• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    gifta Lili - tänkte skriva en rolig kommentar om paprikorna men började mitt i allt gråta istället av ditt rörande inlägg. Kram för att du bryr dig!

  • Lapinette

    Ore - du lär få fundera ett tag till på maskeraddräkten . Det är en smygande tant denna gång, liksom den förra, så jag avvaktar med örterna ett tag till. Vill inte få så där brutalont när jag har familjen här på middag idag.

    Snaily - härligt att springa! Jag ska börja "mitt gamla liv" igen på måndag dvs sluta med avsmakningsmenyer, champagne och ohälsosamt levene. Åter till träning och hälsosam mat.

    AM - konserten var helt suverän! Hon var så personlig och så har hon den bästa av kvinliga röster. En konsert jag kommer att minnas länge.

    nenne - vi tänker på dig och är så jäkla nyfikna! Går in här med jämna mellanrum för att kika hur det gått.

  • Lapinette

    gifta Lili - jag blev så rörd, läste högt för maken och åter igen ställde jag frågan som kommer nästan varje månad - VARFÖR??? funkar det inte?

  • Lapinette

    Fortfarande bara brunt drippelidropp så jag har inte vågat koka menspåsen än. Det lär nog dra igång i natt. Konstigt det där droppelidroppandet... har bara haft så 2 gånger tidigare ... ska höra med akup vad hon tror på tisdag.

    Vad ser jag - ett toppblasto till nenne!!! Huuuuuurrrrrraaa! Det kan ju liksom bara gå vägen! Tjohooo!!

    Som sagt här har jag firat födelsedag med min familj och chokladtårtan med hallontryffeln blev omtyckt men attans vad tung den var. Har fortfarande halva tårtan kvar även om det stod att den var för 10-12 personer och vi var 8 varav 2 tonårskillar! Lägger in recpetet imorgon.

    Telis - låter förnuftigt att du får använda äggen till ett syskonförsök. 8 500 är vad det kostar för FET på CvL också ... vågar inte räkna vad 8 embryon i frysen tillslut blir för slutsumma ... Nej, 8 FET blir det inte!

    Sweet - har inte funderat på äggdonation dock adoption. Vet inte hur man gör i USA men här blir det så att har man fullgoda ägg så är det inte ÄD det första man tänker på utan de flesta som får befruktade egna ägg kör IVF tills det lyckas. Om det är äggen det är fel på så är det ju ingen vits att göra FET eller ens fortsätta med IVF så samtidigt förstår jag inte riktigt denna filosofi. Kan du inte fråga din chef? Vissa lyckas ju faktiskt efter typ 6 IVF/FET ... så någon gång måste de ju ha producerat det vinnande ägget?! Samtidigt så hur vet man att en ÄD ger ett vinnande ägg? Vi får helt enkelt se för 80 000 för ÄD i Finland där man ändå inte vet slutresultatet eller 150 000 för en adoption från XXX?? Just nu vet jag inte alls, känner mig mest trött på allt detta.

    Page - klänning och Dr Martens är aldrig fel! Minns mina klänningar och mina knähöga svart get a grip med stålhätta.

  • Lapinette

    AM - ja, drippelidroppandet har nu övergått till syndaflod dock har jag inte lika ont denna gång så något har hon lagt i häxdrycken som gör det mer uthärdligt. Sitter faktiskt här och läser om ÄD och inser att min läkare samarbetar med en klinik i St Petersburg gällande detta. Samtidigt så läser jag (jag vet, FL är farligt!) om de som har gjort 6 ÄD utan att lyckas.

    Ska försöka slita mig från denna destruktiva läsning och ge mig ut på en promenad med maken istället.

  • Lapinette

    nenne - du hade ÄL den dagen det var ÄP ... ditt blasto är ju redan 5 dagar gammalt så det är inte så himla långt till BIM! Jag antar att du har fått ett testdatum från Falun ... och 10 befruktade ägg ... inte illa pinkat!

  • Lapinette

    Själv har jag värsta syndafloden och en temp som envisas med att fortfarande ligga högt. Ska bli skönt och intressant att gå till akup imorgon.

  • Lapinette

    nenne - kan tänka mig vilket datum du har som TD, har redan bläddrat i kalendern . Ska nu hålla tummarna hårt som attan!!!

  • Lapinette

    nenne - nej, konstigt nog så var vräken inte allt för överjävlig denna gång men den ter sig helt klart märkligt!

  • Lapinette

    Ingen som sett filmen Livet från den ljusa sidan med Jack Nicholson och Helen Hunt? Det är så vi kommer att få se Telis framöver trippandes på tå för att undvika ... vad hette det nu igen ... cementplattekanterna !

    Själv har jag ett totalt konfettiregn på mitt golv ... jäkla hålslagare som öppnades av sig självt! Grrr...!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor