Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hhahahaha ni borde se detta.....maken DAMMSUGER sin tempocykel!!!

    *virrar på huvudet o funderar på hur det ska gå när vi har en batting som KRÄVER en massa tid o energi....guuuuud så DAMMIGA cyklarna kommer att BLIIIII*

  • ingenjörsbruden

    Hejom fejom faddiradera!!!

    Herreguuuuuuud va ni skriver!
    Känns ju som jag missat MASSOR!

    UL idag gick bra! Alla värden superduper-OK...fladderbuset väger nu 2023 gr! O ser ut att ligga på lagoma 3500 gr vid förlossningen!
    Hihihihi frågade om det gick att se ngn snopp på vår batting....men snoppar brukar de tydligen inte se så ofta....däremot pungar såg de ibland!
    Dock så gissade bm på en flicka men det skulle vi ta med en nypa salt!
    Är nog kanon för mig att tänka på....så jag inte säger han o honom hela tiden!

    Nu ska jag läsa in ett antal sidor att läsa....snart tillbaka!

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Wiiiiiiiiiieee!!! Ohhhh va spännande!! Punchveranda!!! Mmmmmmm!
    *kommer med kanon, softairgun, hagelbössa, piskan o småstenar (kastas näv-vis på dumma fåglar eller plåttak....så sticker de....ett tag....make my day, birds!!!! Moahahhahhahaha*

    Emelieca: Välkommen hit! Jag har redan ett fladderbus boende i min mage....är idag i v 32+0. Är byggnadsingengjör med sadiska drag ...assisterar oftar här i tråden med min piska o e nog (?) sextokig....iallafall nu när jag är gravid o har kroppen full med hormoner o blod!
    Finns en bit utanför Lund o ska i nästa månad påbörja vårt husbygge! Japp....ALLT på en gång!
    Fladderbuset är beräknat till 090909.

    Daa o Leksi....bara en dag kvar!!! Hang there! Skönt att få sluta liiiiite tidigare sista dagen!

    Ninnis: Ohhh va mysigt med vandring o kanoting! MKT hudkontakt o smek o massage ska utsöndra Oxytocin....eller hur det nu stavas!

    Hvidis: Men vännen....inte göra för mkt!!! Du skulle ju ta det lugnt o vila! Hoppas att du har det mysigt med vänninan o co.
    Det är mkt som man inte tänker på med barnsäkerhet.....busungarna har en lustig förmåga att hitta saker/sätt att slå sig på.....hoppas att du hann säkra lgh!
    Ngt motiv klart för sista tatueringen?

    *vinkar o kramar på andbeyond*

    Var hos makens barndomskompis i deras nya hus! Mysigt med grillat o mys! Tre barn....15 år, 4 år o 1 år = full rulle!
    O så klart så blev de minsta övertrötta o supergnälliga.....fladderbuset tyckte det var mkt intressant!

    Kom i säng 2 i natt o kunde sen bara sova i 3 h....suck....ngt trött inför UL men kroppen har nog redan börjat ställa in sig på att klara sig på kortare sov-pass.

    Pratade med diabetesläkaren i går....o han tyckte att mina värden var helt ok när jag förklarade varför 2 värden var förhöjda.

    Maken dammsuga mig....hehehhehehehe jaaaaaa det hade inte varit dumt om han hade lekt dammsugare på min kropp....*Mmmmmmmm*
    Hahahaha...ja han kommer nog att ha hink, mopp o handdammsugare redo när han ska mata fladderbuset!
    Skulle ialláfall inte förvånna mig!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-16 22:18:28 följande:
    Det ÄR alldeles underbart och det har tinnar och torn och kakelugnar och punschveranda!
    Riktigt drömmslott!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-17 11:09:58 följande:
    Aaaaah NInnis! Det är längge att vara borta från oss!Var i cykeln är du själv just nu egentligen?
    Mitt i ungefär....därför extra viktigt med dubbelgnugget!

    Ninnis: STOOOOOORT GRATTIS I FÖRSKOTT! *kramar o bjuder på jordgubbstårta*
    Härligt med paddlingstur!

    Blommis: Låter som att ni kompletterar varandra rätt bra! Hoppas hoppas hoppas hoppas på ALLT!
    Kanon att ni snackar ihop er nu innan budgivning osv.....tror det verkar vara en bra stategi!

    Daa: Nää än så länge så är inte insulin aktuellt.....de höjd värden jag haft har jag verkligen haft koll på o vetat exakt orsak....smågodis, efterrätt osv.....o DÅ är det inga problem....värre är det om man får chockvärden efter en sallad tex. Så so far so goood...
    Härligt med semester som står för dörren.
    Men ni kan väl mysa lite ändå....det är väl penetration som ni bör undvika eller? Jag hade nog klättrat på väggarna....hahahahaha....men det är ju jag det!
    Hur länge är det karantän till?

    Idag står en kvällstur till stranden på schemat....så gött....denna gången SKA jag gräva en håla o lägga magen i o njuta av horisontalt läge på mage en stund....knasigt vad man kan längta efter vissa grejor!
  • ingenjörsbruden
    Så är äntligen semestern här för Daa o Leksi!

    Allt som man INTE får eller BÖR göra blir alltid mer lockande....tex tänk inte på blått.....

    Det är en kort tid i ens liv när man är gravid....så (nästan) alla uppoffringar känns helt ok att göra!

    Blommis: Fejomfejom dammidammidags...trallalalalalala.....funderar på en lövblås.....hade kanske varit ngt....maken dammsugade sin mobil i morse.... Hahahhaahhaha
    Går allt bra med utresning/fixning i huset?
    Vad står nu först på köpa-nytt-hus-dagordningen? Var det banken ni skulle prata med i morgon eller var det er gamla mäklare som stod först?

    Blidde ingen grop till magen igår på stranden....det var ju kallt!! Blåste o bara gråa moln.....vräkte ner regn lite senare på kvällen. Dock skönt i vattnet....men fick ASont i tuttarna!!! Så vattendjuret Ingis var inte så länge i vattnet som hon brukar....man kan väl för tusan inte få "mjölkstockning" INNAN man har börjat producera mjölk....skumt...men jävligt ont gjorde det!

    Sen blev det lite grillat hemma hos svärisarna....bjöd de andra på grillad halloumi som de aldrig smakat innan.....kände oss som värsta trendisarna! Hahahahaha Halloumi har ju bara funnits i handeln i flera år!

    Nu har vi haft en av mina äldsta väninnor på besök med sin pojkvän...trevligt med lite lunchträff! De ska snart åka upp till "Norra Norrland" o vandra i fjällen lite....Bomull i huvudet som jag har så kommer jag inte ihåg exakt vart....men men!
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-07-18 20:26:54 följande:
    Jösses Blommis vad ni ligger i... Och idag som det varit så varmt också!Själv har jag njutit av första semesterdagen med att tvätta, handla och städa badrummen... Men så sov jag också till halv elva (!) och har hunnit med att sola i trädgården ett par timmar, så sammantaget har det varit en bra dag! Maken däremot fick jätteont i halsen igår och är nu rätt ynklig, stackarn.Gröna lund var superkul igår! Vädret var helt underbart - soligt, varmt och vindstilla. Vi var sex tjejer som körde 7-kamp (jag kom delad 2:a ), åkte berg-och-dal-banor, åt grillbuffé, spelade på chokladhjul, åt mjukglass, drack öl och pratade. Jättejätteroligt!I natt ska jag och en annan kompis sätta oss i bilen och styra kosan mot Ullared. Har aldrig varit där tidigare så det ska bli kul. Har inga direkta förväntningar utan ser mest fram emot att hinna umgås och prata en hel dag med min kompis. Sen om man gör några fynd därnere är det bara bonus!
    Låter som en riktigt "härlig" första semesterdag med iallafall lite sol! Hoppas maken inte blir sjuk.
    Gröna lund med tjejkompisar bara måste ju vara kul! Grattis till 2a platsen.

    Ullared.....då rek jag påkörningsskydd fr vagnar bakifrån, stålhättor o MASSOR med tålamod o INGEN folkskräck!
    Fynd brukar man alltid kunna göra där så det är nog ingen fara med den biten.
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-18 18:53:13 följande:
    Ajajajajajajajajaaaaj!Jag harr oooont i mina rmar!Jag har sågat som en galning, och det brukar jag vanligtvis inte ägna mig åt, så imorgon lär jag väl inte kunna röra armarna.Har beskurit både ena äppelträdet och merparten av plommonträdet. Och det var TJOCKA grenar som skulle bort, så det blev jobbigt.Vi har nu kört allt som gick att tamed röjsågen och ägnat större delan av dagen åt att dra ris. Jäklarns vad tid det tar!Nu håller vi på att köra efter med ggräsklipparen och kratta och så där det går. I veckan ska kedjan på motorsåggen bytas och så ska vi ta en del tjockare trädruskor som röjsågen inte mäktar med.Trimmern måste också fram och fixa till alla kanteeer med. Sedan måsstre rabatterna grävas iordning-jämmer och död!På måndag är det främst sambons jobbchanser som måste bli ngt slags tidsperspektiv på, så vi vet om vi kan lägga ett bud. Även banken ska ju säga definitivt ja, men det vore ju konstigt om hon ordinarie skulle säga nej när den andra sa ja. Sedan ska man ju jämföra banker också om det skulle visa sig bli av det här.Förutom det så är det dag 28 på måndag, så om det inte kommer ngn indian imorgon kanske man skulle köpa ett test då... Dagens suck: när jag skulle åka till affären startade inte audin-igen! Jag orkar inte ens bli arg
    Ojojojoj va ni har legat i!! Så duktiga ni är! Hhahahah ni kanske inte vill flytta sen när ni fixat så mkt?!
    Lovar att hålla tummen för både jobbchanser för herr Blommis o för att banken är med på noterna!

    Jädrans bil-he-lvete då!!! *går o hämtar stora släggan o tar ett allvarligt snack med Blommis bil om att den ska vara snäll o starta när den ska o inte bråka o kosta en massa pengar...hötter med näven o spänner ögonen i bilen.....*

    I övrigt stoppar jag huvudet i sanden o vickar på rumpan!
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-07-18 20:33:59 följande:
    Spännande!! Jag är på dag 30 idag och väntar fortfarande på utslag på ÄL-testerna... Suck. Min första cykel efter jag slutade med p-pillren var på 35 dagar och jag hade hoppats på att det skulle fortsätta så, men nej, verkar inte som min kropp är direkt regelbunden. Men men, försöker att inte tänka så mycket på det.
    Har du inte haft utslag på ÄL-stickorna denna cykeln?
    Hade du det förra månaden?
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-07-18 20:37:18 följande:
    Oj, shit! Är det så? Hehe... det låter inte direkt som jag... brukar bli rätt sur när det är mycket folk och trångt... Hoppas det blir fint väder imorgon så folk kanske har annat för sig än att åka och shoppa...Två i natt kommer hon och hämtar mig (tar 6 timmar att köra utan raster), känns ju helt galet faktiskt.
    Hahahah ni är helt galna som gör det som en nöjesutflykt!!!


    Har bara varit där 4-5 ggr tillsammans med min mamma o syster.
    Då har det ju varit listor att försöka bocka av med kläder till barn, syskon, sig själv osv.....o man har varit helt galet slut i huvudet efter en dag på Ge-kås i Ullared....men man har oftast hittat massor med grejor på listorna.
    Förr var inte kvaliten den allra bästa....viktigt var det då att granska sömmar osv....men nu verkar det ha blivit bättre kvalite....har dock inte varit där på 8-9 år.
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan