Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-29 23:25:54 följande:
    Oj, jag berättade ju iinte klart...vi har alltså varit på badplatsen från 11 till 20.30och ätit alla mål där, inklusive grillning. Just ja! Vi hade yoghurt också.. Iallafall har jg trots att jag smort mig med faktor 30 2 ggr, delvis suttit i skuggan och haft t-shirt i omgångar-ÄNDÅ bränt tuttarna. Fast inte så mycket men det är bra att vi ska till stan imorgon så huden får vila sig. Jag och sonen ska klippa oss.Jag har lyckats hamna i bråk också nu igen för att jag är oförbätterlig vad gäller att säga till när folk beter sig som idioter.Jo, jag fattar att går man fram till den kategorin människor som dels tycker det gör som de vill och dels inte diskuterar saker en och en utan det blir hela släkten skrikande kvinnor mot en samtidigt, så kommer man alltså att bli skriken åt och kallad saker.Det hjälps inte. Jag har yttrandefrihet i det här landet och utan att kalla någon något eller skrika så har jag framfört min åsikt att valet att köra in sin bil PÅ sandstranden mitt in bland barnfamiljer och badlakan, inte i mina ögon är ett särskilt intelligent val.De blev jättearga för jag "skrek och var jävligt oförskämd och borde säga tilltrevligt"Varför ska jag säga något trevligt när ni gör dumheter? frågade jag.Snubben som var den som körde bilen kom och så blev det ännu gapigare, för de skulle ju tvinga mig at "sticka" och allt vad det var.Vi har haft ett långt och allvarligt snack om våld, konflikter och vad vi gör när och hur vi ska göra det i framtiden, jag och min sambo.Saken är nämligen den att jag på allvar anser att ger man bara efter och fegar ur och bara retar sig i tysthet och möjligen ventilerar sin irritation inom 4 väggar på en fest ibland eller så, då har man gett upp rätten att vara med och forma sin värld så som man själv tycker den ska vara. Tycker man inte att man ska kasta sopor över hela starnden, elda upp soptunnorna och köra bil på stranden, ja då får man väl säga ifrån, ÄVEN om man blir kallad saker och det blir lite adrenalin.Inte så svenskt har jag märkt och folk tycker nog det är JAG som är besvärlig för att jag "ställer till bråk".Fast rätt ofta säger folk efteråt"Jag tycker precis som du"Känner ni någonsin att ni vill spöa folk?För att de är helt dumma i huvudet? Jag är kanske inte riktigt normal, men jag kan tänka mig att spöa upp både en och annan...
    Ojojoj!! FAJT!!! *tar på mig boxhanskar o tandskydd....en madrass om magen.....nu jädrans*
    Håller med dig, Blommis....man KÖR inte in på en badstrand OM man inte har specialltillstånd tex handikappade.
    Men det finns MÅNGA stolpskott i vårt samhälle....man blir bara så jäkla mörkrädd....TÄNKER folk inte över huvudetaget? Respekt o hänsyn mot andra?? FINNS inte det längre?
    Maken berättade om en jobbarkompis igår....hon (ensam tjej på byggarbetsplats) hade varit ute o sprungit i en grönområde som heter Bulltofta i Malmö.....ligger gaaaanska nära Rosengård....o när hon sprang sin runda där så blev hon jagad av ett gäng tonårskillar som kallade henne för hora osv....
    Alltså hallå....bland dessa tonårskillar så är ju RESPEKT JÄTTEVIKTIGT....o de VILL ha det....men fasen....de förtjänar det def inte o då FÅR man inte respekt.....SUCK!

    Tyckte du gjorde rätt som sa ifrån....men jag förstår herr Blommis inställning....tyvärr så vet man ju inte hur folk är funtade....o då kan det ju komma fram en kniv eller andra vapen....

    Problemet med en vanlig fajt....ja...gammaldags knytnävsslagsmål mano a mano....det finns inte...det ska sparkas o användas tillhyggen o alla mot en....vilket verkligen suger.....för jag skulle OSSÅ vilja puckla på någon av de idioter som man stöter på ibland. Gud ska veta att de skulle behöva en rejäl omgång stryk om inte annat......*slår ridspöet i handen o funderar o drömmer om hederliga fajter*
  • ingenjörsbruden

    Blommis: Skulle så himla gärna ha velat vara med på er picnick!! Vilken matfest!! *dreglar* Det kallar jag picknick!

    Igår em mådde jag osså illa....blev så vaaaarmt på kontoret.....phust

    Köpte jordgubbar på vägen hem....mmmmmm

    Väl hemma så hög jag katten o en tjock bok o gick sen ut o satte mig i gräset bakom huset...ssåååååå skönt....o tissetotten tycket det var rätt mysigt han osså....låg o käkade gräs o myste bakom min rygg.
    Han verkar känna av att jag inte är intresserad av att gå på upptäcksfärder så som vi gjort innan...men han är helnöjd med att få komma ut en stund.

    Fick skjutsa maken in till Malmö för han hade missat bussen o så hade han ett tidigt möte.....märks verkligen att det behövs semester för oss. SÅÅÅÅÅÅ svårt att komma upp ur sängen på morgonen!
    Fick ett helvirrigt blodsockervärde efter frukosten.....som var högt.....tog om testet när jag kom in på kontoret...10 min senare....o då var det superbra.....jäkligt skumt.

  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-06-30 09:31:54 följande:
    Hehe....you go Blommis! Klart man inte kör in på en strand så där bara...!Blev lite upprörd i morse, då en snubbe snodde min tågplats mitt framför ögonen på mig. Funderade på att sätta mig bredvid men han tog sån tid på sig så jag fortsatte i stället.Han hade gått hela tågvagnen fram, så han hade gott om tid att ta en annan. ...grrrr...ingen gentleman alltså...jäkla datornörd! Finns många tokiga människor på tåget måste jag säga....lite komiskt ibland....Mmmm jordgubbar....frossar varje dag från egna landet!! Har nog aldrig ätit så här mycket! hehe
    Du skulle haft en tegelsten i handväskan o drämt till honom i skallen....sicket hyfs! *hmpf*

    jordebääär e bara så himla GOTT! Frågade tanten som plockat gubbarna hur länge hon trodde det fanns gubbar kvar....ca 2 veckor...så passa på att NJUTA nu!
  • ingenjörsbruden

    Ankis: Ja det skulle du gjort!

    Blommis: Ojdå....farligt med fulla tanter.....hahahah hoppas att kollegan förtjänade det....


    Leksi skrev 2009-06-30 11:02:54 följande:
    och Hvidis, måste vara jobbigt att vara höggravida i den här värmen! Pust! Fick precis mail från en kompis som hade BF igår och hon kunde inte ens åka och svalka sig i sjön för hennes gravid-bikini hade blivit för liten nu. *stackars*Nehej, nu måste jag jobba vidare.
    Det är så surt när det inte passar.....hoppas att mina bikinisar passar....mina vanliga trosor passar fortfarande så bikinisarna booooooorde passa...hoppas hoppas!
    Hahaha nä än så länge så är det inga större problem med värmen.....maken tycker det är jobbigare än vad jag tycker det är.....jag känns nästan kall jämfört med honom....hihihi han är min heting!
  • ingenjörsbruden

    Blommis: håll i öronen så ni inte blir mer klippta än vad som var tänkt!
    Ha en trevlig tripp till stan o ät rejält med glass så ni inte blir för varma!

    Hvidis: Åhhhh lilla gullia stormuffin!! Va bra hon växer! Snabbjäst eller?
    Stödstrumper är INTE skojigt...funkar dåligt med kort kjol eller shorts... men gör under för svullna ben..... hahaha....liiiiite Stig Hellmer-varning hade det blitt med shorts o stödstrumpor!! Undrar vad maken hade sagt om jag hade haft det.....han hade nog garvat ihjäl sig...med livet som insats!

    Skönt med sista jobbedagen! Nu kan du boa fullt ut o vila upp dig ordentligt!
    Vilken dröm! Kom din man o tröstade dig på riktigt eller var det som du drömde?

    Ikväll är jag eg gräsänkling.....våldgästar syrran istället!
    Ska slinga hennes hår o spana in deras husvagn....ska kolla om de köpt matchande träningsoveraller osså....
    Maken ska ju på Depeche-konsert ikväll....ja de kommer nog inte att frysa.....

  • ingenjörsbruden
    Daa skrev 2009-07-01 12:21:01 följande:
    Det blev inga goda nyheter. Lilla Baa blev sex veckor och nu är det bara att vänta på att kroppen tar hand om det.För tillfället känner jag mig bedövad. Har gråtit några skvättar, men har inte alls samma ångest som igår. Det är skönt att veta, även om en del av mig är förtvivlad för att hoppet är borta. Jag behöver inte vara rädd längre. Det finns inget att vara rädd för, för det har redan hänt. Nånstans känns det lite befriande. Maken och jag kan sörja vår bebis och sen kan vi gå vidare. Men nog väntar många tårar idag och framöver. Det känns bra att ni finns här. Jag ångrar inte att jag berättade igår, även om jag tvekade. Ni har varit till stort stöd. Tack Hvidis, för din historia. Den är hoppfull Nu är jag hemma från jobbet, för då kan jag gråta när jag vill.
    Åhhh Daa....skulle bara vilja krama om dig medigenast! Blir som de andra helt tårögd o sorgsen...
    Det är tydligen väldigt vanligt med missfall....men folk vill inte prata om det öppet....tyvärr.
    Hoppas du känner att vi finns här om du vill o behöver prata.
    *kramar om igen*
  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Intressant med oljorna....får kanske behov själv snart... Skönt med mammaledighet! kom ihåg att ta det lite lugnt osså... Spännande med fink-vistelse!

    Blommis: Vilken dag!!! ÄR så roligt att gå till frissan o sen få känna sig supersnygg!
    Trist med bilen o värmeslaget.....tur ni har mälaren så nära!

    Ankis: Konserten var visst bra......han är inte såååå förtjust i senaste skivan heller.....Men det var kalabalik på tåget hem.....folk drog i nödbromsen flera gånger....så tågresan från köpenhamn-Malmö tog 2 h!!! o sen fick de ta taxi hem.....Maken fick 4 h sömn o var bakfull som han brukar vara efter tur på stan med grabbarna.....suck!
    ÄR så härligt att höra att han trivs bäst hemma hos mig....han har bokat plats för att sova i mitt knä i kväll....hahahaha....kan ni se en nästan 190 lång karl ligga med huvudet i knäet på sin gravida fru.....ja så långt är det inte så knasigt.....men i en 2-sittsig soffa med höga armstöd!?! Hahahahaha han är söt!

    Ninnis: Ohh va härligt det låter med cabe o bad i havet!!!! Kan nästan se dig framför mig med en schalett om håret o fräsiga solbrillor a la Jackie Kennedy eller Monroe! B-)

    Har varit på spec-mödravården fr 9-14.....JÄTTE-spännande....NOT!
    Pratade med en dietist....som inte kom med andra restriktioner än att om blodsockret blir högre så kan jag prova andra frukost-alt....ok....tack! Hahahaha kändes nästan som att jag kunde mer än henne....blir ju en del man läser på när man ska köra GI.
    Läkarna hade inget att säga direkt.....mina värden var ju bra osv....var på huvudläkaren om att jag misstänker att värden vid sissta glukosbelastningen togs för tidigt....o det verkar som att jag/vi kan förhandla oss till att få komma till patienthotellet om värdena ser bra ut.....känns hoppfollt!
    BM mätte o lyssnade på fladderbusets hjärtljud o hon var såååå nöjd så! Magmåttet ligger precis vid medel....så jag är rätt nöjd!

    Nu ska jag bara jobba lite osså!

    på er alla o en BAMSEKRAM till Daa

  • ingenjörsbruden
    Daa skrev 2009-07-01 14:46:03 följande:
    Tack igen för alla kramar och snälla ord. Det värmer och hjälper (även om jag just nu har lite svårt att ta in att det gäller mig). Kram på er alla.
    Låt det ta sin tid o gång, Daa.

    *KRAMAR*
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan