Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Muggles, klarade du inskrivningen på en halvtimme, det var imponerande! Jag tror inte jag klarat mig under en och en halv timme någon av gångerna och då har jag inte räknat med urinprov- och blodprovsbiten!

  • BrudSommar2006

    Muggles, apropå att det är mammans val, min kusin kan förmodligen inte få egna värkar utan blev igångsatt med båda barnen, nu väntar hon sitt tredje, den första fick hon gå över två veckor med, den andra tre veckor innan det blev akut och fostervattnet var borta och de var tvungna att sätta igång på en gång på kollen. I alla fall så satt hon hos BM och grät och bönade och bad om att få slippa gå och vänta längre men hon fick bara en klapp på axeln och fick höra att du förstår att det här gör vi inte för din skull utan för barnets bästa. Hon fick uppfattningen att de struntar fullkomligt i hur mamman mår. Detta apropå att jag tyckte igår när vi satt och pratade att hon borde få en tid för igångsättning redan nu, hon är beräknad i augusti men räknar med att få gå och vänta till i september.

  • BrudSommar2006

    Förra graviditeten åt jag mycket salt men den här gången blir jag jätteillamående av det även om det är gott just när jag äter det. Men jag blir så risig att jag har kommit fram till att det inte är värt det.

    Själv tycker jag och har alltid tyckt att det verkar jättespännande med adoption och jag skulle gärna gå den vägen själv men det kanske är lätt för mig att säga i och för sig.

  • BrudSommar2006

    Sweet, Helgas dagbok var det ja! Jag skrev ju från jobbet och har bara länken sparad här hemma och jag kom bara inte på namnet.

    Telis, vilken otur att illamåendet kom tillbaka!

    Kängus förlossning ja, hon kom in, väntade tills hon var öppen 6 cm och så poff var han ute! Ungefär så minns jag att berättelsen var och jag är fortfarande helt förundrad.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, usch ja, det låter som att läraren haft en riktigt dålig dag!

    Själv mår jag lika illa fortfarande, får väl invänta vecka 18 som sist och hoppas på det bästa.

  • BrudSommar2006

    Åååh, älgar är fina! Trots att de är så stora och rätt så sträva i pälsen så har de en jättemjuk och mysig mule!!!

    Jippi, i eftermiddag ska vi åka och hämta kisse nummer ett!

  • BrudSommar2006

    Ojoj, det kommer att bli synd om Muggles kursdeltagare.

    Irriterande, jag glömde så klart transportburen till katten hemma i morse så maken fick ge sig ut på stan och köpa en ny nu på lunchen. Jaja, den kommer väl till användning den också så småningom.

  • BrudSommar2006

    Telis, det är ju det som är fasan lite, att man tänker att nu ska vi ha ett barn till och så blir det tvillingar. Jag hade gärna fått tvillingar första gången eftersom vi hela tiden velat ha två så hade man bara behövt göra det här en gång (i och för sig var det innan jag hört om Tingas alla problem som jag kände så) men skulle det vara tvillingar nu vet jag inte hur det ska gå. Fast jag är inte orolig för det för den risken är i det närmaste obefintlig. Men jag tänkte på det när jag såg det där programmet, Familjen annorlunda eller vad det hette, en mamma hade väl tio barn för hon inte orkade använda kondom, men en familj hade tänkt sig tre barn och så blev det tvillingar sista gången och helt plötsligt mycket jobbigare än de tänkt sig tillvaron.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag är lite orolig för hur jag ska orka med en till faktiskt men just nu lever jag lite på att alla säger att barn är så olika och man oftast får ett lätt och ett jobbigt barn och i så fall känner jag att det är ett litet medgörligt barn som står på tur här!!!

  • BrudSommar2006

    Husvagn, nja, jag vet inte, kanske det. Fast man har ju hört skräckhistorier om hur de rutinerade husvagnsägarna står och tittar när nybörjarna kommer in på campingplatserna och inte lyckas backa på plats och inte får upp förtältet och allt vad det är och står och skrattar. Tälta skulle jag i alla fall aldrig i livet göra!

Svar på tråden Livets stora och små frågor