Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    MSW förresten, Iris ammade ju tills hon var drygt året innan hon ville sluta självmant, en jäkla tur för annars hade vi väl hållit på än... Usch, jag var så trött på det till slut men det fungerade dåligt att sluta innan hon ville det själv.

  • BrudSommar2006

    Gosnosen, tänk att ni både hamnat långt fram i kön OCH hittat en donator, tjoho! Hur var det, står ni i adoptionskö också ifall att? Fast vad jag har förstått så är det större chans att lyckas med ÄD än vanlig ivf, har jag fått lära mig här av Telis! Vad är det du jobbar med?

    Telis, aha, mousserande vitt, då ska jag lägga det på minnet ifall illamåendet skulle gå över under semestern!

    Vickan, vi får hoppas att du klarar skogen då!

  • BrudSommar2006

    Telis, just mitt i sommaren när det är så här varmt är det ju jättejobbigt med kvällssol men försommar och sensommar är det ju jättemysigt att kunna sitta ute längre än alla andra!

  • BrudSommar2006

    Vickan, jag var helt galet trött första graviditeten, minns inte när det släppte men antagligen ungefär när illamåendet släppte i vecka 18. Jag är trött den här gången också men jag gissar att jag inte är riktigt lika trött för nu orkar jag i alla fall umgås lite med Iris på kvällarna.

  • BrudSommar2006

    Vickan förresten, vad ska du göra i skogen, sitta vid en lägereld och umgås eller i en glänta och sola eller ska du gå långt med tung ryggsäck dagarna i ända? Det blir ju en viss skillnad på chansen att klara det hela utan att bryta ihop...

  • BrudSommar2006

    Gosnosen, aha, då förstår jag varför du har svårt att använda datorn på dagarna!

    Själv har jag bytt arbetsplats och sitter nu i ett litet rum med en forskare i rummet bredvid och han ser säkert när jag sitter och gör annat än jobbar men jag räknar med att han inte bryr sig!

  • BrudSommar2006

    God förmiddag! Jösses vad det regnar! Det var uppehåll lagom så att jag hann in från bilen men nu har det verkligen satt igång.

    Nu har vi bestämt oss för Elsa i alla fall. Oskar är så jäkla busig, han tar sats och landar på ryggen på henne och brottar ner henne och hon får inte ens gå på lådan ifred utan att han är på och ska busa med henne. Hon är så arg på honom att hon spottar och fräser bara hon ser honom. Hon är ju lite mindre än honom också, hoppas att hon växer ikapp snart så att hon kan ge honom en omgång så att han lämnar henne ifred sedan. Vi har försökt spruta honom med blomsprutan men inte ger han upp för det, suck.

    Vickan, jag tänkte på att du inte vill prova Postafen eller något annat ifall att du blir ännu tröttare, man blir ju väldigt trött av att må illa, det tar en massa energi. Om du blir av med illamåendet så är det mycket möjligt att du orkar mer även om tabletten i sig ger lite trötthet. Sedan så är, eller var, det ju en stor varningstriangel på Lergiganburkarna men jag blir inte det minsta trött av dem.

  • BrudSommar2006

    EA, vad trist om tanten är på gång! Men flytta inte tiden, om akupunkturen inte hjälper så har du ju slösat bort ännu mer tid, ni har ju i alla fall juli på er att försöka igen och då borde ju akun ha börjat verka eller?

  • BrudSommar2006

    Tinga, stackare, att det aldrig tar slut med eländet för er del! Fast det vänder ju förr eller senare men så synd att det verkar bli senare för er del. Hur gamla är de nu? Hur länge tänkte ni vara hemma med dem? Flera saker som strulade med Iris löste sig nämligen när hon började på dagis.

    Lapinette, ja visst är de söta de små trollen men så busiga.

  • BrudSommar2006

    Tinga, alltså, jag förstår att ni har mycket värre problem än vad vi hade med Iris, det var inte så jag menade!!! Men Iris vägrade äta hemma och drack mest välling men sedan så åt hon på dagis. Hoppas så att kräkningarna slutar så att ni får komma iväg på er efterlängtade semester!

Svar på tråden Livets stora och små frågor