• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    nenne - jag suger åt mig som en svamp .... det är det värsta. Så du kan se mig hoppsa från akupunktören när hon råkat säga "opppps, det här ser bra ut".

  • Lapinette

    Alla små positiva halmstrån ... de rycker kaninen upp! Tjoff, tjoff ... snart är gräsmattan tom.

  • Lapinette

    Så hur man än gör så blir det fel! Bättre att vara glad och tänka soliga tankar. Min akup sa att jag skulle leva i min kropp och föra goda tankar, typ ljus som sprids, till min mage?! Något flummigt för en kanin men jag ska försöka.

  • Lapinette

    Ahhh...nenne, den bilden kan jag faktiskt föreställa mig. Tack! Ska försöka visulera ikväll innan jag somnar och försöka låta bli att asgarva .

  • Lapinette

    Morning girls,

    Har varit inne och kikat på korten och ni såg ut att ha haft en härlig pic-nic nere i Götet.

    Liten - hade gärna spinnat och låtit dig dricka vin på torsdag men jag ska iväg och pina mig, ansiktbehandling. Ser sedan ut som en prickig korv så det blir destination hemmet.

    Frullan - vad härlig med sista arbetsdagen!

    Gällande Cissi så blir man ju faktiskt inte ens förvånad över att hon såg absolut fab ut där hon låg på BB. Låg och låg, hon hann ju bara dratta ned aschlet och sen var det över.

  • Lapinette

    BS - jag är benägen att hålla med fast jag inte har haft någon egen bebis. Jag tycker barn blir lite roligare och sötare när de är en så där 2 år!

    Telis - vill du ha gravsymptom så kan du få lite av mig. Känner mig trött och lite lätt illamående ... och jag är definitivt INTE gravid.

  • Lapinette

    Men Frullan!!!! Kan du inte gå till någon "doktor" som kan programmera om din hjärna??!! Usch, så där får du inte tänka. Först så vet du ju faktiskt inte om det är en kille eller ej och om du nu så jättegärna vill ha en tjej varför inte göra en nr 3? Shit, du måste bara älska ditt barn! ... eller ge honom till mig . Kram på dig, förstår att dina tankar känns superfrustrerande.

    Och Telis! en till med mörka tankar. Förstår dig också ... herregud, ha kämpat i så många år och när man äntligen får det där jäkla plusset så ska man gå och oroa sig för att något kan gå snett. Kram på dig med!

  • Lapinette

    Frullan - skit att de inte kunde dig få komma till en psykolog. Sen vet man ju inte om det hade hjälpt, som du själv skriver, men man tycker att de borde kunde ha gjort något åt saken istället för att bara rycka på axlarna.

  • Lapinette

    Skriver som en kratta men jag hoppas du förstår Frullan att jag inte på något sätt tycker du är korkad, dum, eller ego. Jag hoppas så in i bängen att dina tankar och känslor blir helt annorlunda när du får det lilla knytet i famnen.

Svar på tråden Livets stora och små frågor