Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    AM, här kan man inte springa ut i någon skog dessvärre, mina föräldrar har rätt mycket mark till sin gård och bara Alvaret på ena sidan men det är ju det att det inte växer ett enda träd här så kommer det någon gåendes så syns man ju rätt väl... Känns inte så kul!

  • BrudSommar2006

    En kollega till mig har en dotter, tror hon är 19 år, som helt plötsligt började se gravid ut. Till sist gick hon till läkaren, som började med att hälsa dem båda välkomna, dvs han trodde definitivt att hon var gravid, och hon bröt ihop och grät och sade att hon inte är gravid men han trodde henne inte tills han fått testa. Sedan visade det sig att hon har en jättestor cysta i magen och efter helgen ska de operera, de måste ta bort ena äggstocken för att få bort den och har ännu inte helt lyckats se i vilken grad den kan ha vuxit in i den andra äggstocken. Fasen vad trist att råka ut för det. Inte kan de titthålsoperera heller utan det blir en stor operation. Stackarn.

  • BrudSommar2006

    Det var ju helt klart lättare att vara gravid och må illa första gången, nu när vi har Iris får man ju inte vila alls på samma sätt. Visserligen känner jag att jag har dåligt samvete för att jag lastar så mycket på mamma, pappa och maken håller på och bygger på huset, när hon egentligen skulle vilja jobba i trädgården och sköta sitt jobb inne lite grand också men vad gör man. Jag klarar varken av att ta hand om Iris eller hjälpa till med maten.

  • BrudSommar2006

    Hej, håller på och läser ikapp.

    AM, vi var på utflykt till Huvudskär en gång och älskade stället! Vi sade då att vi definitivt måste komma tillbaka men det har inte blivit så än.

    Missade att Lapinette stänger ner datorn, jaja, försent att kommentera det nu.

    Vickan, lycka till ute i skogen! Synd att du aldrig skaffade tabletterna för då hade du ju kunnat ta i förebyggande syfte för att inte riskera att bli dålig. Hoppas att ni får fint väder så att du kan njuta av naturen och att det hjälper dig att må bättre i alla fall!

    Snorkis, jo, hemma har vi ju också två badrum men som sagt, man får vara glad att det faktiskt finns ett riktigt badrum på ens sommarställe känns det som.

  • BrudSommar2006

    Håller tummarna för våra BIMare!

    Muggles, samma här, man måste upprepa vad hon säger, det räcker inte att hålla med!

  • BrudSommar2006

    Muggles, vi har inte råkat ut för just det, att Iris är avig mot mormor alltså, men mycket trots är det och man vet inte om man ska sätta hårt mot hårt eller försöka lösa situationen utan bråk och skrik, dvs genom att distrahera eller göra något annat eller vad som nu fungerar.

    Tinga, hoppas verkligen att gastroläkaren hittar något för det här verkar ju jättesegt och kan ju inte vara normalt heller. Jag förstår att det är jättejobbigt för er alla.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, absolut, här är strålande sol och vi har varit till havet med Iris idag. Fast hon ville inte bada, hon ville bara gå runt i vattnet och hålla oss i handen men det var rätt kallt i vattnet i och för sig, 16 grader, trots att det varit fint väder här ett tag nu. Tyvärr har jag sett att det tydligen är sämre väder att vänta nu till helgen, vi får väl se.

    Lapinette, det låter som en härlig början på semestern!

  • BrudSommar2006

    Hm, svårt, maken är strängare mot Iris än vad jag är och hon tyr sig mycket mer till mig. Däremot har hon inga problem att vara ensam med någon av oss som tur är, det har hon inte haft sedan maken var pappaledig.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vilken himla tur med handväskan! Så himla spännande dessutom med huset, när ska ni på visning?

    Vickan, ja det är ju trist om man blir trött kanske, själv har jag inte märkt något sådant alls, fast jag tycker nog att det är värre att må illa och kräkas än att vara lite trött i och för sig.

  • BrudSommar2006

    Muggles, nu blir jag också nyfiken men jag kanske kan försöka hitta huset själv på hemnet, ska se om en stund. Acceptpris betyder att de hoppas på budgivning men att de accepterar det priset om budgivningen uteblir.

    Haha, Iris låga ALLTID och sov vid mitt bröst, jag höll på att bli galen för så fort jag försökte flytta på henne vaknade hon och vrålade!

Svar på tråden Livets stora och små frågor