Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Lapinette, då kanske ni får ett litet tillfälle att fira idag då, om maken har namnsdag!

    Vad det gäller vårt hus så är det lite på gränsen till för litet faktiskt, det kändes inte så när vi var på visningen men med två barn så får vi inget gästrum över och det hade väl inte behövts om både mina och makens föräldrar bodde i närheten men makens föräldrar kommer ju och stannar flera nätter regelbundet och nu har vi verkligen ingenstans att göra av dem. Eller ja, den lille behöver ju inte eget rum alldeles från början men jag menar på lite sikt. Rummen är inte så stora heller och Iris rum är redan färdigmöblerat och fullt så det passar inte så bra att de delar rum heller.

  • BrudSommar2006

    Tinga, huruvida det är mjölkallergi eller inte vet jag inte, men att det är något annat också måste ju vara helt klart, det här med febern är ju ett tydligt tecken på någon slags infektion eller något annat som kroppen inte klarar av att hantera. Tycker absolut att du ska åka till akuten om ni inte får hjälp på annat sätt, det här går ju inte, det kan ju vara något allvarligt han går och drar på stackarn och ju förr han får hjälp att bli av med det ju fortare blir han ju frisk igen. Stort lycka till, kommer att titta in här med jämna mellanrum för att se hur det går. Fast den där neodoktorn är allt bra dålig om han inte gör någonting åt det här utan att ni ska behöva sätta er på akuten tycker jag!

  • BrudSommar2006

    Tinga igen, det är klart att man måste vara optimist och jag hoppas så att det vänder nu!

    Izzie, det där låter jätteskönt, att få vara för sig själv lite låter fantastiskt. Vi har ju haft tur som haft barnvakt i omgångar nu, senast nu i veckan. Det får en att minnas hur underbart skönt det var innan vi hade Iris och man fick rå sig själv - hela tiden - jämt! Fast det klart att jag inte skulle vilja byta bort Iris mot det men ändå...

  • BrudSommar2006

    Stackars Iris är dunderförkyld, hon blev nog smittad av lillkusinen innan de åkte härifrån. Nu har vi kommit till hostan, vilket tack och lov brukar vara sista stadiet för henne, om än det mest utdragna, hon låter inte lika hes i halsen längre och den klara rinnsnuvan börjar bli gul snuva. Fast nu är det ju som sagt den där hostan som är problemet, speciellt nu när hon sover, man sitter på helspänn och tror att hon ska kräkas vilken sekund som helst och så vaknar hon till och är ledsen till och från. Hoppas att natten går bra utan att hon kräks så att mina föräldrar får gå upp och byta lakan mitt i natten och sanera henne. Fast då ropar de nog ner oss från övervåningen i och för sig.

  • BrudSommar2006

    Vänner, hur kommer det sig att du per automatik fick göra ett tidigt ul förra gången???

  • BrudSommar2006

    Snigeln, segt med så lång cykel, jag hade ju i alla fall turen att ha 22 - 26 dagar mellan mina försök. Hoppas så att det löser sig för er, någon bara måste ju få till det snart.

    Vickan, lycka till idag!

    Undrar när Tinga kan tänkas titta in igen...? Undrar så hur det går för dem hos läkaren idag.

    AM, det är otroligt vad pigga ni är för att ha liten bebis, ni är ute och äter, har folk hemma, semestrar och har er, för mig var de första åtta - tio månaderna total katastrof! Jag hoppas så att det blir lättare den här gången, vill också ha det som ni har det!!!

  • BrudSommar2006

    Aha, är det dags för kub imorgon för Telis, stort lycka till! Fast det kommer ju säkert att gå bra så väl screenade som jag har förstått att de där donatorerna är.

  • BrudSommar2006

    Jag säger som Lapinette, hus i Stockholmstrakten går ju tyvärr alltid upp någon miljon i budgivningen om det inte är rejäla fel på huset!

    Tinga, nu blir jag förvirrad, bor ni i lägenhet? Har ni inte nyligen skaffat radhus/hus?

    Mrs B, jobbigt med grannflickan!

  • BrudSommar2006

    Jag sitter och försöker komma på vad Iris första ord var och jag är rätt säker på att det var lampa. Rätt vanligt tror jag.

    Lycka till Tinga, hoppas du äntligen får hjälp nu med lillpojken!

    Frejis, det ordnar sig säkert med magen!

    Lycka till med UL Frejis och Telis!

    Tittar inte senare.

  • BrudSommar2006

    AM, jag tycker att det är helt otroligt vad du råkar ut för människor som kommenterar din mage! Mig hände det inte en enda gång efter förlossningen och jag var bra mycket större än du är nu!

    Bra ultraljud för både Telis och Frejis, vad roligt! Fast jag är imponerad att ni kunde se vad som fanns eller inte fanns mellan benen redan nu Telis för jag tyckte att alltihop var väldigt suddigt och så såg man den ju bara i profil. Det hon berättade var armar och ben kunde jag inte riktigt urskilja.

    Lapinette, spännande med nedräkning till semestern och gott med champagne!

Svar på tråden Livets stora och små frågor