Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    passionsblomman skrev 2009-06-26 15:07:39 följande:
    Jodå den rullar ju, men man kan ju konstatera att i veteranbilar finns ingen ac och det är 2 mil att åka enkel väg, så man hinner bli varm i den lilla plåtburken.Usch nu kom jag att tänka på den gräsliga nyheten om pappan i Danmark som glömde sitt barn i bilen så hon dog...
    Ja det var ju hemskt...HUR kan man glömma sitt barn?! Undrar hur den relationen kommer att gå.....tror ni man kan reparera förhållandet efter en sån sak?
    Usch o fya mig.....

    Blommis: Ja det är ju en sträcka som hinner bli varm......hänga ut genom fönstret som en hund?! Kan bli MKT protein på den trippen!
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-06-26 15:51:36 följande:
    Måte bara prata lite bebis.... Tycker mig kunna märka att hennes nervsystemhar utvecklats. Hon verkar så nyfiken där nne och jag får reaktioner hela tiden . Gulligast var ju i morse när jag vaknade och la händerna på magen och sa godmorgon, då böjade hon plaska runt där inne som en illbatting!! Behöver bara lägga händerna på, när hon är vaken, så pressar hon emot så att jag nästan kan hålla henne i handen... *hjärtar*min b¨stis ringde precis och spontanbjödin oss på trädgårdens skörd i kväll! härligt!
    Åhhh så ljuvligt! Smälter!

    Fladderbuset sparkar o bankar än så länge inte så jättehårt....mer buffande....o glad är jag för det!
    Högra sidan på magen är busets favo-hörna.....kan känna att den lägger hela ryggen mot där....så mamma kan smeka!
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-06-26 16:26:57 följande:
    Ja äntligen är den här varma arbetsveckan slut så man kan gå hem och njuta av det fina vädret! Nu ska jag bara stänga ner här på jobbet och cykla iväg och äta middag med en av mina bästa kompisar som jag inte har träffat sedan bröllopet. Ska bli såå kul! Och som tur är verkar ju det fina vädret hålla i sig över helgen så det blir nog premiärbad! Härligt!Åh åh, vad mysigt det låter Hvidis och Ingis!! Vill också...Ha en härlig sommarkväll allihopa! Och trevlig semester Ninnis!!
    Ja det är mysigt....än så länge....snart är man väl blålilagul invärtes!

    Ninnis: Tjoohoooo SEMESTER!!! Såååå göttigt!

    Lanovia: Ja fundera du på sushi eller inte.....det gjorde jag osså....en YTTERST kort stund!! Men jag äter det iofs inte så ofta....tyvärr!

    Om vi bara väntar ett par år så är det säkert HELT andra saker man får o inte får äta.....så jag försöker kör efter sunt förnuft, allsidig kost o lagom är bäst....utom när det gäller Marabou helnöt...där är jag besinningslös! Får helt enkelt unvika att gå förbi den gången i affären....

    Nääää nu vill jag åka hem o titta på de fina bebiskläderna jag köpte....misstänker att jag fick två filtar till priset av en....hmmmm....tyyyckte jag såg 2 tvättlappar när hon hade grejorna på kassadisken.....men bara en prislapp...hmmmmm.....sicket kap i sådana fall!
  • ingenjörsbruden
    Daa skrev 2009-06-27 12:47:50 följande:
    Vi lyssnade lite på matchen på väg till biltema (åkte dit med mina föräldrar. Bad att få åka i framsätet med motiveringen att jag blir lite åksjuk, för jag har en bebis i magen. Det tog lång tid innan mamma insåg att jag inte skämtade ) och då stod det 3-0, så det kändes inte så jobbigt att inte lyssna vidare. När vi handlat klart och slog på bilradion igen och hörde resultatet 3-3 började pappa och jag att skrika. Fort hem för att titta på teve. Jo, jag är visst i tionde veckan nu, 9+1 heter det visst också. Mycket att lära sig nu Ska berätta för resten av arbetskamraterna också.
    Daa...hihihihi skulle velat se din mammas min när hon hörde motiveringen! Såååå gulligt!

    Det där med veckor o så....BM räknar bara fullgångna veckor....så jag brukar alltid säga att det är 29+2...men visst är du "i" vecka 10.

    Tyvärr var det inte två filtar....attans.....o den kostade liiiiite mer än vad jag trodde....kollade på fel valuta! Hahahhaha.

    Blommis: vilken runda! den där glassen lät rätt gott....hmmmm!
    Nutrilett? URK på burk....det var verkligen ingen favorit hos mig....men att få liiiite hjälp med några cm är ju rätt skönt......men jag tycker Herbalife är bättre....både godare o innehållsmässigt.....men de är dyrare har jag för mig.
    Mikis använder alltid cambridge.....vilket hon tycker är godast.

    Vilken MATCH!! Helt otrolig upphämtning! Det är verkligen en bragd....o vilken jäkla stolpe till att stå precis DÄR!!!!
    Rent spelmässigt så var ju sverige VERKLIGEN värda att vinna....synd att det ska bara bedömmas efter antal mål /straffar... Nåja....bra match var det o jag ser fram emot Ninnis clownnäsa, pippilotter o glasstryne!

    Nu ska jag ta en bok o gå ut i solen en stund!

  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Skönt att ni är sams igen...de där attans hormonerna har inte så bra inverkan på humöret alltid.... o va gulligt med ihoptvinnade morötter! Trist med testet...men o andra sidan så kan du få njuta av lite semestervin o öl....*försöker tänka positivt*

    Blommis: Hmmm känner inte igen det där spelet....men varför skulle JAG spelhataren göra det eg?! Hahahahhaha
    Låter SÅ underbart med bad med sonen!

    Idefixen: Då blir det tätt mellan busungarna! Då är man väl ute ur blöjträsket förhållandevis fort....förhoppningsvis!

    Gick ut o satte mig i solen igår.....SÅ härligt!
    Fick faktiskt färg(=brun) efter bara 1,5 h!
    Jag som annars tendenserar till att bli röd i början....tror det beror på Thailand...där vi laddade upp våra pigment ordentligt! Ser verkligen fram emot att få bli brun för en gångs skull!

    Blodsockervärdena verkar helt ok...o ligger faktiskt inom gränserna! Så jag har faktiskt unnat mig både glass o liiiiite helnöt ihelgen! OCH jorgubbar! Mmmmmmm

  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-06-28 11:26:44 följande:
    God morgon! Här är det fullt indiankrig här med....funderar också på att åka o bada. Det är vaaaarmt!Skall försöka klippa gräset först bara...Denna gången var cykeln 31 dagar, dock kom de 14 dagar efter äl! Så lite punktliga är de allt...Jag satsar därmed också på ett juliplusssss!Ha en härlig dag mina damer!
    Va skönt Ankis att cykeln verkar punktlig! Tror att indianerna har läst på sin tidtabell!

    O va jag håller tummen redan för tre julipluss!

    Tvättade de nyinköpta bebiskläderna!!! Naaaaw så små o gulliga de är! Köpte en fleeceoverall i strl 62 (2-4 mån) o det är ju fladderbuset i nov-mars....grå fleece utvändigt med en stjärna på bröstkorgen....två dragkedjor som man kan dra ner ända till fossingarna. O på huvan så är där två små söta öron!

    Satt igår o kunde se hur buset levde runder i magen....har inte kunnat/hunnit se rörelserna utanpå magen! Rätt fräckt!

    I morgon ska jag besiktiga bilen....gulp....hoppas verkligen inte den får anmärkningar....men den är nyservad så den booooorde gå igenom utan problem....blir spännande!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-06-28 11:46:18 följande:
    Lycka till med bilen, Ingis! Fladdra lite med ögonfransarna och puta med gravidmagen så går det nog bra, ska du se
    Haahahahah precis så brukar jag gör....iofs utan gravidmagen...hehehehe.
    Fick anmärkning när maken följde med förra gången...hahahaha så han får inte följa med fler gånger!!

    Morötterna lät verligen supermumsiga!! O ÖL!! *sluuuuurp*
  • ingenjörsbruden

    Hejhej flickor!

    Bilen gick genom besiktningen! Kjol o linne gjorde kanske susen.....hahahahaha

    Hvidis: Bra resultat med viftande ögonfransar! *high fivar*
    Va kul att du hittade en klänning! Den låter jättefin! Synd på mannens slipsjagande...hahahhaha men gulligt!
    HAI är SÅÅÅÅÅÅ gott! *dreglar*
    MÅSTE ta en tur om där på semestern!

    Kan osså tipsa om en liiiiiten italiensk restaurang i malmö....som bara serverar dagens o catering....Di Penco som ligger på roskildevägen 3....de har SÅ HIMLA GOD italiensk mat!! *SLURP* o efterrätter!!!! Tiramisu....*mmmmmmm*
    Fasen nu blir jag superhungrig!

    Hmmm....illamående under indiananfall...hmmmm....har inte hört ngt faktiskt....låter skumt......visst kan hormonerna jäklas.
    Men det finns ju faktiskt de gravida som haft blödningar regelbundet under graviditeten....men hur pass vanligt det är vet jag inte.

    Daa: Blodsugande varelser är INTE skojigt.....skönt med paus ute i det fria ändå!

    Blommis: Va härligt med riktig bad-dag!

  • ingenjörsbruden

    Ankis: Kanske någon bacill du fått i dig?

    Ninnis: Skönt att du fick recept på pergon....förstår att du inte vill gå till henne i framtiden....kanske kolla upp någon annan som verkar bättre? Booorde ju inte vara några som helst problem att byta bm tycker jag....

    *håller tummen stenhårt för julipluss*

    Ja var tog den fina solen vägen?! *spejar runt*

    Märks att semestertiderna är här....inte så många inlägg....

    I morgon ska maken på Depeche-konsert.....o så har jag ingen dator så jag kan sällskapa med er på kvällen....snyft!

    På fredag ska vi på profylaxkurs!! Ska bli kul!

    Har luskat o letat lite info om gravidetetsdiabetes.....finns inte så många jättebra sidor....många har olika värden osv....förvirrande.....men den infon jag hittade i komb med det diabetes-bm sa så har jag nog finfina värden på blodsockret....tycker tom att det är kul att testa nu....ser ju att kosten påverkar massor.....3 skivor fransbröd är INTE bra..hahahahaha....men det visste jag iofs redan!

    Så jag tror inte det är några större problem för fladderbusets tillväxtkurva.

    Blommis: Du är väl inte forfarande ute o badar??

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan