• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Och ni som varken är i Göteborg eller Frankrike får ha en underbar helg iallafall!

  • Lapinette

    MSW - jag litar på att ni gör det, det bästa!!!

    Ska snart stressa vidare och fixa mat till hungriga väninnor men tänkte först önska alla lycka till med allt som händer och kanske kommer att hända innan jag tittar in här på onsdag igen.

    KRAM PÅ ER

  • Lapinette

    Kikar snabbt in från Annecy för att se om något hänt ...

  • Lapinette

    Hej älsklingar!!!

    Åter igen STOOOOOOOOOR KRAM till Telis. Det är helt jäkla underbart!

    Har saknat er men är ju uppdaterad på den STORA nyheten här på tråden. Har dock inte läst hur det gått för dig nennelainen. Så nenne kan du ge mig en liten uppdatering? Please !

    Själv har jag gjort allt och lite till för att krypa ned i ickebarnsträsket ... dvs druckit som en svamp och sovit för lite. Hamnade på Operakällaren igår och det blev avsmakningsmeny + viner ... oj, oj, vilka viner! Så idag är jag lite yr och trött i mössan.

  • Lapinette

    Telis - bröllopsdagen (idag) kommer nog inte att firas så värst. Champagne ligger dock för kylning men både jag och mannen tittade rödögt på varandra imorse och sa att vi nog ska ta och vänta med skumpan. Kom i säng vid 01.30 efter aldeles för mycket vin.

  • Lapinette

    Telis - behöver du Crinone? Jag har typ 5-6 paket hemma. Hojta bara till så får vi mötas upp och du kan ta några kartonger.

    nennelainen - din värphöna!!! Så 6 ägg blev befruktade. Det är ju superbra och till råga på allt långtidsodling. Så här i efterhand så önskar jag nog att vi hade gjort våra ET i Falun ... då jag också alltid fått fler än 5 ägg befruktade varje gång (utom den sista då jag fick exakt 5).

  • Lapinette

    EA - ska vi ligga i hög och sova?!! ZZZZzzzzzzzz.....

  • Lapinette

    nenne - vet du varför de gjorde ICSI? Med så många ägg så brukar man låta dem bli befruktade av sig själva.

  • Lapinette

    nenne - har ingen aning gällande eskimåerna men har läst att man kan göra det. Måste läsa på lite och kolla upp innan jag ringer CvL i nästa vecka. Min akup hade en bra tanke där med att ju längre de är odlade desto snabbare kommer du ju att fästa dvs mindre risk för utomkveds igen.

  • Lapinette

    Kokisen - du kan få lite av mig ... fast är det ok om det blir lite dallrigt maghull som du kan placera där bak??!!

    Snyggt hus ... men har tyvärr inga miljoner i bakfickan.

Svar på tråden Livets stora och små frågor