• Telis

    Livets stora och små frågor

    Fan, fan, fan, det kommer BLOD här. Jag visste väl att det inte var som det skulle.

  • Telis

    Förlåt att jag lämnade er med en sån cliff hanger, jag hade en lunchdejt som jag var tvungen att sticka iväg till.

    Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Det kommer färskt blod. Jag vet att det inte behöver betyda något negativt men med tanke på att det känns fel i hela kroppen så tror jag ändå det.

  • Telis

    Ni är sötnosar som undrar!

    Ja, det är ju liksom ingenting att göra annat än att vänta. Nu har jag mensvärk, på ett annat sätt än när jag hade molvärk i förra veckan. Blöder fortfarande (ljusrött) men ingen störtblödning med klumpar eller så.

    Jag har tryckt upp lite extra progesteron för det läste jag på FL att någon annan fått som tips från sin IVF-klinik när hon hade fått blödningar. Hjälper det så ska jag aldrig prata skit om FL mer.

    Men det är ju ingen ide att ringa någonstans eftersom dom iallafall inte skulle kunna se eller göra något.

  • Telis

    Lappis, jag är ledig idag så jag är hemma. Och störtbölar. Så lugn är jag inte. Att allting ska vara så sjukt jävla förbannat orättvist jävligt kukigt! (Förlåt Nenne om jag snodde ditt uttryck där )

  • Telis

    Kram på dig, Lappis!! Och tack för stödet idag!

  • Telis

    Men Frejis då!! Vi SA ju åt dig igår att du skulle ta det lugnt, ditt envisa lilla stycke! Men usch och fy att du ska ha så ont nu. Hoppas att din man kommer hem snart och hjälper dig. Jag skulle komma på studs och hålla fram glaset om det inte var så att jag måste sitta hemma med benen i kors.

  • Telis

    Här är det lugnt på blodfronten just nu. Peppar, peppar... Men jag har rejäl mensvärk, precis så där som det känns innan helvetet brakar loss. Jag vet inte vad jag ska tro.

    Frullis, om du ändå bestämmer dig för att prata med någon så har jag telefonnumret till en jättebra psykoterapeut som jag pratade med när jag hade problem med min pappa. Hon är jättebra att ha som bollplank.

    Mrs B, vad kul att du har trivts så bra på jobbet, hoppas att du får mer jobb där!

  • Telis

    Tinga, jag mejlade dig imorse på din hotmailadress men fick ett sånt där automejl om att adressen inte fanns typ. Mycket konstigt. Kom det fram ändå?

Svar på tråden Livets stora och små frågor