Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ohlalalala
    Well done!!!


    Ninnnis skrev 2009-07-29 08:27:00 följande:
    Sådärja, nu har jag bokat hotell också, så vi slipper vara i makens sunkiga (enligt honom) övernattningslya! Här ska det idkas löööööve *
  • lanovia 08

    Härligt Blommis!!!
    HOppas innerligt din beställning mottages denna månad.

    Ankan ok då var det ungefär som jag hade för mig.

    Ninnis, Koster var en bra idé. Vi pratade lite på en natt på Väderöarna, är så fint där ute. Men det är rätt dyrt också. Eller kanske inte dyrt med tanke på att det ingår lunch, middag och frukost i priset med det går mkt pengar.

    Indoor walking verkar som något som skulle passa mig. Jag har använt sådan maskin på gymmet några gånger tycker de är suveräna. Men sådant pass får nog vara för min del till efter graviditet... Gött att du hittat något som passar dig o som inte sliter på knäna.
    Vad kul om du kommer igång o börja rida igen i höst.

  • lanovia 08

    Har bakat scones idag, bjuder runt till alla som vill ha.
    Om ni inte är mätta efter kakan vill säga. *slickar bort chokladen munnen*

    Blommis vad kul för sonen med märket. guldpingvin? Den måste vara ny, eller fanns ialla fall inte på min tid... fast det är iof rätt många år sedan. *räknar förfärat tillbaka och slutar snabbt innan jag når 20 år*

    Ninnis surt att de hade stängt nu, dessa semestertider. Men vi får la hoppas att du snabbt kan få en tid.

    Villemoa välkommen.

    Har någon här varit i Polen någon gång? Allra helst Gdansk. Hur är det där? Hur är priserna jämfört med Sverige?

    Nähäpp nu har inte jag tid att sitta här längre. Jag skall baka klart mitt bröd och förhoppningsvis hinna klippa gräset innan illamåendet kommer och tvingar mig isäng.

  • lanovia 08

    *vinkar till Ingis* Händer det något så skickar NInnis eller jag eller båda ett sms.

    Andbeyond, vad fin du var i klänningen!

    Hvidis kom på att jag glömde kommentera de konstiga människorna du träffat på. Usch!! Fattar inte hur folk kan tro att någons mage bli allmänhetens bara för att det ligger ett barn där i.
    Har glömt hur man gör en sådan där röd supersur gubbe.

    Ninnis, vi kom på Gdansk igår som ett alternativ till bröllopsdagen. Jag föreslog Koster men precis som Väderöarna faller det inte riktigt i smak hos maken, han gillar liksom idén men helst vill ha åka iväg någonstans lite mer på bortaplan än vad västkusten är. Och det är ju relativt billigt att resa dit, boendet var inte dyrt. Problemet är ju att billigt eller inte så går det ju några tusenlappar och vi skall ju renovera vårat badrum i höst (måste göras innan bebis). Svår ekvation.
    Men en fördel är ju om det är billigt i landet också för då går det ju inte så himlans mkt pengar på mat.

  • lanovia 08

    Det verkade billigt när vi tittade runt på nätet. Jaja vi får se.

    Igår var jag jätteduktigt, bakade bröd, var ute i trädgården och klippte gräs, körde trimmer, drog ogräs och klippte sniglar. Mådde med andra ord rätt ok hela kvällen. Men idag får jag sota Ont i magen och allmänt illamående. Skulle helst gå hem o lägga mig, men det står inte riktigt med på repetoaren för idag.

  • lanovia 08

    Nu kommer ett totalt egoinlägg måste bara skriva av mig.
    Om ca 1 år fyller svärfar 50. Familjen vill då att vi skall göra en resa allihop till soligt ställe, typ Turkiet.
    När vi kollat på resor så kommer detta för oss 2 och bebis gå på ca 12000. Till detta får då läggas 1v med mat och annat som kostar.
    Jag kommer vara mammaledig, alltså ca 10 000 kr mindre inkomst.
    Allt detta ger mig ont i magen och totalt magknip. Jag fattar verkligen inte hur vi skulle kunna ha råd med detta.
    För min del är det iof knappt något som skall planeras o bokas förrän barnet är ute o fått ett namn (så biljett kan bokas) o vi vet att det är friskt o klarar av att resa när det är endast 8 mån.
    Men detta lugn verkar ingen annan vilja ha.
    Maken tycker bara att vi kommer nog inte ha så ont om pengar som jag tror. Nähä? Men det är ju inte precis så att vi har massor med pengar över på den inkomsten vi har nu. Bebisar brukar som bekant inte vara helt gratis heller.

    Vet inte vart jag vill komma med inlägget måste bara skriva av mig. Någon får jättegärna tala om för mig att jag bara är negativ och att detta såklart inte är något problem. Men det krävs en motivation också, men än att jag skall sluta oroa mig.

  • lanovia 08

    Ankan skönt att höra att det är fler som är sega, vi har inte ens framkallat våra bröllopsbilder än. Eller jo 20 st som vi framkallar på prov innan vi skall ta resten. Men än har vi tid på oss innan det gått ett år.

    Jobbigt med himlar som skall öppna sig vid fel tillfälle.

    Hvidis, tack för din förståelse. Jo visst flyger barn gratis, men jag skrev med det ändå för de kostar ju någon minimal slant på hotellet.
    Är väl kanske grav hormoner som spökar, eller så är det bara rent förnuft. Dels vill jag inte planera in en för stor resa innan jag vet vad det innebär att ha barn och vet vad just detta barn går för. Nej jag tänker inte bli en nojjig mamma som bara sitter hemma och gör barn till ett stort problem. Men ibland behöver man ta en sak i taget.
    Sedan är det ju pengar som oroar, jag tror absolut vi klarar vår vardag även om vi får tänka oss för när vi har föräldrarpenning. Men en vecka till solen??
    Visst skulle jag kunna stanna hemma och det gör jag kanske. Men det blir isåfall genemsamt beslut som innebär att maken också stannar hemma
    Pratade precis med honom i telefon så nu känns det lite bättre. Han var jätteförvånad över hur mkt pengar vi kommer förlora i månaden. Även om jag sagt detta till honom förut (ca 20 ggr) så verkar det ha gått in först idag.
    Så nu har vi enats om att vill de andra boka och planera redan nu får de göra det. Vill de ha med oss får de hitta på något billigare alternativ eller vänta tills barnet är här och vi har bättre kolla på vårat liv och ekonomi.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan