Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Muggles, jodå, jag hittade huset, där vill jag bo!!! Speciellt som jag nyligen börjat känna att vårt är för litet så är det smart att satsa på rätt storlek från början! Hoppas så att budgivningen inte går upp för mycket så att ni får det!

  • BrudSommar2006

    Vickan, så du har det klassiska morgonillamåendet, jag mår som bäst på morgonen och sedan blir det värre under dagen! Så fort jag försöker äta något så blir jag oundvikligen illamående en stund efteråt, frukosten går bra men lunch och middag går dåligt och det verkar gälla oavsett vad jag äter vad jag har kommit på hittills i alla fall. Jag tar en tablett precis innan jag börjar äta så har den hunnit börja verka lagom tills illamåendet slår till och tar udden av det värsta i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Tinga, usch ja vad ni måste ha haft det jobbigt, vad skönt att dagen har varit rätt lugn på kräkfronten även om jag förstår att ni inte vågar hoppas på en vändning än.

    Snigeln, vad mysigt med korvutställning! Elsas uppfödare vill att vi ställer ut henne i alla fall någon gång men jag betvivlar att det blir av, kattutställning verkar väl i alla fall inte vara någon höjdare!

    Nehepp, läggdags.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, hos oss verkar utgångspriserna ha gått upp eftersom man inte alltid får samma budgivningar som innan, fast nu tycker jag att budgivningarna tagit fart igen i och för sig. Sedan är det färre hus ute än innan. Det var nog lite segt ett tag med försäljningarna men det verkar ha återhämtat sig nu.

  • BrudSommar2006

    God morgon! Gäsp, Iris vaknar ju tidigt så man har varit uppe ett par timmar redan.

    Oupsie, visst äter jag tabletter i massor men det hjälper bara delvis tyvärr.

    Hos oss brukar budgivningarna gå upp ungefär en miljon oavsett utgångspris vad det verkar, i vissa populära områden mer, för de största renoveringsobjekten mindre.

    Det är möjligt att vår uppfödare kan ställa ut åt oss men han bor en bra bit ifrån oss så jag vet inte om jag orkar kontakta honom och organisera det. Så mycket har han inte pressat oss att göra det heller.

  • BrudSommar2006

    Kängu, har blåser det men inget regn än. Jag är i vecka 14 nu, tiden går, långsamt men ändå...

  • BrudSommar2006

    Snigeln, jo tiden går ju, fast det är fortfarande långt till januari...

    Kängu, vi körde ju med bärsele men effekten var densamma, vi hade inte klarat av någonting hemma utan den!

  • BrudSommar2006

    Vänner, egentligen är det ungefär samma matregler som sist vad jag har sett, att äta mycket fisk är ju bra men det är en himlans massa fiskar som man inte får äta.

  • BrudSommar2006

    Vänner förresten, har du fått hem papper inför inskrivningen, det har jag aldrig fått. Tänk vad olika det är.

    Muggles, nej men vad synd att ni inte tänker bjuda på huset!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det låter som att ni har det fortsatt trevligt trots jetlag.

    Jodå, här har det i alla fall varit oväder, vi var ute och skulle handla mitt i värsta åskan och fick vada upp till fotknölarna i vatten och blev helt genomdränkta, har aldrig varit med om sådant regn förut tror jag, bara för att upptäcka att det var översvämning i köpcentrumet och det var stängt. De stackars människorna som var där inne när det började stod längs kanterna på olika trappsteg och kom inte ut. Mamma satt bredvid Iris, som sov, hela tiden ifall att hon skulle bli tvungen att slita med sig henne ut. Tvn gick när blixten slog ner men resten var urdraget som tur var.

Svar på tråden Livets stora och små frågor