• Telis

    Livets stora och små frågor

    Ja, om det inte är på betong förstås.

  • Telis

    Frejis, klart vi kan äta lunch i veckan. Men bara om din man säger att det är okej att du tar dig ner till stan.

    Jovisst kan man ha ost i sås, fast riktigt lika gott som en sallad på mögelost, valnötter och päron är det ju inte.

    Provade också ett alkoholfritt vin igår och det var uräckligt (Sutters tror jag det hette). Nu står hoppet till en flaska Billabong i kylen, duger inte den så blir inga mer vinförsök på ett tag.

    Har förresten grym mensvärk idag. Det är en jäkla tur att vi inte har någon insyn i lägenheten eftersom jag måste hålla på och kolla i trosorna var tionde minut.

  • Telis

    Frejis, ja fast så länge jag inte ser rött (i trosorna ) så tänker jag att det är växtvärk. Fast man är ju aldrig säker så det är därför jag måste kolla hela tiden.

  • Telis

    Lappis, ja vänta du bara en månad så kommer du också att vara så där hysteriskt tittgalen. Jag håller med Frejis och tror att den negativa inställningen kan ge ett positivt resultat.

  • Telis

    Passionsblomman, nä, det är ju en eländigt jobbig och dyr behandling så det är inget man ger sig in på lättvindigt. Hoppas att ni inte ska behöva fundera på det heller.

    Åh, Ore, färskpotatis och jordgubbar. Guuuud så gott! Det måste jag nog ha idag.

    Vad gör ni andra en sån här solig och fin söndag? Jag ska nog ta min filt, min bok och något kallt och dricka och släpa mig ut i parken.

  • Telis

    Åh, det är verkligen sommar när man hör FROOOOOOOOOOOOOSH utifrån och så när man tittar ut så kommer det fyra luftballonger tjugo meter över balkongen!

    Snaily, kramar!! Usch vad trist och tredubbelt irriterande.

    Nenne, ååååh vad jag håller tummarna. Jag tycker att det låter jättebra att du inte har några symptom.

    Hammockar finns det väl överallt?

    AM, kan du inte ringa avdelningen där du gjorde snittet och fråga vart du ska vända dig?

  • Telis

    Passionsblomman, du är lite för sen, jag tror att det är tre stycken i tråden som precis nyss har köpt kattungar. Och två väntar på att få hem hundvalpar.

  • Telis

    Frejis, eller också "Great minds think alike".

  • Telis

    Vi gastar inte heller här hemma. Vilket jag tycker är synd. Jag tror att det är bara bra att göra det ibland (så länge man inte är elaka, skriker könsord åt varandra eller har små barn som far illa av det).

Svar på tråden Livets stora och små frågor