Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    *visslar med Hividis*

  • lanovia 08

    Oj såg just hur hårt det lät när jag skrev att stannar jag hemma så gör maken också det. Lät som att jag minsann kommer tvinga honom att vara hemma om jag skall vara det.
    Men jag känner honom tillräckligt väl för att veta att han aldrig skulle åka utan mig och spillevinken. Jag skulle nog knappt kunna övertala honom till det.

  • lanovia 08

    Undrar hur det går för Blommis idag?

    JAA jag vill också att ni blir gravida. Men snart så det är jag säker på.

    Vi vill absolut resa med barnen. Vi har redan pratat på det många gånger att vi skall ta med dem runt i världen och inte bara sitta hemma och tycka att barnen är till besvär.
    Men jag orkar verkligen inte tänka så långt nu. Som jag känner det nu vill jag
    1. Göra något mysigt med mannen när vi har bröllopsdag (behöver en resa/upplevelse med bara honom nu och inte 11 pers på en segelbåt)

    2. Vara gravid och njuta av det. Bara ta vara på den här tiden som jag och älsklingen har framför oss.

    3. Föda barnet (fast det vill jag iof inte men det måste jag väl för att få det)

    4. Komma hem i lugn och ro, börja amma. Lära känna barnet. Komma in i de nya rutinerna.

    5. Nu är jag säkert rastlös nog till att börja planera resor åt alla håll och kanter så långt pengarna räcker.

  • lanovia 08

    Bruttan jag tar gärna emot restips senare.

    Ninnis, så långt som att kolla avbokningsmöjligheter har jag inte tatt mig eftersom jag vägrar ta planerna så långt.

    Tror jag blivit lite skadad. Mina föräldrar förlorade sin första son när han var 1år och har en kompis som födde ett barn med syrebrist. Det barnet verkar må bra nu men det har ju inte varit komplikationsfri start. Därför vågar jag inte planera för långt innan jag ser att barnet har 10 fingrar, 10 tår, ett hjärta som slår och kan andas.

  • lanovia 08

    Hvidis förstår att det är surt att inte få föda vanligt när det är det du ställt in dig på. Men som Bruttan sa, vi får vara glada för att kejsarsnitt finns. Nästa gång får du förhoppningsvis prova på det.

  • lanovia 08

    Blommis, du tror inte det går att få poliseskort annars, så att spermierna kommer snabbt fram?
    Ja man kan ju undra varför de inte har spolat äggledarna tidigare. Känns som man borde börja med att ta bort hinder på vägen och sedan behandla.

    Andbeyond, skruttan att det var så tidigt du skulle till Malmö. Jag skall dit 2-4 okt. Skulle gärna träffa träffa "alla" och se nyfödda då. Men vet inte rikigt hur jag har det med tiden.... vi får la se när de närmar sig.

    Hvidis, stackars maken. Lite komiskt hade det varit om han kom med blåmärke till jobbet idag.
    Appropå det vaknade här om natten av maken slet i mina trosor. När jag frågade vad han gjorde sa han bara "ja men stolpen är ledig nu" också fortsatte han sova. ????? Öhhhh????

    Bruttan mysigt med en tjejkväll bara du och bästisen.

    Appropå mina resebekymmer. Känns skönt att höra att det inte bara är jag som är konstig. Det löser sig ju förmodligen, viktigaste är ju att mannen är med på mina tankar och också känner att det kan vara bra o vänta. Sedan att han ändå inte alls tänker som jag. För honom finns inte det där att se så allt är bra med barnet, för så kan man enligt honom inte tänka.
    Men känner mig bara så egoistisk, resten av hans familj är ju på och fastern med man skall med. De vill ju planera och boka, de vill ju göra en dyrare resa ner till solen.
    Men jag vill inte lägga alla pengar på en vecka i stranden. Jag vill ha pengar kvar så vi kan åka till fjällen när barnet är ett år. Tycker det är tråkigt att inte komma iväg dit nu. Men antar att fjällen som höggravid inte ger så mkt. Och inte heller någon bra idé med en 1-2 mån gammal bebis.
    Men hur mkt har jag rätt att styra och ställa?

  • lanovia 08

    Ja det lyckades du bra med.


    Ninnnis skrev 2009-07-31 10:21:32 följande:
    Vilket färgglatt inlägg jag fick till
  • lanovia 08

    Bruttan har ni plats för 2 vuxna, en bebis och en hund??
    ha det så trevligt på pensionärsträffen.

    Leksi, det är ju just det som gnager. Jag vill resa bara vi. Men samtidigt är det ju en stor dag för svärfar som vi inte vill missa. Jaja vi får la se, i slut änden har vi kanske inte råd att röra oss så långt på föräldrarpenningen. De mesta sparpengarna gå ju åt till huset.
    Nu skall jag sluta älta detta. Vi kan o vill inte boka något förrän nästa år när vi ser ekonomin och har vårat barn i famnen. Vill de inte vänta så får de tvara så, vill de vänta så får vi lösa resten när det är dags.

    Leksi, det är samma folk till viss del. Eller familjen är ju den samma men övrigt folk är nog utbytta tror jag. Men man vet aldrig för mamman verkar vilja dra ihop mkt folk.

    *håller tummarna för Blommis* Vad bra att ni fick behandling igår när du kände så starkt att det var dags.

    Hur går det för Ankan? Indianer ännu?

    JAAA!!! Fram för fler bebisar!

    Vad har hänt med Ore förresten? Längesedan vi hörde något från henne.

  • lanovia 08

    Alkoholfri snaps lät rätt menlöst.
    Fast det är för att jag tycker snaps oftast är äckligt som bara passar typ vid sittningar eller andra fester där målet är att bli glad.

  • lanovia 08

    Ankan köp ett digitalt test om du är osäker. Där kan du inte misstolka resultatet.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan