Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    EA, ett tips är att satsa på att längta efter en Cicci-graviditet istället för att längta efter en massa symptom! Visst, symptom är bättre än inget plus alls men om man nu får önska menar jag.

  • BrudSommar2006

    Nenne, hur gammal är Nancy nu? När tänker ni börja ha henne lös ute? Vi har haft Oskar med oss på tomten när vi är ute och det fungerar jättebra, han håller sig med oss. Känner att han behöver få göra av med lite överskottsenergi ute!

  • BrudSommar2006

    Nenne, står det inte på förpackningen hur länge de ska äta det? Måste hem och läsa på vår förpackning, har inte tänkt på det. Ska ringa strax och bestämma tid för att hämta katt nummer ett på tisdag.

  • BrudSommar2006

    Ja, Cicci har väl försvunnit iväg till sina föräldrar på semester eller? De brukar väl alltid åka till Kroatien också, har inte hört om de ska dit i år?

  • BrudSommar2006

    Hm, är inte sugen på alkohol alls just nu faktiskt. Ikväll ska de ut och äta med jobbet men jag åker hem istället, känner inte för att sitta på restaurang med alla matdofter. Fast ser ändå fram emot att det är fredag! Mina föräldrar ska hämta Iris på dagis redan klockan tre så egentligen borde jag jobba på men går nog ändå härifrån rätt tidigt. Är rätt trött också, sov dåligt i natt, tror jag har varit uppe och kissat minst tio gånger, det är helt otroligt vad kissnödig jag blir så fort jag lägger mig ner, på dagarna har jag inte det problemet alls att jag behöver springa ofta. Ändå tror jag att jag dricker mer än vanligt, är konstant törstig. Nehepp, fikadags.

  • BrudSommar2006

    Vickan, jag lider med dig! Har ju gått runt med hundpåse i fickan som spypåse på jobbet men har inte behövt använda den tack och lov, detta trots lergigan-knaprande.

    Sista veckan innan semestern kommer nu och jag har massor att göra, suck. Betyder minskad BT-tid antagligen.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vad roligt att bröllopet blev så lyckat!

    Det låter ju onekligen positivt att den här graviditeten känns annorlunda. Fast visst håller jag med, varför ska någonting så positivt vara omgärdat av alla dessa negativa krämpor!

  • BrudSommar2006

    Vickan, kanske bäst att avvakta med medelhavet, själv skulle jag absolut inte vilja dit just nu.

  • BrudSommar2006

    God morgon!

    Vickan, vilket elände, säg inte att du kommer att må lika illa som jag för det önskar jag ingen. Men du, gå inte runt och må illa i onödan när man inte behöver, prova postafen, annars se till att få lergigan utskrivet snarast. Ingen idé att förstöra semestern i onödan.

    Den här veckan är sista jobbveckan innan semestern, jippi! Vi åker till Öland på lördag och sedan hem på tisdag och tillbaka igen på torsdag som det ser ut nu.

    Hoppas att vi får kattungen den här veckan, vi skulle hämtat honom i morgon men uppfödaren har inte fått tillbaka stamtavlorna än och de ska visst stämplas av veterinären vid sista kollen innan man kan hämta så allt drar ut på tiden tills de dykt upp, suck. Hade varit så bra att få hämta imorgon för på onsdag åker mina föräldrar till Öland så där försvinner barnvakten, efter det får jag åka hela vägen själv och hämta honom.

  • BrudSommar2006

    Har ingen aning om vad bilbarnstol heter på engelska faktiskt.

    Usch vad förkyld jag blivit, sitter bara och nyser och snyter mig just nu. Borde nog jobba på ifall att jag blir sjuk senare i veckan fast hoppas inte.

Svar på tråden Livets stora och små frågor