• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Så ut och njuuuuuuuuut! Det ska jag och maken göra ikväll. Mötas upp på stan och sen sippa vin på någon uteservering.

  • Lapinette

    Sorry om jag är totalt OT men det lär ni få stå ut med i ytterligare 2 år ... från min sida . Igår meddelade jag åtminstone min akup vad som hänt ... ska någon gång innan semestern även få iväg ett mail till CvL och min gyn.

  • Lapinette

    nenne - låter supermysigt! Jag klagade lite på maken igår när han ställde fram vatten till maten tredje kvällen i följd! Då gick han ut och korkade upp en flaska skumpa som låg på kylning. Tog ett glas till efterrätten, mörk choklad!

  • Lapinette

    Mugglan ? tycker du jag är frånvarande?!!! Försöker läsa ikapp samt har stått och snackat skit i köket med min enda kollega (det är bara vi som jobbar denna och nästa vecka).

    Gosnosen ? mina barndomsvänner har allihop bildat familj. Vi hörs väldigt sporadiskt numera. De jag umgås med är väninnorna som fortfarande är singlar eller med min brors kompisar som är i 50-års åldern, har vuxna barn och njuter av livet i samma grad som oss. Det blir tyvärr så men jag lider faktiskt inte av det.

    Skönt att ni känner att ni överlever trots barnlöshet. Jag tror visserligen att det kommer att lösa sig för er. Vad härligt att det blir ett försök redan i höst! Tänk vad snabbt det gått i alla fall. Gällande gravida magar så blir jag inte så avis speciellt då jag nu förstått hur illa man kan må. Däremot kan jag sitta och fånstirra på de små barnen som kliver på bussen på mornarna med sina föräldrar. De som sitter där och kommer med söta kommentarer och pekar, frågar och sjunger (inte de som skriker och sparkas).

    EA ? stor kram och skit med mensen!

    Nenne ? vilken underbar kväll ni hade igår. Låter supermysigt med vänner och grillning i trädgården. Själv så hamnade jag på Anglais tak med ett glas champagne igår efter lite shopping. Gick sen vidare och satt ute på Berns servering och åt och drack och sen gick vi hem genom stan. Superhärligt!

    Oj, oj, oj ? nu brakar det rejält här!!!! Kunde inte det fina vädret stannat över helgen !

  • Lapinette

    BS - söta katter! Hoppas Oskar blir snällare mot Elsa.

  • Lapinette

    Tinga - skickar en STOR KRAM! Usch att det aldrig går över och blir bättre för de små. Förstår till fullo att du inte orkar engagera dig i vad som händer här på tråden när du har fullt upp själv.

  • Lapinette

    EA - jag har hört att man behöver ca 2-3 månader på sig för att få kroppen i balans. Självfallet olika beroende på hur "rubbad" kroppen var när man startade behandlingen. De jag känner som har gått har gjort det under en längre tid.

    nenne - ja, Stockholm är underbart på sommaren. Vill ha hus men samtidigt är det så härligt att bo i stan och kunna promenera omkring ljumna sommarkvällar. Så lätt att bara slinka ut och sätta sig på en uteservering och äta middag när det klibbar och är varmt i lägenheten.

    Tinga - jag fick min mens i lördags . Det blev inget av denna blasto och inga eskimåer kvar i frysen. Jag har siktet inställt på adoption. Tror inte jag mentalt har lust med fler försök.

  • Lapinette

    EA - har glömt bort, var bor du? I Stockholm har åskskurarna precis anlänt och vädret ser ganska ostabilt ut och betydligt svalar i helgen.

  • Lapinette

    muggles - härligt att vara saknad fast jag är här inne hela dagarna.

    Har varit en sväng i shoppingcentret där jag jobbar och köpt ett par lite sportiga, beiga 3/4 byxor på rea. Kommer att vara skönt med något längre än shorts när man ska sitta i bilen i CA. Sen slank den ned en Penfolds + några öl också .

Svar på tråden Livets stora och små frågor