Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Mrs B, trist med bråk, vi bråkade också i morse, om något så idiotiskt som huruvida jag fick knäppa loss Iris ur bilstolen medan maken klev ur bilen eller huruvida jag skulle låta henne sitta fastspänd tills maken kom fram och kunde ta ut henne. Jag hade inte ens insett att det gick att bråka om något så fånigt men maken visade att det gick alldeles utmärkt och sedan har han mage att maila mig nu och säga att om JAG blir så sur för småsaker så har vi ingen framtid. Han verkar inte ha insett att jag också börjar bli jäkligt trött på honom, jag skulle behöva semester utan honom faktiskt men det är väl inte att tänka på att föreslå. Vi bråkar ju alltid mer så fort semestern börjar och vi blir tvungna att umgås hela dagarna, suck.

  • BrudSommar2006

    Frejis, jag förstår så väl att du är trött på magen redan! Jag minns hur jobbigt det var med magen förra gången och ser inte fram emot den den här gången.

    Lapinette, jag vet faktiskt inte hur jag ska föreslå semester på skilda håll och vem av oss som skulle åka vart i så fall! Fast det ger sig kanske för maken ska ju åka hem från Öland för att vattna och klippa gräset medan vi ska vara kvar.

  • BrudSommar2006

    Kängu, haha, ja det ska jag föreslå, kan inte du stanna hemma några extra dagar så vi slipper dig ett tag?!

    Hm, har letat kattnamn på Agrias hemsida, har slagit på de hundra vanligaste totalt, på bokstaven O (så att det ska passa ihop med Oskar), på bokstaven R (eftersom hon redan heter Roxy) och på raserna Ragdoll och Birma men ingenting liksom talar till mig.

  • BrudSommar2006

    Liten, hm, jag har mina tvivel om din stora magen men jag får väl tro dig om du säger det!!!

    Pyamas med korta ärmar och ben, har någon sett det någonstans? Iris kan inte ha nattlinne, då tar hon av sig blöjan.

  • BrudSommar2006

    EA, det är ju lite spännande för att du har provat något nytt, vaggisar ihop med pergo och akupunktur. Visst, det kanske blir BOM men det är ju absolut värt att hoppas lite extra efter en sådan kraftansträngning!

  • BrudSommar2006

    Hörrni, finns det någon restaurang i Stockholm där jag kan sätta mig och äta skaldjur på onsdag kväll i nästa vecka tror ni? Ja, jag får väl ta maken med mig också.

  • BrudSommar2006

    Jag glömde det viktigaste - vid vattnet vill jag sitta!

  • BrudSommar2006

    Helst vill jag ju sitta vid vattnet, men Pontus by the sea alltså, tack!

  • BrudSommar2006

    Ja men de hade ju en jättebra meny, ska föreslå det. Vi har annars en jättetrevlig restaurang som ligger i Täby, nära och bra och precis vid vattnet, så fint, men inga skaldjur, suck.

Svar på tråden Livets stora och små frågor