapinette

    Värst tycker jag det är när man får kommentarer från folk som man egentligen inte känner. Typ någon som ibland säger hej till på SATS eller som när vi var på fest och herren som satt bredvid mig kom men en dum kommentar. En del människor är så jäkla taktlösa... och faktiskt speciellt killar/grabbar/gubbar!

Svar på tråden Livets stora och små frågor