Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    *vinkar till Ninnis*
    Bra!!!
    Hoppas ni fick en bra kväll med firandet av systern.


    Ninnnis skrev 2009-07-23 14:37:07 följande:
    Oh yes!!! lanovia 08 skrev 2009-07-23 12:12:11 följande:
  • lanovia 08

    Daa skönt att höra att du mår relativit bra och kroppen verkar komma i rätt köl.
    Tack för att ni inte tycker jag är helt knäpp för min känlsighet.
    Jag har ialla fall börjat inse vad grav.hormoner innebär. Råkar någon säga något som inte passar helt så rinner tårarna, vaddå känslig?

    Kan någon reda ut termer för mig lite? Idag går jag in i vecka 14, detta är allstå det samma som 13+1, eller hur? Har någon gång läst 13+0 men tycker det borde varit igår isåfall, eller???
    Jag mår fortfarande dåligt på kvällarna och spyr från och till, hoppas verkligen inte detta tänker hålla i sig hela graviditeten. Jaja skulle så vara finns det många som har det värre...

    Ja jag tror också att Ninnis och Ankan cyklar ungefär jämsides... *visslar och gör Ingis sällskap nere i sanden* (börjar bli tröttsamt att stå här varje månad )

    Ingis kanske skulle ta att testa alkoholfritt någongång, fast om ölen smakar som lättöl vette tusan om den intresserar mig.
    Låter som ni hade en trevlig dag igår. Hur går det för dig med blodsockret annars? Håller det sig innan rätt värde hela tiden?

    Blommis, häftigt! Då är det dags att börja packa snart, när är tanken att flytten skall gå, om allt klaffar??
    *smygskålar med champagne för Blommis (även om allt inte är klart ännu)

  • lanovia 08

    Vilken söt liten lintott!
    Blinka lilla stjärna verkar vara svår för barn. Min brorson hade den som favorit för något år sedan, då satte han på den på piano där den redan var färdig inspelad. Också gastade han fram den med lite omgjord text. "Blinka lilla stjärna där, undra undra är du där..."

    Anbeyond vad spännande med bröllop. Sista tiden innan kan man hinna bli rätt less ja. Jag var nog mest less på alla som tjatade och var stressade runt omkring oss. Men vilken underbar dag ni har framför er!!

    Daa har det så trevligt ikväll.

    Ingis vad bra att blodsockret hållt sig på rätt nivå.

  • lanovia 08

    Grattis på födelsedagen Ingis (en dag i efterskott)!!
    Låter som du hade en kanondag!

    Välkommen tillbaka Ninnis.

    Har haft en strålande helg med hela familjen i stugan. Vilket alltså innebär en helg med syskonbarnen. Dessa söta vildningar. Minstingen ger oss hjärtattack var o varannan sekund, hon skall apa efter allt storebror gör. Med skillnaden att han klarar det, det gör inte alltid hon. Vilda katter får rivet skin.

    Hade tänkt titta in till er igår kväll, men jag avled en madrömskväll. Började med att maken och jag tittade på Marley och jag. Usch vilken hemsk hund men ändå söt. Slutade hur sorgset som helst jag storgrät.
    När filmen var slut var det bara att gå o göra sig av med middagen, var tydligen inget min mage tyckte vare sig jag eller spillevinken behövde. Sedan låg jag plattfall med dunderhuvudvärk resten av kvällen. Somnade i soffan tills maken väckte mig o förlyttade mig till sängen.

    Har fortfarande ont i huvudet, får se om jag klarar jobba hela dan. Problemet är att jag har överspända axlar och inte hittat någon som vågar massera mig. Det finns ett ställe här som tar emot gravida, men de har stängt tills nästa vecka, så jag kan inte ens boka förrän då. Alltså vet jag inte när de har tid med mig.
    Frågan är om jag vågar sätta mig med massagekudde själv hemma om jag bara tar axlarna? Hvidis, skulle du vågat det??

    Jag är ledsen tjejer med min huvudvärk klarar jag inte stå med huvudet i sanden längre, men jag håller tummar och tår och visslar en vacker plusar-melodi.
    Ankan BIM imorgon, och Ninnis någonstans där omkring.
    Och jag vet att Ninnis har gjort den perfekta kombinationen denna månad. Det är så oooooliiiiiiiiiidligt spännande att jag nästan får ont i magen.

    Blommis hoppas det går bra med erat hus. Om du räknar med att de nya ägarna ändå kommer riva det och bygga nytt är det ju dumt att lägga för mkt tid på det.

    Drömde förresten om dig i natt Blommis, du och en utav mina kompisar hade flyttat ihop i ett hus i natt, ett litet kollektiv. Och kompisen hade från ingenstans fått en liten nyfödd, en liten Albin, som var jättestor. Nästan som en 1-åring med en gång.

    Daa jag förstår att det är jobbigt att se alla nyfödda och gravida. Att försöka glädjas med kompisar mitt i sin egen sorg är inte lätt. Men du vet ju att ni kan bli gravida nu, så den klena trösten är ju att ni snart kan komma efter de andra.

  • lanovia 08

    Var det någon som sa något om långa inlägg?

  • lanovia 08

    Oj vad duktig du son du har Blommis.
    Kul när de försöker själva.
    Din son verkar ju nöjd med att få flytta så han kan nog ha lite förståelse för att sommaren inte blev så rolig som den kunde ha blivit.

    Ninnis, du frågar Ankan, men själv då? Några inidkationer?
    Trevligt med konserter att se fram emot. Nyfiken som jag är måste jag ju fråga, vad för hotell skall ni bo på?
    Tråkigt att distansen på veckorna börjar nu igen. Förstår att det inte är så roligt.
    Har ni hört något nytt om hans jobb? Hur länge skall han vara kvar i sthl? Blir det Malmö eller Gbg sen?

    Blommis, jag skall absolut ta mig på massage så fort jag bara kan, helst idag. Problemet är ju att alla har semester. Och sedan skall det ju helst vara någon som kan tänka sig att ta emot gravida. Finns ju kliniker som har anpassat för gravida, bättre bänkar och utbildad personal. Känns på något vis tryggare än att gå till "vem som helst" som kanske lyckas göra något dumt.
    Har hittat ett massageställe nu som verkar ha öppet denna vecka, men de har inte öppnat för dagen ännu. *håller tummarna för att de kan hjälpa mig inom de närmsta dagarna*

  • lanovia 08

    Haha den tar jag fasta på. Kanske är en Einstein som lurar i magen.


    Ninnnis skrev 2009-07-27 12:00:43 följande:
    Lanovia, stackare som mår så dåligt! Om det är till någon tröst så har jag läst att om man mår väldigt illa under graviditeten så får man ofta smarta barn... Därmed inte sagt att man inte kan få det annars, men ändå
  • lanovia 08

    Självklart får du vara med Fjällbruttan.
    Var i Lappland bor du?

    Maken har allt försökt massera mina axlar, men det har gått så långt nu så det hjälper inte med det "lilla" han gör. Behöver någon som verkligen kan mjuka upp nu. Men om axlar är helt ofarligt att massera borde det ju vara helt lugnt att sätta sig med en massagekudde bara vid axlarana tills dess att jag får tag på en massör???

    Ankan, skall du testa imorgon eller?
    Ninnis, då låter vi bli att leta symptom hos dig, hoppas kollegan har rätt. När skall du testa???

  • lanovia 08

    Hurra!!! Jag har fått tid hos massör 16.30 idag!!!!! Halleluja!

  • lanovia 08

    Godmorgon alla
    Massagen igår var underbar! Gjorde sådan enorm nytta, nu gäller det bara att stretcha och hålla axlarna i någorlunda form så jag slipper huvudvärken igen.

    Idag skall Hvidis till läkare angående kejsarsnitt om jag inte missminner mig. Hoppas det går bra.
    Vart har du tagit vägen förresten??

    Ankan, har du testat idag??

    Idag skall vi o träffa läkare, är sagt att innan vi går därifrån skall vi säkert veta att spillevinken lever. Usch blir nervös.

    Någon som vet något man kan göra för att slippa spy? Nu har middagen åkt upp lite väl mkt det sista. Kroppen är konstig, för några veckor sedan kunde jag inte få nog av mat var ju konstant hungirig och nu vägrar den behålla middagarna.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan