• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Men BS, jag hänger inte alls med. Sa inte maken nej till fler katter?!

  • Lapinette

    Ore - , nej nenne ska få behålla sina gulingar men OM jag någon gång en liten så är risken ganska stor för en guling också ... eftersom jag har asiatiskt blod i ådrorna.

    Har inte efterfrågat assisted hatching då jag inte tror/vet att mina ägg är för tjocka eller liknande. Efterfrågade istället långtidsodling för att slippa att embryot vandrar i fel riktning och fäster. Ett embryo som är 2 dagar gammalt har ju ca 4 dagar på sig att fästa medan en blasto ska fästa inom ett dygn.

  • Lapinette

    nennelainen - japp, nu ligger den där och myser!!! Din lilla, fyrkantiga guling med överbett .

  • Lapinette

    BS - maken har också fått höra att han asiatiska drag! Hans mamma blev kallad kines i skolan då hon är både liten och har små ögon. Så barnet kommer i sådana fall brås på oss båda.

  • Lapinette

    BS - inget ni kan hitta på tillsammans? Typ bjuda ut honom på en mysig restaurang, gå på konsert eller något annat som han gillar att göra.

  • Lapinette

    Ore - skit åt chefen!!!

    Ego - min otroligt pålitliga singelväninna hänger självfallet med på lite ohälsosam pizza och vin ikväll . Kvällen är räddad!

  • Lapinette

    Ahhhh.. så Cissi har fått en liten tjej ... för det var väl det du trodde Frullan??!!!! GRATTIS!!!!!!!!!!

  • Lapinette

    Tjohooo tjejer, vad diskuterar ni här då?

    Själv har jag fått nålar och en hög med örter som ska kokas den närmaste veckan. Säger bara SHIT, kommer att bli ruinerad! men vad gör väl det i denna allmänna IVF-konkurs?!

    Min akup tyckte att min tempkurva ser jättebra ut .. typ är högre än förut vilket gör att den lilla borde trivas och stanna. Jahapp, varför fattar den inte det då?! Hon förstod dock inte varför min mens är så riklig och med klumpar. Att jag ska göra FET denna månad verkar hon tycka är "spännande" och undrade om vi skulle köra på som vanligt med risk för tvillingar. Vem tror hon att hon hade där på britsen ... fertila Gudrun eller? Såg hon inte mina långa hängande öron??!! Nåja, vi boostar ordentligt med horn och allt och blir det twins så blir det .

  • Lapinette

    Men nu hänger jag inte med ... vad är fel på ditt namn nenne??!!! Nennnnnnnnnnnnnelaaaaaaaaaaainen, det är ju superfint!

Svar på tråden Livets stora och små frågor