Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Blivande, har ni stora renoveringsprojekt på gång? Här kommer vi oss knappt för med att städa typ sedan jag inte orkar ta tag i saker och ting, maken är nämligen urusel på att se saker som behöver göras och jag orkar inte ge honom långa listor på saker hela tiden. Tyvärr mår jag fortfarande lika illa, värst är det att försöka borsta tänderna. Hoppas så att det åtminstone vänder i vecka 18 som det gjorde sist så att det inte ska vara så här hela tiden, är ju i vecka 13 nu. Kanske är skönt att ha berättat så slipper man frågor sedan. Trist bara att det inte fungerar när ni nu fick så positivt besked om simmarna.

    Lapinette, jo, jag trodde nog att det var Hagagatan.

    MSW, har du fått ett datum för operationen redan?

    Nehepp, nu måste jag nog göra mig i ordning så att vi kommer iväg.

  • BrudSommar2006

    Haha AM, vilken restaurang blev det till sist? Stort Grattis till dig!

    Telis, hoppas att det inte blir någon dunderbudgivning nu då mitt i semestrarna. Måste vara någon som verkligen behöver sälja akut.

    Blivande, då förstår jag att ni har renovering så det räcker och blir över hemma! Tänk vad fint det ska bli när det blir färdigt i alla fall.

    Tur att andra kommit med bra Stockholmstips för själv har jag inga, ska jag ut och äta brukar jag förlita mig på Lapinette.

    Lapinette, min syssling är förresten väldigt bra på att ringa men dålig på att svara på mail, själv är jag tvärtom!

  • BrudSommar2006

    Pust, nu har vi jobbat i trädgården och planterat om krukväxter inne i en och en halv timme, det blev äntligen uppehåll. Nu kan vi åka på semester igen med gott samvete - tror jag. Iris tomatplanta är redan i bilen så den kommer vi inte att glömma heller och den är omplanterad i större kruka och allt. Kanske kommer hon inte att känna igen den när den inte står i sin lilla plastkruka längre.

    Förresten, ja, det är bara ETT barn, stor tur!

    Tinga, vad roligt att de gått upp i vikt! Vilken bonus efter allt jobb ni lagt ner!

    Jag vet inte vad man skulle kunna göra för att få reda på barnets kön så tidigt som i v 12 annat än genom fvp? Tror inte att det går att se på ul så tidigt. I vecka 18 däremot, på stora ul så går det ju att se om man har tur. Med Iris gick det ju inte eftersom hon låg med navelsträngen mellan benen hur de än tryckte på henne för att hon skulle flytta på sig.

  • BrudSommar2006

    Det enda är väl att vi inte kunnat klippa gräset men det är ju inte mycket att göra när det regnar som det gör.

    Vi var och hälsade på farmor idag på korttidsboendet hon är på i väntan på annat boende. Jag tyckte att hennes naglar var så himla långa och då visar det sig att de inte kan klippa dem för vi har inte köpt någon nagelsax. Hon har ändå varit där i flera månader och de har inte kunnat säga till om det! Det var ju rena turen att jag frågade idag, hennes tandkräm var slut också så jag satt kvar och pratade medan maken åkte iväg och handlade de två sakerna. Tur att vi kom förbi, annars hade hon fått vara utan tandkräm i flera veckor kanske eftersom alla är på semester nu, man tycker ju att de kunde säga till när det börjar ta slut, hon har ju haft besök tidigare i veckan också av min farbror, suck.

  • BrudSommar2006

    Vickan, jag brukar må sämst på kvällarna faktiskt, ju tröttare jag är ju sämre mår jag. Fast nu har jag ju haft några sovmorgnar på raken så just ikväll är det ingen fara än i alla fall. Hoppas att du får hjälp av BM efter helgen men risken är väl att de bara har läkare där en dag i veckan som kan skriva ut recept.

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller tabletterna och bilkörning så är det väl så numera att man får avgöra det själv. De gamla förpackningarna hade röd triangel men de är väl borttagna nu. Testa en tablett eller två hemma, ta inte den första precis innan du ska köra bil. Själv blir jag inte alls trött av dem tack och lov.

  • BrudSommar2006

    Hej Piggelin, skönt att höra att ni verkar ha det bra!

    Tinga, vart var det ni skulle åka nu på semestern? För ni kommer väl iväg nu som planerat hoppas jag?

    Nu ska vi packa och sätta oss i bilen så att vi får träffa Iris i eftermiddag! Pratade med henne i telefon igår, hon säger inte så mycket men hon låter så vuxen på rösten i telefon! Igår bad hon att få prata med sin pappa, hmpf, så jag fick lämna över luren en stund.

    Hon har blivit så otroligt duktig på att cykla på sin trehjuling så det är inte klokt, hon bara trampar iväg och ibland tar hon i lite extra, vänder sig mot en och skrattar "Iris trampar jättefort!!!".

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag vet, ingen idé att maila till en föräldraledig kanske men jag har nästan ingen möjlighet att prata i telefon längre! Från jobbet slänger man lätt iväg ett mail men det är inte lika roligt att sitta och prata i telefon privat när man sitter så att andra hör. Sedan har jag ju Iris så fort jag kommer från jobbet och då kan jag absolut inte prata i telefon. När hon lagt sig och äntligen somnat någon gång efter åtta ska man plocka undan, duscha och fixa och sedan är det läggdags så det blir aldrig att jag ringer någon längre. På helgerna har man annat för sig med Iris hela tiden och för det mesta sover jag när hon sover efter lunch för jag är så trött. Tid över att maila har jag i princip alltid för det kan man ju göra även om Iris skriker i bakgrunden så man blir lomhörd!

    Nej, packa och åka var det.

  • BrudSommar2006

    Hej alla. Stackars Iris är jätteförkyld och hes i halsen, hoppas att det vänder snart.

    Det var segt att köra ner, massor med långsam trafik på vägarna.

    Vickan, mig hjälper det att gå upp och röra på mig lite, typ gå ett par varv runt huset, om jag mår illa, fast inte att gå en hel promenad för blir jag andfådd, vilket jag blir för ingenting just nu, kommer knappt upp för trappen ibland, så mår jag sämre direkt. Men det där med att borsta tänderna begriper jag mig inte på, jag kräks nästan alltid när jag försöker så det mår jag alltid sämre av, verkligen inte bättre!

    Nehepp, läggdags, ha det så bra nu alla semesterfirare!

  • BrudSommar2006

    Iris är förresten född 5:e juni 2007, relativt nybakad tvååring.

Svar på tråden Livets stora och små frågor