• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Fru E

    Snaily-än så länge kör jag med att "det händer när det händer" eller "det är inte så lätt att bara beställa när man ska ha barn"

  • nennesjuttioåtta

    EA
    ja, då är det väl inte så mycket mer du kan kolla nu då. Denna jävla väntan...
    Hoppas det löser sig snart!
    min mens sköts ju upp en vecka av progesteronet för jag fick en cysta men vet itne om det hade något samband...

    Lapinettisen
    jag börjar på torsdag! WEEH!

    Snaily
    ja dessa goda råd kan de ju ta och stoppa upp någonstans. Jävla idioter, tror de att man är helt körd i huvet?? Va, ska snoppen stoppas in i mittenhålet?! Vad äckligt, trodde man blev med barn av torrjuck - händerna på täcket!

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    eller säg att ni precis håller på med de här små krumelurerna i öronen men det är jäkligt meckigt så det kommer nog att ta lite längre tid, så det blir inte före onsdag *eller valfri dag*.

  • Lapinette

    nenne - vad spännande!!! Då lär det bli ÄP vecka 21 (min födelsedags och bröllopsvecka). Jag får väl se till att lyckas på vårt FET en så där 3 veckor efter dig så vi kan gå och vanka av och an tillsammans .

  • snaily

    Nenne, ja hon skulle nog behöva banta lite Och lönen är nog också en känslig fråga. Hi hi... Hon har alltid varit lite halvelak mot mig så kanske är det payback time om hon säger nåt dumt den här gången också. Känner jag henne rätt så skulle hon nog gärna tycka till om att vi är "för gamla" eller har börjat försöka för sent, och inte som hennes barn som minsann är smarta och skaffar barn i unga år. Hon är en sån som aldrig kan vara bara snäll och trevlig utan alltid måste sticka in nån liten vass kommentar på slutet, vilket säkert har att göra med nåt självkänsleproblem hon har så egentligen är det väl synd om henne...

    Lappis - kommer kanske övergå till din strategi vad det lider... är så dålig på att hålla saker hemliga ändå.

  • snaily

    Nenne -

    Och vadå, är det ingen som hört talas om jungfrufödsel??? Tänker att det borde funka på mig då jag faktiskt är född i Jungfruns stjärntecken, och dessutom heter Maria i andranamn!

  • muggles

    AM: grattis till Hektor!!! Jag blev inte ett dugg sugen på snitt efter det du beskrev. Nä vaginalt får det bli nästa (ev) gång också (om inget oförutsett händer såklart). Rabarberchutneyn blev god men inte fantastisk men jag tror vi råkade ha i för mkt curry. Får prova ngn mer gång...

    EA: välkommen tillbaka - jag undrade vart du tagit vägen! Måste ju ha min cykelpartner

    Hmmm... vad var det mer jag tänkte på. Måste gå tillbaka och kolla.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    OOOh här ska det vankas både på kanin och .. gulagubben! Annars får vi väl svälja en pilatesboll.

  • Lapinette

    nenne - nej, det får bli adoption. Om jag ändå inte får ut en söt liten unge så kan jag lika gärna bespara mig den stora magen.

Svar på tråden Livets stora och små frågor