• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    mugglan - vi är helt hooked på Penfolds Kalimna Bin 28. Har varit det sen i höstas men små intstickare av annat vin då och då ... men då sitter vi där och säger ... inte alls lika god som Kalimna.

  • Lapinette

    Mmmmm...det blir Kalimna och grillat kött på lördag kväll då vi har min brors stora villa till låns. Hoppas det blir fint imorgon ... solen har hittat till Stockholm efter förmiddagens åskskurar.

    Ikväll blir det core + spinning. Ligger i hårdträning inför visa magen på Santa Monica Beach 2009 .

  • Lapinette

    Tinga ... tror inte jag vågar! Det är inte så mycket muskler på den efter min mesträning denna vinter.

  • Lapinette

    BS - förnuftet tog överhanden så det blev inga skor. De satt annars perfekt men maken har rätt ... kommer inte använda dem tillräckligt för att motivera ett köp.

  • Lapinette

    Stort grattis till mugglan! Det är ju helt otroligt så många som har plussat de sista månaderna! Måste ju vara ett helt stim ungar som anländer i feb-mars!!!

    Stor KRAM till nenne!!! Vet hur det känns att stå bredvid. Sa till maken igår att det bara måste vara ett stort rejält fel på oss eftersom alla andra lyckas bli gravida men inte vi.

    Förstår inte alls ... varför har Page avreggat sig?

    Snaily och Telis, jag vill också se korven. Tisdag, är det imorgon vi talar om? Säg vart så kommer jag!

  • Lapinette

    Telis jobbar där i krokarna (jag är en liten bit bort på Östermalm) så jag låter henne bestämma. Vi kan dessvärre inte lita på vädret.

  • Lapinette

    nenne - det har faktiskt varit helt ok sen minuset på stickan för 10 dagar sedan. Fast visst dyker ibland tankarna upp och speciellt då VARFÖR? Jag tror det hade varit lättare om någon läkare sagt till oss att sorry det kommer inte att funka pga av bla, bla, bla istället för att man nu får höra att allt ser bra ut, kör på men så blir det inget iallafall.

    Ja, Kaliforniatrippen ligger verkligen helt rätt i tiden. Maken har börjat kolla upp vilka vingårdar vi ska besöka i Napa (hans chef bor ju i SF) och jag ska försöka printa ut alla bokningar + info denna vecka.

    När går ni på semester?

  • Lapinette

    muggles - så får du inte tänka!!! Alla här inne är värda massor av plus.

  • Lapinette

    Ahhh... jag jobbar också t o m fredag. Fast regnar det mycket mån-onsdag kanske jag gör några timmars jobb hemifrån. Sen draaaaar vi!!! Känns så overkligt.

  • Lapinette

    Men för att vara OT - vi har världens sötaste ... fast något trött (han är 15 år) kanin hemma hos oss just nu! Tror han är lite trött på mig och maken som sticker in huvudet till hans rum (han har fått gästrummet) var 5:e minut för att höra hur han mår. Igår när han anlände skuttade han runt och inspekterade hela lägenheten.

Svar på tråden Livets stora och små frågor