• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Trist att inte ha något att göra. Jag har samlat på mig en hög med arbete så jag kan sitta hemma och pyssla och fixa idag. Ikväll ska vi på konsert, Laura Pausini.

  • Lapinette

    Duktig katt som spelar Yatzy!!

    Vi hade en sån där dag igår, tvätta, städa, plantera om blommor på balkongen, storhandla etc. På lördag ska vi ha min familj på födelsedagsmiddag så jag tänkte i eftermiddag försöka mig på en chokladtårta med hallontryffel.

  • Lapinette

    nenne - vi har 3 andra konserter inbokade i år. Gav Madonnabiljetterna till maken på alla hjärtans och igår fick han (vi drack skumpa och firade vår 3-årsdag igår) biljetter till Pink och sen ska vi se min syssling i Champions of Rock på Cirkus i oktober. Men jag är fortfarande ledsen över att jag missade Pet Shop Boys biljettsläpp (de var slutsålda när jag försökte boka).

  • Lapinette

    Hej Piggelin *vinkar*!
    Det man inte har i huvudet får man ha i benen .

    nenne - ska jag tillägga att det är jag som har bokat i princip alla våra konsertbiljetter. Den enda mannen har bokat är Laura ikväll men då jag sa åt honom att det var en bra födelsedagspresent till mig.

    Ett av mina ex. (låååångt förhållande + sambo) hade ena foten inom musikbranschen så vi gick på massor av konserter både här och i London.

  • Lapinette

    Jag är så jäkla pushig så det kan vara en av anledningarna till att min make "inte riktigt hänger med". Jag planerar, hittar på och sen frågar jag honom. Eftersom han då inte har bestämt eller ens funderat på saken så blir det som jag vill .

  • Lapinette

    Telis - konserter är så härliga pga stämningen. Mindre lokaler är då att föredra. Ikväll är det på Cirkus vilket är ett trevligt ställe för konsert. Det lär nog inte bli sånt jättedrag då Laura är av den lugnare sorten men det ska bli trevligt ändå. Har sett henne en gång tidigare, i Filadelfiakyrkan här i närheten, och hon har en helt underbar röst. Sånt gillar jag, när artisterna t o m är bättre live än på cd.

  • Lapinette

    Ahhh... en förutsättning ofta för en bra konsert är ju att man gillar artisten och har dess skivor ... så man hänger med. Vi lyssnar mycket på musik och jag har alltid varit intresserad och har massor med vinyl och cd's. Jag var en sån där som satt på golvet hemma i vardagsrummet med headset och sjöng falskt med i alla sånger när jag bodde hemma. Mamma sa att hon önskade att jag lärde mig mina läxor i samma takt som jag lärde mig alla texter.

  • Lapinette

    AM - Bryan Ferry ... inte helt felt! Själv har jag sådana minnen från t ex Wembley i London tillsammans med tusentals människor och sjunga allsång till Duran Duran... eller att se Seal i Monaco med alla glamorösa människor. Ångrade bara att vi inte hade köpt middagsbiljett så jag kunde ha fått karln i mitt knä (han gick ned och satte sig hos damerna i publiken) ...

  • Lapinette

    EA - nu blir jag attans så nyfiken på dina paprikor! Skit med tant som inte kan hålla tiden ... jag menar OM hon ändå ska komma. Själv sitter jag här i väntans tider och hatar mig själv för att analysera vartenda litet nyp i magen. I HATE IT!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor