• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Öppen tå, högklackade sandaletter älskar jag men vad fasen i det här kalla och regniga landet blir det inte många gånger per år de kommer till användning .

  • Lapinette

    Skor är superskoj! Önskar bara att jag bodde kvar i Cannes där det är så mycket större anledning att få användning av öppna tår och högklackat ... hasar numera mest omkring i låga, promenadvänliga skor.

  • Lapinette

    Telis - det där kan vara tricky ... om man önskar en "mellanklack". Jag sprang omkring i fjol och ville ha ett par svara som skulle vara så där mittemellan men tillslut kom jag hem med mina Betty Boop istället. Helt hopplöst!

  • Lapinette

    Trevlig helg!

    Sitter här med min sista äckelslurk av svart hopkok av örter. Nästa påse som ska kokas står det "mens" på ... ja, den lär väl komma vilket ögonblick som helst .

  • Lapinette

    Men nu ska vi inte deppa! Satt på en av mina Laura skivor för att börja värma upp inför kvällens konsert.

  • Lapinette

    muggles - japp, ska bröla på italiano ikväll på cirkus!

    Skit med lång mens och konstigt med den där förblödningen. Jag hoppas själv på att inte få samma slags mensattack som förra månaden för den var inte skoj.

    nennelainen - önskar dig all lycka imorgon! Vet inte om du kikar in här innan dess. Nu är du ju så gott som helt säkert att det har gått vägen ... inget samtal. Håller tummarna för ett superfint blasto tillbaka!! Stor kram!

  • Lapinette

    muggles - härligt med lunch med vin och semesterkänsla. Här har man suttit på rummet och arbetat hela dagen. Ätit lite soppa till lunch och tittat ut på regnet. Ska nu fräscha till mig lite och laga middag innan vi drar till Cirkus.

  • Lapinette

    Rabarber mums! Vi åt en standardmiddag med fläskkarre som marinerats lite innan och till den en sallad på bulgur, katrinplommon, ruccola, äppel, citron, rödlök och blåmöggel. Hittade receptet i ett SATS-magasin för något år sedan och det har blivit en favorit här hemma. Till detta tog vi faktiskt ett glas Prestige Diebolt-Vallois (champagne). Inte rätt kombination, jag vet men vi hade över sen igår.

  • Lapinette

    Inne och kikar efter rapporten från Telis angående nennes ET.

    Ego - själv har jag sett en skymt av tanten . Hon har inte kommit med sin fulla kraft än men jag förstod vad som skulle komma när tempen droppat något imorse.

Svar på tråden Livets stora och små frågor